PROMOCIJA KNJIGE HRVATSKI PUNK I NOVI VAL 1976.-1987.“

PROMOCIJA KNJIGE HRVATSKI PUNK I NOVI VAL 1976.-1987.“

28. studenoga, 2011.

V.Baric-i-Trobeci

U petak 25.studenog  u Kulturnom centru Dubrava u jednoj od najljepših manjih dvorana  u Zagrebu pri Narodnom sveučilištu Dubrava održala se promocija knjige „Hrvatski punk i novi val 1976.-1987.“ s gostovanjem autora Vinka Barića iz Splita. Moderatori tribine pod nazivom „Glazbeni petak“  bili su Ozren Štiglić i Marinko Biškić.

Hrvatski punk i novi val s kraja sedamdesetih i početka osamdesetih godina prošlog stoljeća mitsko su mjesto pop univerzuma o čemu Barićeva knjiga zgodno svjedoči.

Inače,autor knjige „Hrvatski punk i novi val 1976.-1987.“ , Vinko Barić je akademski slikar, bavi se i crtanjem stripova, ilustracijama i grafičkim dizajnom. Izdao je tri vlastita strip albuma: »Samo da ne propadne« 1997.,  »Čudnovati deponij« 1998.,  »Paranormalni čimbenik« 2008. i član je  zagrebačke strip grupe Kamikaze.

Uz mnogobrojne goste tribini su nazočili i članovi legendarnog sastava „Trobecove krušne peći „  i članovi grupe „Haustor“. Saznali smo da „Trobeci“ uskoro planiraju izdavanje vinila i CD uz  popratne koncertne aktivnosti. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code