ROJSU ZABRANJEN ULAZAK U SAD

ROJSU ZABRANJEN ULAZAK U SAD

26. lipnja, 2017.

 

 

Inače, nema saznanja da je nekom američkom generalu iz Vijetnama, Afganistana, Iraka ili Sirije zabranjeno ući u neku zemlju, a osobito ne u Hrvatsku. Kako Ministarstvo vanjskih i europskih poslova RH uopće može dozvoliti takvu bruku?

Napisao: Mladen Pavković

Legendarni umirovljeni hrvatski general Ljubo Ćesić Rojs ne može u Sjedinjene Američke Države, jer je prijetnja njihovoj nacionalnoj sigurnosti! To su objavili mediji, uz napomenu da su na popisu od Hrvata jedino još ratni ministar obrane Herceg-Bosne i haaški optuženik Valentin Ćorić.

Mnogi smatraju da je ova odluka „van pameti“, a poglavito se čudom čude Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, ali i cijelom državnom vrhu, što im je „svejedno“ što se hrvatski general nalazi na listi najistaknutijih svjetskih terorista.

Opasan po jeziku

Zbog čega je Ljubo Ćesić Rojs toliko opasan da ga ni Donald Trump ne žele vidjeti ni čuti u svojoj zemlji? Ako je opasan za SAD, onda je valjda i za Hrvatsku! Netko bi javnosti, a poglavito hrvatskim braniteljima morao dati odgovor na ovo pitanje.

Ovaj se general već godinama „vuče“ po sudovima, pod ovrhom je od 2008. Uhvatili su se za njega kao lovački psi, pa ne popuštaju. No, bez obzira na sve, još ga samo nisu uspjeli strpati u Remetinec, ali ni to nije nemoguće.

Rojs je poznati i najviše „opasan“ po svom britkom jeziku. Ne oprašta hrvatskim lopovima, dezerterima i izdajicama. Kad ste ga vidjeli ili čuli da pljuje po SAD-u? Prije bi bilo da ga zbog oštrih javnih kritika (da se malo našalimo) stave na „crnu listu“ u Domovini, koju je u ratu branio i zbog čega je i dobio generalski čin.

Generali šute

Inače, nema saznanja da je nekom američkom generalu iz Vijetnama, Afganistana, Iraka ili Sirije zabranjeno ući u neku zemlju, a osobito ne u Hrvatsku.

Kako Ministarstvo vanjskih i europskih poslova RH uopće može dozvoliti takvu bruku?

I kome je Ljubo Ćesić Rojs prijetnja osim onima koji po njemu blate lik i djelo dr. Franje Tuđmana i Gojka Šuška, odnosno hrvatski obrambeni Domovinski rat?

Zbog čega i na ovo šute hrvatski generali? T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. MeyerS Davis
  #1 MeyerS Davis 8 prosinca, 2022, 19:34

  Instead of an Xmas Loan, get a Hacked Blank ATM Card….

  I have lost so much money before trying to buy blank ATM card for XMAS for my kids and they took my money and run away knowing that they were fraud. Mr Martins Hackers helped me a lot and delivered the card to me through LINEX delivery service to my house without any issue. Email him now [email protected] and get yours….

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FERNANDO LOPEZ
  #2 FERNANDO LOPEZ 26 lipnja, 2017, 15:05

  Pozdrav,
  Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa Henrietta Fernando, renomirani privatni zajam zajmodavac otvorio financijsku priliku za sve kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Trebate li zajam? Potrebna vam je hitna sredstva za rješavanje problema s izvanrednim situacijama? Ili vam je potreban zajam za brisanje dugova ili financiranje vašeg projekta? Jeste li odbijali banke i druge financijske agencije? Nemojte tražiti dalje, jer smo ovdje zbog svih vaših financijskih problema. Nudimo brze i pouzdane zajmove korisnicima po kamatnoj stopi od 2% za ljude, tvrtke i društva bez obzira na narudžbu kupaca ili kreditnu povijest. Naši uvjeti i uvjeti i jasni i vrlo razumljivi. Nije potrebno provjeriti kredit, 100% zajamčeno.

  Pošaljite nam e-poštu na: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code