PROMOCIJA “NOVE ERE” U LUCKIA CASINU

PROMOCIJA “NOVE ERE” U LUCKIA CASINU

14. lipnja, 2018.

 

Promocija novog albuma grupe Colonia najavljena je u srijedu, 20. lipnja u 20 sati u Luckia Casinu, Zagrebačka avenija 100a Zagreb (etaža -1).
Dobrodošli ste u novu eru ultimativnih hitova!

Album “Nova era” autorski i producentski potpisuje Boris Đurđević, osnivač i alfa i omega benda, sadrži 15 novih pjesama među kojima su već poznati hitovi s liste najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj – “Que Sera”, “Maskenbal” i “Zadnja suza”, te najnoviji singl “Miris parfema” za CMC festival u Vodicama. Među odabranim pjesmama na albumu je i nova verzija pjesme “Ti i ja” (2018 / Rework) koja će razveseliti mnogobrojni fanove, ali i mnogi budući singlovi. Sjajno likovno oblikovanje albuma potpisuje iCC Kelčec.

Colonia se novim albumom, nakon punih 10 godina, u diskografskom smislu, vratila i svojim korijenima, svom prepoznatljivom zvuku s početka karijere. Krajem 2017. godine grupa je potpisala ekskluzivni ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records, a objavljivanje novog albuma samo je posljednja karika u novoj eri grupe koja je započela prije točno godinu dana, 1. lipnja 2017. godine, dolaskom Ivane Lovrić u bend. Lijepa Ivana, inače diplomirana inženjerka elektrotehnike, počela je pisati novu stranicu Colonije, a njezin snažni vokal i energija savršeno su se uklopili u koncepciju grupe. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code