PROSVJED RADNIČKE FRONTE POD POKROVITELJSVOM SDP-a

PROSVJED RADNIČKE FRONTE POD POKROVITELJSVOM SDP-a

31. siječnja, 2016.

rf1
Je li sve ovo što ističu „frontaši“ poziv na mir, pomirbu, zajedništvo i rješavanje problema, ili se pak radi o čistoj kleveti, uvredi, mržnji, falsificiranju i napose izazivanju kaosa u državi koju oni ne vole i za koju se nikada nisu borili?

Napisao: Mladen Pavković

Nekakva udruga koja sebe naziva Radnička fronta, za ponedjeljak, 1. veljače 2016. na zagrebačkom Markovu trgu, najavila je veliki prosvjed pod nazivom „Izdajica sam“. U svom pozivu ti huškači, marginalci i mrzitelji svega što je hrvatsko, uz ostalo navode da ne žele da im Karamarko određuje što smiju govoriti u javnosti, da im „profesionalni“ branitelji ne smiju određivati što će misliti i govoriti, da HDZ nije „stvorio Hrvatsku“, da Franjo Tuđman nije bio „otac domovine“ nego autokrat, ksenofob i rodonačelnik ideje o „200 bogatih obitelji“, da vikanje „Hrvatska, Hrvatska…“ i držanje ruke na srcu za vrijeme himne ne može zamijeniti sram koji osjećaju dok moraju kopati po kantama za smeće, da ne žele živjeti u državi gdje profesionalni „domoljubi“ sastavljaju liste nepoćudnih, da ne žele da simpatizeri NDH budu ministri kulture itd. i tako redom.

Izazivanje kaosa

E, sad se stvarno treba zapitati: je li sve ovo što ističu „frontaši“ poziv na mir, pomirbu, zajedništvo i rješavanje problema, ili se pak radi o čistoj kleveti, uvredi, mržnji, falsificiranju i napose izazivanju kaosa u državi koju oni ne vole i za koju se nikada nisu borili?
Očito je da će ovaj smiješan i žalostan protest biti organiziran pod visokim „pokroviteljstvom“ onih koji su izgubili nedavne izbore i koji se nikako ne mogu pomiriti gubitkom fotelja, privilegija i namještanjem afera.
Što će reći Državno odvjetništvo, Uskok i slične službe kad se na taj i ovakav način blati hrvatske branitelje, hrvatsku državu i prvog hrvatskog predsjednika, tim više što je sve što su naveli u svom pozivu na prosvjed kleveta, izvrgavanje činjenica i laž, a taj „papir“ izgleda kao da su ga sastavljali teški psihijatrijski slučajevi (neizlječivi).
Osim toga, ta i takva Radnička fronta 3. listopada 2015. objavila je priopćenje da od toga dana „više ne postoji!“ Pa, ako ne postoji, kako je moguće da – postoji? Vrlo jednostavno: u Hrvatskoj ima još relativno dosta sličnih udruga koje rade pod „pokroviteljstvom“ tzv. „crvenih vragova“, koji su dosad primale iznimno velika financijska sredstva za ovakve i slične aktivnosti i koje su aktiviraju baš „kad treba“, kao što je slučaj sa ovim „prolupanim tipovima“ (za koje ne znaš ni što su ni tko su, već samo za koga rade).

Klevetanje istinskih radnika

Čudno je da se ovakve udruge iznimno rijetko javno provjeravaju, od broja članova do primanja i trošenja financijskih sredstva, a još manje ih se prisluškuje i prati, kao primjerice čak i neke političke analitičare, novinare, urednike, predsjednike braniteljskih i stradalničkih udruga i slične, koji su za Hrvatsku očito „opasniji“ nego ova „stoka sitnih zuba“, kao što je svojedobno rekao dr. Tuđman, ne za njih, ali vjerojatno baš i za takve koji sebe nazivaju „radnička fronta“ (što i nije ništa drugo nego i vrijeđanje i klevetanje istinskih radnika).
Vjerujemo da će taj skup mrzitelja i rušitelja imati i zapaženu „minutažu“ na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) i kod njezina čelnog čovjeka, „posljednjeg nositelja Titove štafete“, koji je javnu televiziju, kako reče Hloverka Novak-Srzić, po zadatku, pretvorio u – partijsku (SDP).
No, kako bilo da bilo, nakon ovog poziva klevetanja i mržnje na redu je Državno odvjetništvo. Ako se sada ne oglasi, kad će? T

18 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Jusuf
  #1 Jusuf 12 veljače, 2016, 15:39

  Zanimljivi su “desničari” karavlaha CrnogMarka: oni ne će na čelu neke drkadžijske saborske kaoti? komisije četnika Ostoju, ali hoće “nekog drugog” čeju iz esdepenjarskog handžar-jata?
  To je već opasna bolest: koja je razlika između O’Stoje ili, recimo, Stazića, Grbina, Igora, Grčića i sličnih handžarprofitera?
  I čemu je trebao tzv. Domoljubnom cirkusu kolaicija s komunističkim upljuvkom “Ćuprijom”? Samo zbog fotelja i plaća za iduće četiri godine.
  Trebali su ostaviti rvatićima i Ćupriju i Esdepenjare pa neka im oni pozovu srbende od preko Drine, neka ih gaze. Rvatići nisu ništa bolje ni zaslužili.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. ZDS
  #2 ZDS 10 veljače, 2016, 18:57

  Gdje ste kulturološki otpadu, ali ste već ispuhali, zabavljali ste me sa zvjerinjakom na Markovu trg-u!?

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. ZDS
  #3 ZDS 7 veljače, 2016, 07:02

  Ostojić oporbi na raspravi o vraćanju prosvjednika na Markov trg: “Pravi ratnik se ne osvrće na žablje kreketanje”
  4.7.2012. 17:07:32
  Ne osvrćemo se na kukurikanje, siktanje, lajanje, revanje, mukanje, blejanje, meketanje, kokodakanje,……

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. zds
  #4 zds 6 veljače, 2016, 18:29

  Šta je sa ovom prostitucijom na markovom trgu-gdje Vještica Raukar, drolja Violić, strašilo od Miljenke, moja ljubimica Šešeljev ispljuvak Teršelićka… a pedere neću nabrajati znaju se, samo im se sada priključio i Pilsel, da ne zaboravim!
  Naprijed ološu uljepašate mi dan!
  Kako vas kući trpe bagro iz “(ne)radničke fronte”, e sad ćete morati raditi da ne krepate!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. ZDS
  #5 ZDS 6 veljače, 2016, 07:13

  https://www.youtube.com/watch?v=wi4B774LRFA
  Pametnom dosta-nastavak slijedi!

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. ZDS
  #6 ZDS 4 veljače, 2016, 20:37

  Na Z1 gostuje Zoran Pusić-glasnogovornik Šešeljeva ispljuvka Save Štrpca i širi srbočetničku propagandu, on sas svojom sestrom otpadnici hrvatskog naroda, čiji su preci bili i u ustašama i četnicima-tako da su toliko bolesno isfrustrirani da ne znaju gdje pripadaju-ovaj otpad od čitavog društva treba izopćiti iz Hrvatske-srbočetnička gamadi!
  Brane onu pregaženu drolju Miljenku koja svašta govori o Tuđmanu i braniteljima i ministru kulture!
  Marš u Srbiju smrdljivi tvorovi-koja antifašistička liga-to je srbočetnička liga!

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. navijala
  #7 navijala 4 veljače, 2016, 12:33

  A kad ce se izdati u Hrvatskoj knjiga “Strahote zabluda”. pok.poglavnika Ante Pavelica.
  “Svi su generali poslije bitke”,e ova je bila tiskana prije bitke. Ima jos njegovih djela koje bi bilo vrijedno procitati.Doci ce vrijeme,nadam se.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. ZDS
  #8 ZDS 2 veljače, 2016, 21:06

  Marko Milošević, što ti je Slobodan-Miljenka mogu ti srediti mjesto čistačice u ministarstvu kulture iako nemaš kvalifikacija!

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. ZDS
  #9 ZDS 2 veljače, 2016, 19:21

  Jeste vidili ovu alapaču od Miljenke Ćurković-glupačo uzmi metlu što je za tebe-obitelj te se srami-možda ćeš ti određivati vladu Hrvatske!

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. ZDS
  #10 ZDS 1 veljače, 2016, 19:41

  Hajdemo uličari i uličarke-gdje vam je šef-da se nije povukao u šumu?

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Anonimno
   Anonimno 2 veljače, 2016, 06:58

   Maskirane sluzbe krtica KOS-a i UDB-e otvorile su na Markovu Trgu sinoc – KARNEVAL BEZ MASKE i – izmedju Sabora i Banskih dvora, najavili rat protiv DRZAVE HRVATA.

   POUCAK: Gamad koja izgrlja iz kupusne kace – smrdi. Treba raskuziti Markov trg!!!

   Odgovorite na ovaj komentar
 11. ZDS
  #11 ZDS 1 veljače, 2016, 11:01

  Hoćemo li se više rješiti ovih “Crvenih Kmera”-sve dužnici “malog Staljina”, jeste li vidili kako se pripre4maju “skojevke” od SSDP-a u saboru-sjećate li se one komedije kad je trebao biti branijtelj na sudu neki komedijaš-on kaže neznam ja to-a ovi-samo govori “Prigovor”, tako sudija zine a on prigovor-tako i Tanja Vrbat i ostale skojevke, nemaju pojma o čemu se radi ali su protiv!!!
  Bravo!!!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code