PROMOCIJA PRIRUČNIKA  ZA FIZIOTERAPEUTE

PROMOCIJA PRIRUČNIKA ZA FIZIOTERAPEUTE

3. prosinca, 2013.

Fizioterapija naslovnica

Priručnik „Fizioterapija deformacija lokomotornog sustava” namijenjen je učenicima 4. razreda srednjih škola za fizioterapeutske tehničare. Prati nastavni plan i program Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske za nastavni predmet Kineziterapija u koji je uključena teoretska nastavai vježbe.

Obrađuje područje primjene kineziterapije u ortopediji i sadrži niz primjera terapijskih vježbi za određene deformacije lokomotornog sustava.

Priručnik je podijeljen na šest poglavlja na čijem početku su pitanja upućena učenicima, a koja su u korelaciji s nastavnim predmetima Anatomija i fiziologija, Klinička medicina i Osnove kineziologije. Tekst je popraćen mnogobrojnim crtežima i fotografijama (252) poradi lakšeg razumijevanja gradiva, a na kraju svakog poglavlja nalaze se pitanja za učenje i ponavljanje.

Zbog načina na koji je pisan, priručnik će omogućit učenicima lakše usvajanje znanja i vještina primjene temeljnih kineziterapijskih postupaka kod najčešćih deformacija lokomotornog sustava.

Priručnik će naći svoju primjenu u fizioterapijskoj kliničkoj praksi kao i u kliničkoj praksi ostalih stručnjaka, a posebno kod osoba s opisanim tegobama. T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code