PULSKI FESTIVAL U KVARTU

PULSKI FESTIVAL U KVARTU

27. svibnja, 2023.

 

Program “Festival u kvartu” započeo je 26. svibnja i potrajat će do 24. lipnja 2023. U 10 kina na otvorenom u Puli bit će prikazano 10 filmova. Cilj je okupiti građane i goste Pule pred velikim platnom i uoči Pulskog filmskog festivala prikazati im neke od ponajboljih naslova iz naše kinematografije namijenjenih široj, obiteljskoj publici. Odabrani filmovi prikazivani su na Festivalu, a posebnost je što sada oni stariji naslovi pred novu publiku dolaze restaurirani. Ulaz na sve projekcije je slobodan. “Festival u kvartu” započeo je na Trgu kralja Tomislava od 21 sat projekcijom dugometražnog igranog filma “Družba Pere Kvržice” redatelja Vladimira Tadeja.

U subotu, 27. svibnja od 20:30 sati u Circolu će u suradnji s festivalom Monte librić biti prikazana “Tajna starog tavana” istog redatelja.

Otvoren je poziv za volontiranje na Pulskom filmskom festivalu na koji se mogu prijaviti svi zainteresirani stariji od 15 godina. Volonteri na Festivalu neizostavni su dio ekipe, a tijekom devet dana trajanja Festivala imat će priliku sudjelovati u dnevnom radnom ritmu Festivala, upoznati filmske ekipe i steći vrijedno festivalsko iskustvo.

Svim volonterima osigurana je festivalska akreditacija uz koju besplatno mogu pratiti sve festivalske programe, službena majica, volonterska knjižica te topli obroci tijekom trajanja Festivala. Također, i ove su godine za sve gostujuće volontere osigurane parcele za kampiranje u Kampu Arena Stoja (uz posjedovanje vlastite opreme) od 14. do 23. srpnja 2023. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code