NAJNOVIJE NA PORTALU

RAZVOJNI DOKUMENT ZAGREBA DO 2020.

RAZVOJNI DOKUMENT ZAGREBA DO 2020.

6. veljače, 2015.

150205_Zagrebplan 2020 (31)

U sklopu izrade nove Razvojne strategije Grada Zagreba, ZagrebPlana 2020, u prostorijama Gradske uprave Grada Zagreba 5. veljače 2015. održana je radionica ZagrebPlan 2020 – vizija i strateški ciljevi.
ZagrebPlan 2020 temeljni je razvojni dokument Grada Zagreba koji uz partnerski i participativni pristup koordinira Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada.
Nakon izrade Osnovne analize i SWOT analize, sljedeći korak u izradi ZagrebPlana je definiranje vizije i strateških ciljeva strategije. Kako bi formulacija ovog ključnog dijela ZagrebPlana bila potpunija, na radionici, koju su moderirale dr.sc. Irena Đokić i dr.sc. Jelena Budak iz Ekonomskog instituta Zagreb, sudjelovali su članovi Radne skupine za izradu Razvojne strategije Grada Zagreba, koju čine pročelnici gradskih upravnih tijela, zavoda i službi Grada Zagreba, te njihovi zamjenici, a na čelu su joj obnašateljica dužnosti gradonačelnika dr.sc. Sandra Švaljek i zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin. Zadaće radne skupine su sudjelovanje u izradi i koordinacija potrebnih međuresornih aktivnosti na izradi ZagrebPlana – Razvojne strategije Grada Zagreba. Radionici su nazočili i ex ante evaluatori Razvojne strategije iz Instituta za razvoj i međunarodne odnose, ravnateljica dr.sc. Sanja Tišma i dr.sc. Sanja Maleković.
Dvosatna radionica započela je uvodnim pregledom ukupnog procesa rada na kreiranju ZagrebPlana 2020, u sklopu kojeg je kao primjer predstavljeno jedno od poglavlja Osnovne analize – poglavlje Prostor, a kojeg je prezentirala pročelnica Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada, Jadranka Veselić Bruvo, kako bi članovima Radne skupine približila postavke na osnovu kojih se formuliraju vizija i ciljevi. Prema strukturi ZagrebPlana, uz viziju, predviđeno je i definiranje strateških ciljeva u čijem su točnom i jasnom određivanju aktivno sudjelovali pročelnici i drugi stručnjaci iz gradskih upravnih tijela. Ovo je bila jedna u nizu radionica kojima se doprinosi maksimalnoj uključenosti čitave gradske uprave i drugih dionika, te su kao rezultat ponuđeni prijedlozi za viziju i strateške ciljeve ZagrebPlana 2020.

Radionica je završila nakon diskusije, te će se nakon obrade rezultata pristupiti narednim etapama izrade Razvojne strategije Grada Zagreba. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Sandra Pusica
  #1 Sandra Pusica 4 srpnja, 2020, 22:02

  Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

  Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoul[email protected]

  Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Marie Alice
  #2 Marie Alice 6 siječnja, 2020, 13:24

  SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
  Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code