REMAKE “DIVLJIH JAGODA” S TIFOM

REMAKE “DIVLJIH JAGODA” S TIFOM

7. prosinca, 2018.

Riječ je o remakeu pjesme koja zajedno s albumom “Konji” iz 1988. godine slavi svoj mali jubilej od 30 godina! Pjesma “Zauvijek tvoj” drugi je singl s nadolazećeg, novog studijskog albuma Divljih jagoda, koji će biti šlag na tortu 40 godina ove male divlje družine. Na njemu će se naći neki od pjevača i svirača koji su prošli kroz Divlje jagode svih ovih godina, a u pjesmi “Zauvijek tvoj” gost im je kultni pjevač Tifa. Bubnjeve je odsvirao Edin Šehović, koji je bio dio postave benda i na originalnoj snimci i albumu “Konji”. Pjesma je snimana u studiju “Šišmiš”, a miksana u švedskom studiju “Sonic Train Studios” producenta Andyja LaRocquea.

“Zauvijek tvoj” bit će zauvijek njihova i jedna od najljepših rock balada naših prostora, a suradnja s Tifom jedna od najmoćnijih rock priča bivše Jugoslavije, ali i Croatia Recordsa (ex Jugotona) kao najstarije i najveće diskografske kuće.  T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. CATALINA BENJAMIN
  #1 CATALINA BENJAMIN 8 prosinca, 2018, 00:41

  zajam! zajam!! zajam!!!
  Tražite uglednu i akreditiranu privatnu tvrtku koja nudi kredite za životnu priliku. Nudimo sve vrste kredita na vrlo brz i jednostavan način, osobni zajmovi, auto krediti, hipotekarni zajmovi, studentski krediti, poslovni krediti, investicijski zajmovi, konsolidacija duga i još mnogo toga. Jeste li odbili banke i druge financijske institucije? Trebate li kredit za konsolidaciju ili hipoteku? Nemojte više izgledati kao da smo ovdje da bismo sve vaše financijske probleme stvar prošlosti. Mi posuđujemo sredstva pojedincima i tvrtkama kojima je potrebna financijska pomoć po stopi od 2%. Nije potreban broj socijalnog osiguranja i nije potrebna provjera kredita, 100% zajamčeno. Želim koristiti ovaj medij kako bismo vas obavijestili da pružamo pouzdanu i pomoćnu pomoć i rado ćemo vam ponuditi zajam.
  Zatim nam pošaljite e-poruku na: ([email protected]) kako biste se prijavili za kredit

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code