RAFTING NA SAVI I TERYY FOX UTRKA

RAFTING NA SAVI I TERYY FOX UTRKA

29. rujna, 2019.

 

 

U nedjelju, 29. rujna, u 13,30 sati, na cilju utrke – prostor spred Kajak kanu kluba Zagreb, Savska 139, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić dočekat će i pozdraviti sudionike Foto raftinga za slijepe i djecu iz obitelji nacionalnih manjina, na kojem sudjeluje osam raftova s 60 sudionika koji veslaju 12 kilometara od  starog Podsusedskog mosta do Jadranskog mosta.

Organizatori raftinga su Udruga Dunavska mreža iz Zagreba, Udruga slijepih grada Zagreba, Koordinacija nacionalnih manjina grada Zagreba, Kajakaški savez grada Zagreba i Kanu klub Zagreb.

Istoga dana, na SRC Jarun (prostor košarkaškog igrališta kod malog jezera Jarun) održava se 20. humanitarna atletska utrka Terry Fox Run u organizaciji Veleposlanstva Kanade u suradnji s tvrtkom MPG, Hrvatskom ligom za borbu protiv raka, Zagrebačkim holdingom, hotelom Esplanade Zagreb i agencijom XOXO. Sredstva koja će se prikupiti namijenjena su Institutu Ruđer Bošković za otkrivanje novih biomarkera i kombinacije terapija za karcinom dojke.

Sudionicima utrke u 15,40 sati, obratit će se gradonačelnik Milan Bandić, veleposlanik Kanade Alan Bowman, predsjednik Gradske skupštine prof.dr.sc. Drago Prgomet, predsjednik Hrvatske lige za borbu protiv raka prof.dr.sc. Damir Eljuga, a start će označiti ministar zdravlja i izaslanik predsjednika Vlade RH prof.dr.sc. Milan Kujundžić. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code