NAJNOVIJE NA PORTALU

RADE ŠERBEDŽIJA, ARESEN DEDIĆ I ZAPADNI KOLODVOR U LISINSKOM

RADE ŠERBEDŽIJA, ARESEN DEDIĆ I ZAPADNI KOLODVOR U LISINSKOM

20. ožujka, 2015.

Screenshot_3

Rade Šerbedžija zajedno s Arsenom Dedićem i grupom Zapadni kolodvor 21. travnja nastupa u Lisinskom. Naziv koncerta je „Vrijeme je, draga, vrijeme je“.

Slavni filmski i kazališni glumac, pjesnik, glazbenik i profesor Rade Šerbedžija i njegov prateći Zapadni kolodvor band nedavno su predstavili čak tri nova izdanja: zajednički album “Vrijeme je, draga, vrijeme je”, album Zapadnog kolodvor banda “Zapadni kolodvor” te dvostruki live album “Live 2013.”. Karakterističan vokal, osebujna interpretacija i boemska karizmatičnost, koju Rade prenosi u svojim pjesmama, zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ulaznice po cijeni od 130, 160, 190 i 220 kuna mogu se kupiti na blagajni Lisinskog ili online na stranici http://www.ulaznice.com.hr/ T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. zenga
  #1 zenga 23 ožujka, 2015, 06:54

  Četnik i njegov početnik harlaukat će u hrvatskoj dvorani na domak Save.
  Hoće li to ponovot u Sava centru u Singidunumu

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. MOLOTOV
  #2 MOLOTOV 20 ožujka, 2015, 15:59

  Ako mu ne budu gosti Bora Čorba i Štulić onda će to biti propala stvar !

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. ivabataj
  #3 ivabataj 20 ožujka, 2015, 12:57

  Tako bi bilo zgodno, kao uvod ovom posjetu, da se ponovi dokumentarac o Radetu, emitiran negdje 1989. Ne sjećam se točnog naziva pa čak ni dobrog dijela sadržaja, dugo je i teško razdoblje prošlo od tada, ali ostao je u sjećanju upečatljiv Radetov govor o ekavici i neugoda, možda čak i strah jer je taj govor zazivao nešto. Kazao je kako ju je on tek nekako tada otkrio pa je sav ushićen puštao da ga prožme taj govor. Lijepo je zborio naš Rade, kako samo on to zna (odmah se sjetim : nedaj se Ines…). U to doba, u tom dokumentarcu, njegov hvalospjev ekavici, tom milozvučnom govoru kojem se prepuštao, mogao je jedino kod jednog dijela naroda izazvati strah, a kod drugoga poticaj za rasplamsavanje balvan revoluciju. I tako slavni filmski i kazališni glumac, pjesnik, glazbenik i profesor Rade Šerbedžija dolazi nama u Lisinski. Arsen Dedić nam želi “rasvijetliti” mračno doba dovodeći nam ga u goste. A možda mi ne želimo takvog gosta? On se, zapravo, strašno “utrpava”. Mi zadrti ognjištarci i klerofašisti ne razumijemo “njihovu” dobrotu, otvorenost svijetu, njihove nevine umjetničke duše koje su bile tako izmrcvarene mračnim dobom (možda misle na Tuđmanovo doba). Tko nas bre zavadi???

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code