PUPOVČEVE NOVOSTI NADMAŠUJU ŠEŠELJA, VULINA I DAČIĆA

PUPOVČEVE NOVOSTI NADMAŠUJU ŠEŠELJA, VULINA I DAČIĆA

15. svibnja, 2022.

 

Zadržat ćemo se samo  na posljednjem broju ovog, kako ga zovu, partijskog biltena, od 13. svibnja 2022., koji je „posvećen“ pljuvanju Franje Tuđmana, a u povodu obljetnice koja se obilježava. Naime, u tom broju kontraverzni  Marinko Čulić, inače ovogodišnji dobitnik nagrade za životno djelo (???) Hrvatskog društva novinara (HND), i uz Dežulovića, Rašete i Viktora Ivančića perjanica tzv. srpsko/hrvatskog novinarstva, nabacao je drvlje i kamenje na obilježavanje obljetnice Utemeljitelja Republike Hrvatske Franje Tuđmana.

Ovo piskaralo uz ostalo ističe da je „Tuđman udahnuo novi život NDH“ (sic!),  da je znao da  je to „obnavljanje  Pavelićeve države

Napisao: Mladen Pavković

Srpske Novosti, tjednik notornog Milorada Pupovca, neprestano ratuju protiv Hrvata i Hrvatske, dok se mnogi pitaju: dokle će Andrej Plenković, predsjednik Vlade, dozvoljavati da to rade s novcima hrvatskih poreznih obveznika, tim prije što  svaki njihov broj po  količini vrijeđanja, netrpeljivosti i govora mržnje, poglavito prema hrvatskim braniteljima i hrvatskoj Vladi (osobito Andreju Plenkoviću) relativno često daleko nadmašuje i Vojislava Šešelja, pa i Vulina i Dačića..

Niz gluposti i bedastoća

Evo, zadržat ćemo se samo  na posljednjem broju ovog, kako ga zovu, partijskog biltena, od 13. svibnja 2022., koji je „posvećen“ pljuvanju Franje Tuđmana, a u povodu obljetnice koja se obilježava. Naime, u tom broju kontraverzni Marinko Čulić, inače ovogodišnji dobitnik nagrade za životno djelo (???) Hrvatskog društva novinara (HND), i uz Dežulovića, Rašete i Viktora Ivančića perjanica tzv. srpsko/hrvatskog novinarstva, nabacao je drvlje i kamenje na obilježavanje obljetnice Utemeljitelja Republike Hrvatske Franje Tuđmana.

Ovo piskaralo uz ostalo ističe da je „Tuđman udahnuo novi život NDH“ (sic!),  da je znao da  je to „obnavljanje  Pavelićeve države“ te da to međunarodna zajednica nije prihvatila.

Zatim mu predbacuje da se „upustio sa Slobodanom Miloševićem u projekt podjele BiH“, a da  ga se zbog toga jedino usudi kritizirati  Zlatko Hasanbegović!?

Nu, da ne nabrajamo svo blato, spomenut ćemo još samo da je svoju umotvorinu zaključio riječima: „Sve u svemu, Tuđman nije zaslužio  da uđe u kalendar državnih obljetnica“!

Razlog ovoj konstataciji je vjerojatno taj što je – Utemeljitelj Republike Hrvatske, a to ovakvi i slične ne mogu podnijeti.

Niz ostalih gluposti i bedastoća nećemo ponavljati.

Nu, da se razumijemo. Ne trebaju svi voljeti  Republiku Hrvatsku, a još manje srbijanski literati, ali problem je jedino u tome, ako već pljuju, bljuju i obavljaju nuždu  po hrvatskoj svetinji,  neka to onda rade za svoja financijska sredstva, a ne  od poreznih obveznih države koju ne mogu smisliti.

Dva podliska

Novosti se inače sastoje  od još dva podlistka. Svaki ima svoje uredništvo i za svakoga se dodatno izdvajaju (ne mali!) novci iz hrvatskog proračuna!

Zajedničko im je jedino to da propagiraju bivšu državu, uzdižu Srbiju i njezine junake, da su im meta divljačkog govora mržnje svi što hrvatski dišu i da imaju istoga šefa – Milorada Pupovca!

Stoga, ponovno apeliramo na predsjednika Vlade da, uskraćivanjem dotacija za ovakvu vrstu „novinarstva“,  zaustavi „četničko“ divljanje usred Zagreba i da se za sredstva koja se njima dostavljaju pokrene neko hrvatsko glasilo ili financiraju hrvatski portali. T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 22 svibnja, 2022, 22:52

  DRAGI PUPOVAC ,I SVI DRUGI KOJI SE U BILOKOJIM PRILIKAMA IZJAŠNJAJU O POLITIČKIM PRILIKAMA U BILOKOJOJ ZEMLJI EVROPE ILI AZIJE ,ILI UOPĆE ,NA NAŠAOJ GEJI,UVIJEK SE SLUŽE DESNIM ILI LIJEVO ORJENTIRANIM IDEOLGIJAMA ,A ONE SU ILI KRŠAĆŠNASKE ILI KLASNO-RADNIČKE ,ODNOSNO ,OSLOBODILAČKE OD KALSNO-NAJMENIČKOG IZRABVLJIVANJA.PREMA TOME ,KADA SE NETKO SLUŽI ,KAO NAŠ PUPOVAC , U SVOJIM SVAKODNEVNIM IZJAVAMA ILI PROCIJENAMA DRŠTVENO-POLOLITIČKIH ODNOSA I GOVORI O LIJEVIM ILI DESNIM OPCIJAMA, BOLJE BI MU BILO DA KAŽE ,KRŠČANSKO-ZLOČINAČKA ,KRVOLOČNO-KATOLČIČKO-KLASNA OPCIJA I ONA DRUGA ,KLASNO-NAJMENIČKA. TO JE PRAVA DEFINICIJA DANAŠNJIH POLITIČKO-KLASNO-EKONOMSKIH VLADAJUĆIH ODNOSA U HRVATSKOJ. I DRAGI PUPOVAC TVOJA OCIJENA POLITIČKIH PRILIKA U HRVATSKOJ, DA SE NJENIM ULICAMA VALJA ONAJ OSVETNIČKI DUH POTOMAKA STEPINČEVIH DRAKULA I VAMPIRA KOJI SU OVAJ NEDAVNI VJERSKI RAT ,NZVALI =DOMOVINSKI= ,A KOJI NE MOŽE BITI PRIHVAČEN ONOM NAJVEČEM DIJELU HRATSKIH GRAĐANA ,POTOMAKA ANTIFAŠISTA,ČIJI SU PRECI OVU ZEMLJU OSLOBODILI OD KRVOLOČNE STEPINČEVSKE ,SREDNJO-VJEKOVNE BOŽJE DRŽAVE. PA DUH, ONAJ STEPINČEV SKI KOJI SE VALJA NAŠIM ULICAMA, ON JE OSVETNIČKO KATOLIČKI ,USTAŠKO-STEPINČEVSKI I TI SI U PRAVU SA SVOJOM IZJAVOM UPOZORIO ANTIFAŠISTIČKI HRVATSKI DUH DA JE TO STANJE NEPRIMJERENO OVOM PODNEBLJU I NJIGOVIM HRVTASKIM GRAĐANIMA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. maya elijah
  #2 maya elijah 20 svibnja, 2022, 23:04

  Pozdrav prijatelji, ovo je moje svjedočanstvo. u braku sam 5 godina i živimo zajedno 9 godina. Bili smo razvedeni 4 mjeseca. Želi otići i ne želi spasiti naš brak. Bili smo sjajan par (bar sam ja vjerovao u to) i rijetko smo se svađali. Nekoliko mjeseci prije nego što je otišao od kuće, bio je tako neaktivan i puno je spavao. Shvatila sam da ima emotivnu vezu s nekim i potvrdila sam da ga privlači. Tada je rekao da više nije zaljubljen u mene i da ne može živjeti sa mnom. Molila sam se, plakala i tako mjesecima. Stvarno mi treba pomoć i želim svog muža natrag. Surfala sam po internetu kad sam vidjela svjedočanstvo jedne žene da je dr. Alaba bio prekrasan mađioničar koji je pomogao u liječenju mioma i da je mogla natjerati vlastito dijete da se pribere kod kuće. ona je napisala njegov kontakt i ja sam ga kopirala, prvo sam sumnjala u ovaj kontakt, ali stvarno mi treba trajno rješenje za moj problem, pa mu pošaljem poruku u kojoj objašnjava svoju situaciju, rekao mi je da se pobrinem da se muž vrati ako imam da se tako ponašam kako mi je ukazao, učinila sam sve što mi je rekao, a četvrtog dana dobila sam ispriku od njega da ne zna što mu je, te večeri se vratio kući i molio se za sve njegove grijehe i budući da su naša ljubav i brak postali jači, želim se zahvaliti velikom magičaru čarolija dr. Alabi na njegovom dobrom radu i ponovnoj sreći u životu. Ako imate iste obiteljske probleme ili druge probleme, kontaktirajte dr. Alabu danas na: [email protected] ili ga kontaktirajte na WhatsApp i Viber na ovaj broj:+1 (425) 477- 2744 Mogu izvesti bilo koju čaroliju za koju mislite da ja sam živo svjedočanstvo ……………..

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. larryfox2017
  #3 larryfox2017 15 svibnja, 2022, 15:55

  Nudimo sve vrste kredita uz niske kamatne stope od 3%. Možete posuditi na bilo koji rok od 1 do 25 godina i posuditi bilo koji iznos od £2,000 do £50,000,000.00 za bilo koju svrhu. Možete se prijaviti putem WhatsApp-a: +14092051142 ili e-pošte: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code