PROMOCIJA PRIRUČNIKA  ZA FIZIOTERAPEUTE

PROMOCIJA PRIRUČNIKA ZA FIZIOTERAPEUTE

3. prosinca, 2013.
Print Friendly, PDF & Email

Fizioterapija naslovnica

Priručnik „Fizioterapija deformacija lokomotornog sustava” namijenjen je učenicima 4. razreda srednjih škola za fizioterapeutske tehničare. Prati nastavni plan i program Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske za nastavni predmet Kineziterapija u koji je uključena teoretska nastavai vježbe.

Obrađuje područje primjene kineziterapije u ortopediji i sadrži niz primjera terapijskih vježbi za određene deformacije lokomotornog sustava.

Priručnik je podijeljen na šest poglavlja na čijem početku su pitanja upućena učenicima, a koja su u korelaciji s nastavnim predmetima Anatomija i fiziologija, Klinička medicina i Osnove kineziologije. Tekst je popraćen mnogobrojnim crtežima i fotografijama (252) poradi lakšeg razumijevanja gradiva, a na kraju svakog poglavlja nalaze se pitanja za učenje i ponavljanje.

Zbog načina na koji je pisan, priručnik će omogućit učenicima lakše usvajanje znanja i vještina primjene temeljnih kineziterapijskih postupaka kod najčešćih deformacija lokomotornog sustava.

Priručnik će naći svoju primjenu u fizioterapijskoj kliničkoj praksi kao i u kliničkoj praksi ostalih stručnjaka, a posebno kod osoba s opisanim tegobama. T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

<