PUSIĆKA JE TREBALA BITI U REMETINCU

PUSIĆKA JE TREBALA BITI U REMETINCU

9. srpnja, 2016.

 

Da je to napravio netko drugi, npr. neki istinski Hrvat, prvo bi završio u Remetincu, a potom dokazivao zbog čega je učinio ovaj kriminal nad kriminalima (po zakonu!). Svojedobno je, ako se sjećate, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić odgovarao Uskoku, a ne nekakvom povjerenstvu (!), zbog čega je ustupio nekakve štandove jednoj udruzi, pa zašto Pusić ne bi istoj toj ustanovi odgovarala zašto je dala državne novce svome (dragom) bratu?

Napisao: Mladen Pavković

Tako se to radi! Umjesto da je goni DORH ili Uskok, da završi u Remetincu, bivša političarka Vesna Pusić za navodna zlodjela koja je uradila odgovarat će kao u školi – pred nekakvim Povjerenstvom za odlučivanje o sukobu interesa! Milina jedna! Ona je u vrijeme dok je obnašala dužnost žalosne ministrice vanjskih poslova učinila „mali“ propust u svom „bogatom“ radu, pa je čak 248.992,80 kuna dodijelila (kao bakinu ušteđevinu!) nikome drugome nego udruzi Documenta, na čijem je čelu sramotna Vesna Teršelič, dok funkciju predsjednika Upravnog odbora udruge obavlja nitko drugi nego njezini rođeni brat, Jugoslaven, – Zoran Pusić!

Dakle, tko će kome nego sestra-bratu!

Dala novce bratu

I sad se mnogi „pjene“, a sve je po – zakonu. Kako je Milanović rekao da je Hrvatska „slučajna država“, tako sad i Vesna može reći da je slučajno dala novce svome bratu, koji poput nje i njemu sličnih kontinuirano rade protiv onih koji hrvatski dišu. Na taj način njezin „bracek“ moći će nastaviti „mucati“ gdje je ona stala, odnosno govoriti da je Hrvatska bila agresor na BiH, tiskati publikacije protiv Hrvata…

Da je to napravio netko drugi, npr. neki istinski Hrvat, prvo bi završio u Remetincu, a potom dokazivao zbog čega je učinio ovaj kriminal nad kriminalima (po zakonu!).

Svojedobno je, ako se sjećate, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić odgovarao Uskoku, a ne nekakvom povjerenstvu (!), zbog čega je ustupio nekakve štandove jednoj udruzi, pa zašto Pusić ne bi istoj toj ustanovi odgovarala zašto je dala državne novce svome (dragom) bratu?

Nu, kad već spominjemo Vesnu Pusić, čudno je da nikada nitko se nije ozbiljnije pozabavio time kako to da dok su izašli iz „romantičnog“ saveza „ruka pod ruku“ Vesna Pusić i Radimir Čačić nikada nisu javno rekli što su oni ustvari bili- politički saveznici ili politički ljubavnici?

Ili, jedno i drugo?

Veljko Marić tuži Jutarnji list i Nacional

Zbog niza laži, falsifikata i kleveta, najpoznatiji hrvatski zatvorenik, hrvatski branitelj Veljko Marić, odlučio je nakon „Nacionala“, potražiti sudsku pravdu i u svezi pamfleta kojeg je u „Jutarnjem listu“, 5. srpnja 2016., pod naslovom „Želim slobodu“ objavila Slavica Lukić, inače supruga, a koga drugoga (da se malo našalimo) nego – Milorada Pupovca.

Marić, koji se trenutačno nalazi na slobodi, kojem je zbog teškog zdravstvenog stanja, odobren tromjesečni prekid dvanaestogodišnje robije, na koju ga je nevinog i bez dokaza osudio srbijanski sud, (18. srpnja se vraća u Glinu na daljnje izdržavanje kazne), rekao nam je da je to prema svemu sudeći naručeni tekst, (vidi se sa Mjeseca!), koji je objavljen s ciljem i željom da mu Predsjednica RH ne odobri pomilovanje, odnosno da mu se ne da produžetak prijeko potrebnog liječenja te da mu se učini još veći pakao kojeg sve ove godine proživljava zajedno sa obitelji.

-Međutim, ne predajem se – kazao je. Dosta mi je podmetanja i laži. Ako su me kao hrvatskog dragovoljca u Beogradu nevinog i bez dokaza sudili i osudili, a prije toga naprosto oteli na granici, a da gotovo nitko nije ni prstom mrdnuo, onda ne ću i ne želim dozvoliti da se po meni pljuje i u Hrvatskoj, za koju sam se, za razliku od raznih lukićka, i borio na prvim crtama obrane. Ako je ova spisateljica već i željela nešto pisati o meni, bio bi red da me nazvala i da je čula i drugu stranu. Ali, nju očito, baš kao ni srbijanski sud, ne zanima istina. Stoga, idemo na sud, pa kom opanci kom obojci.

Zanimljivo je da se Marić, kao tužitelj, trebao pojaviti sredinom prošlog mjeseca, na Općinskom sudu u Sesvetama, gdje se po njegovoj tužbi trebalo suditi tjedniku „Nacional“, ali da ga nitko nije obavijestio da je rasprava – odgođena.

-Zar mislite da je to slučajno?-pita se Marić.

A mi se pitamo, kako to može biti da Srbija navodno ide u Europsku uniju (EU), a naši, hrvatski branitelji po nekakvoj njihovoj, agresorskoj pravdi u – zatvor? T

16 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Joža
  #1 Joža 11 srpnja, 2016, 09:22

  lako za remetinec… gdje su pokradene pare?

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. zijun
  #2 zijun 10 srpnja, 2016, 10:54

  a ko će je zaprit??tata od branka hrvatina??

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. FRANO
  #3 FRANO 10 srpnja, 2016, 02:14

  ZAHVALJUJEM VAM ,POŠTOVANA REDAKCIJO!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. FRANO
  #4 FRANO 10 srpnja, 2016, 02:13

  PAVKOVIĆ NAM PORUČUJE!!!
  ŠTA NAM TO PORUČUJE ,STEPINČEV KRIŽAR PAVKOVIĆ, IZ KOPRIVNIČKE ,IZ STEPINČEVSKE HOLOKAUSTEKE ČISTIONIOCE,=DANICE=USTAŠKO-STEPINČEVSKOG ODGOJNOG CENTRA 1941-1945 GODINE.
  .
  KOPRIVNIČKI KRIŽAR, STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA,PAVKOVIĆ, ARALAUČE SA ZIDINA KOPRIVNIČKE DANICE I PORUČUJE: DOSTA MI JE KOMUNISTIČKIH KAPA I KRVAVIH PETOKRAKA , SPRATIT ĆEMO VAS TAMO GDJE SU ZAVRŠAVALI NA IZOBRAZBI MNOGI VAŠI KOMUNISTIČKI AGITATORI ,OVDJE U DANICI KOPRIVNIČKOJ ,A KOJI SU SE SUPROSTAVLJALI STEPINČESVSKOJ, ČISTOČI BOŽJE DRŽAVE. PA AKO TADA NISMO USPJELI, A NISMO, ZBOG ČEGA SU NAŠI OČEVI PLATILI TAJ PROMAŠAJ I MNOGI ZAVRŠILI U CRNOJ RUPI ,ALI SU IPAK MNOGI PREŽIVJELI ,MAKAR I U DIJASPORI ,NA JUŽNO-AMERIČKIM PAMPASIMA KAO PONOSNI GAUČI,ALI SU IPAK OSTALI KATOLICI ,HRVATI ,IRANSKE I VLAŠKE PASMINE, SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA , U DUŠI SLJEDBENICI DINARSKIH HAJDUKA KOJI SU UVJEK ,HRABRO I VJERNO, SLUŽILI KATOLIČKE MONARHIJE I DINASTIJE, U SREDNJEM VIJEKU MLETAČKE DUŽDEVE, A KASNIJE EVROPSKE KRALJEVSKE I CARSKE DINASTIJE I UVJKE U SLUŽBI ESKADRONA SMRTI . ZATO O NAMA STOJI ZAPISANO UPOZORAVJUĆA I KRVOLOČNA POVIJESNA SENTENCIJA, U CRKVI GRADA JENE, KOJA GLASI: DA NAS BOG SAČUVA SVAKOG ZLA , A POSEBNO GLADI , RATA I HRVTA.=. DAKLE, OVA SENTENCIJA SUŠTNSKI UKAZUJE NA STRAH KOJI PROIZLAZI IZ NAŠE ODLUČNOSTI DA UVJEK BUDEMO U SLUŽBI KATOLIČKE CRKVE I NJENIH NAMJESNIKA. STRAH , KOJI I DANAS UPOZORAVA MNOGE EVROPSKE NARODE NA NAŠE PRETKE, ČIJI SMO MI NASLIJEDNICI ,STALNO NAM PORUČUJE OVAJ TUĐAMANOV KRIŽAR, EMASKULIRANOG MOZGIĆA,,KOJI SMO DEVEDESETIH OPET, POD VODSTVOM NAŠEG KAPTOLA , KAO KRIŽARI, SA PATRICAMA OKO VRATA, STV ORILI NOVU STEPINČEVASKU DRŽAVU I PONOVNO POČISTILI SVE DRUGE I DRUGAČIJE KOJE JE I STEPINCA OZNAČIO KAO REMETILAČKI ELEMAENAT.

  IAKO SMO DEVEDESTIH OBNOVILI ILI REINAKRNIRALI STEPINČEVU BOŽJU DRŽAVU ,OPET SMO PONOVILI ISTU GREŠKU, DOPUSTILI DA NAM SE PRIKRIVENO INFILTRIRAJU POTOMCI KOMUNISTIČKIH KRVOLOKA, PA SMO OD ČISTE STEPINČEVE DERŽAVE STVORILI NEKI HIBRID ,NI KATOLILČKA NI KOMUNISTIČKA , VEĆ NEKI HERCEGOVAČKO –KATOLIČKO-PLJAČKAŠKI PAŠALUK KOJIM JE UPRAVLJAO JOSIPOVIĆ KAO PREDSJEDNIK ,A KOJI NIJE KOMUNISTA NEGO NEKI IZMEĐU, ŠTO NAM UKAZUJE DA SADA PONOVNO MORAMO BITI NA DJELU ,STEPINČEVI KRIŽARI ,KOJI NEĆEMO DOPUSTUIT DA NAM JOSIPOVIĆ PONOVNO STOLUJE TAMAO GDJE JE KAPTOL USTOLIČIO KRIŽARSKOG VOĐU ,PROZELITA ,KRUPNOZUBOG STOŽERNIKA ,TUĐMANA. ZATO I POZIVAM SVE STEPINČEVSKI ODANE DOMOLJUBE , DA NA PREDSTOJEĆIM IZBORIMA BIRAJU PRAVE KATOLIKE ,STEPINČEVSKOG DUHA I N AUMA,DA POSJEDUJU GEN IRANSKE I VALAŠKE PASMINE HRVATSTVA,SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA.
  POŠTOVANA REDKCIJO NEMA DAVJEDNAKA ,JER STE PRV OBITNI MOJ KOMENTAR POBRISALI <ŠTO JE ZA MENE IZNENNAĐENJE.PREMA TOME <MOLIM VAS OBJAVITEMOJ KOMENTAR ,AKO JE IKAKO MOGUĆE.????!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Mojamalenkost
   Mojamalenkost 10 srpnja, 2016, 12:06

   .kao prvo, nisam te citala!! kao drugo, .aj, ne pisi velikim slovima! nekulturno, informaticki nekulturno i nepismeno!

   Odgovorite na ovaj komentar
  • NORMALNI FRANO
   NORMALNI FRANO 23 srpnja, 2016, 09:02

   KAKO JE KARDINAL STEPINAC PORAZIO
   PROŠIRENJE SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE
   NA CIJELU JUGOSLAVIJU UZ PLAN REDUKCIJE,
   PODVRGAVANJA SRPSTVU I POLAGANOG
   GAŠENJA KATOLIČKE VJERE

   Srpska pravoslavna crkva je jedna od upravno samostalnih (autokefalnih) pravoslavnih crkava koja zajedno s ostalim pravoslavnim crkvama čini jedinstvenu Istočnu kršćansku crkvu.

   Preteča Srpske pravoslavne crkve je Žičko-pećka arhiepiskopija, koja je zalaganjem Svetog Save stekla upravnu samostalnost 1219. godine. Srpska pravoslavna crkva kao svoju preteču navodi i Pećku patrijaršija, autokefalnu pravoslavnu crkvu sa sedištem u Peći, koja je postojala u periodu između 1346-1463 i 1557-1766 godine.

   Savremena Srpska pravoslavna crkva je uspostavljena 1920. godine ujedinjenjem mesnih pravoslavnih crkava na teritoriji novoosnovane Kraljevine SHS.[1] Pre toga su postajale samostalne (autokefalne) crkve: Beogradska mitropolija, Karlovačka patrijaršija i Cetinjska mitropolija, te polusamostalne: dalmatinska i bosansko-hercegovačka (pod jurisdikcijom Carigrada).[2] Nadležnost nad pravoslavnim vernicima Makedonije je stečena isplatom Carigradskoj patrijaršiji[3], te zabranom Bugarske crkve.[4]

   Danas, Srpska pravoslavna crkva je u rangu patrijaršije i ima eparhije i parohije u svim republikama bivše Jugoslavije kao i u drugim zemljama u Evropi, Sjevernoj Americi, Australiji i svugdje po svijetu gdje žive njeni vjernici. U novije vrijeme, došlo je do pokušaja osamostaljenja Makedonske i Crnogorske crkve, sa kojima SPC trenutno ima problem.

   Srpska crkva je u istoriji imala i jednu posebnu funkciju, kakvu crkve na drugim stranama uglavnom nisu imale. Ona je, u situaciji nepostojanja srpske države, preuzela ne samo versko nego i političko vodstvo.[2] U Otomansko periodu, klir je često preuzimao na sebe i ulogu političara, vojskovođa i vojnika.

   Odgovorite na ovaj komentar
 5. FRANO
  #5 FRANO 10 srpnja, 2016, 01:33

  PAVKOVIĆ NAM PORUČUJE!!!
  ŠTA NAM TO PORUČUJE ,STEPINČEV KRIŽAR PAVKOVIĆ, IZ KOPRIVNIČKE ,IZ STEPINČEVSKE HOLOKAUSTEKE ČISTIONIOCE,=DANICE=USTAŠKO-STEPINČEVSKOG ODGOJNOG CENTRA 1941-1945 GODINE.
  .
  KOPRIVNIČKI KRIŽAR, STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA,PAVKOVIĆ, ARALAUČE SA ZIDINA KOPRIVNIČKE DANICE I PORUČUJE: DOSTA MI JE KOMUNISTIČKIH KAPA I KRVAVIH PETOKRAKA , SPRATIT ĆEMO VAS TAMO GDJE SU ZAVRŠAVALI NA IZOBRAZBI MNOGI VAŠI KOMUNISTIČKI AGITATORI ,OVDJE U DANICI KOPRIVNIČKOJ ,A KOJI SU SE SUPROSTAVLJALI STEPINČESVSKOJ, ČISTOČI BOŽJE DRŽAVE. PA AKO TADA NISMO USPJELI, A NISMO, ZBOG ČEGA SU NAŠI OČEVI PLATILI TAJ PROMAŠAJ I MNOGI ZAVRŠILI U CRNOJ RUPI ,ALI SU IPAK MNOGI PREŽIVJELI ,MAKAR I U DIJASPORI ,NA JUŽNO-AMERIČKIM PAMPASIMA KAO PONOSNI GAUČI,ALI SU IPAK OSTALI KATOLICI ,HRVATI ,IRANSKE I VLAŠKE PASMINE, SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA , U DUŠI SLJEDBENICI DINARSKIH HAJDUKA KOJI SU UVJEK ,HRABRO I VJERNO, SLUŽILI KATOLIČKE MONARHIJE I DINASTIJE, U SREDNJEM VIJEKU MLETAČKE DUŽDEVE, A KASNIJE EVROPSKE KRALJEVSKE I CARSKE DINASTIJE I UVJKE U SLUŽBI ESKADRONA SMRTI . ZATO O NAMA STOJI ZAPISANO UPOZORAVJUĆA I KRVOLOČNA POVIJESNA SENTENCIJA, U CRKVI GRADA JENE, KOJA GLASI: DA NAS BOG SAČUVA SVAKOG ZLA , A POSEBNO GLADI , RATA I HRVTA.=. DAKLE, OVA SENTENCIJA SUŠTNSKI UKAZUJE NA STRAH KOJI PROIZLAZI IZ NAŠE ODLUČNOSTI DA UVJEK BUDEMO U SLUŽBI KATOLIČKE CRKVE I NJENIH NAMJESNIKA. STRAH , KOJI I DANAS UPOZORAVA MNOGE EVROPSKE NARODE NA NAŠE PRETKE, ČIJI SMO MI NASLIJEDNICI ,STALNO NAM PORUČUJE OVAJ TUĐAMANOV KRIŽAR, EMASKULIRANOG MOZGIĆA,,KOJI SMO DEVEDESETIH OPET, POD VODSTVOM NAŠEG KAPTOLA , KAO KRIŽARI, SA PATRICAMA OKO VRATA, STV ORILI NOVU STEPINČEVASKU DRŽAVU I PONOVNO POČISTILI SVE DRUGE I DRUGAČIJE KOJE JE I STEPINCA OZNAČIO KAO REMETILAČKI ELEMAENAT.

  IAKO SMO DEVEDESTIH OBNOVILI ILI REINAKRNIRALI STEPINČEVU BOŽJU DRŽAVU ,OPET SMO PONOVILI ISTU GREŠKU, DOPUSTILI DA NAM SE PRIKRIVENO INFILTRIRAJU POTOMCI KOMUNISTIČKIH KRVOLOKA, PA SMO OD ČISTE STEPINČEVE DERŽAVE STVORILI NEKI HIBRID ,NI KATOLILČKA NI KOMUNISTIČKA , VEĆ NEKI HERCEGOVAČKO –KATOLIČKO-PLJAČKAŠKI PAŠALUK KOJIM JE UPRAVLJAO JOSIPOVIĆ KAO PREDSJEDNIK ,A KOJI NIJE KOMUNISTA NEGO NEKI IZMEĐU, ŠTO NAM UKAZUJE DA SADA PONOVNO MORAMO BITI NA DJELU ,STEPINČEVI KRIŽARI ,KOJI NEĆEMO DOPUSTUIT DA NAM JOSIPOVIĆ PONOVNO STOLUJE TAMAO GDJE JE KAPTOL USTOLIČIO KRIŽARSKOG VOĐU ,PROZELITA ,KRUPNOZUBOG STOŽERNIKA ,TUĐMANA. ZATO I POZIVAM SVE STEPINČEVSKI ODANE DOMOLJUBE , DA NA PREDSTOJEĆIM IZBORIMA BIRAJU PRAVE KATOLIKE ,STEPINČEVSKOG DUHA I N AUMA,DA POSJEDUJU GEN IRANSKE I VALAŠKE PASMINE HRVATSTVA,SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Anonimno
   Anonimno 18 srpnja, 2016, 11:27

   …..frano je konspirativno ime .Kod nas se bestiji ne
   daju krscanska imena pogotovo ne pasmini labrador ili
   ravnogorskom ovcaru.Lako ih je prepoznati po lavezu……

   Odgovorite na ovaj komentar
 6. Metod Trobec
  #6 Metod Trobec 10 srpnja, 2016, 00:06

  Kako je moguće da SDP Beljaku, osuđenom na godinu dana zatvora, tri godine uvjetno, nudi mjesto potpredsjednika Vlade? Gdje se u Europi potpredsjednik Vlade u životopisu može pohvaliti da je provaljivao u aute i kuće i kako je moguće da o tome mediji šute?

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Mojamalenkost
   Mojamalenkost 10 srpnja, 2016, 12:11

   Trebali bi svi biti isti pred zakonom, ali nismo ocito! To pitanje trebalo bi se potezati dosta glasno, neka znaju svi taj podatak.. ovo mi prvi glas.

   Odgovorite na ovaj komentar
 7. Franjo Peršin
  #7 Franjo Peršin 9 srpnja, 2016, 23:07

  Ako zakon vrijedi za sve građane ove države isto vrijedi i za vlastodršce i političare! No to je još jedan dokaz kako svi nismo jednaki! I zato sve nezakonite radnje svih političara šaljem u EU da prouče u što su se političari zavjetovali i obećali a učinili su suprotno! Nema više nisam znao “to nije sukob interesa” jer zakon je zakon i vrijedi za sve isto! Nema više po babi i stričevima! Zato sve šaljem u EU pa neka odrede!

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. poskok bez zuba
  #8 poskok bez zuba 9 srpnja, 2016, 22:09

  dokle je cvitana i bajića dotle drugarica mirno spava kao i slobina mira marković…

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Hrvoje
  #9 Hrvoje 9 srpnja, 2016, 20:52

  Bravo g. Pavkoviću.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code