PROGRAM U PURGERAJU ZA NAREDNU SEZONU

PROGRAM U PURGERAJU ZA NAREDNU SEZONU

2. listopada, 2012.

parkpurgeraj u centru dobrih zbivanja logo

Klub Purgeraj ulazi u 10. sezonu postojanja koju će obilježiti brojni noviteti, te “pojačanja” u programu čiji je zadatak obogatiti glazbenu ponudu u Zagrebu, privući novu publiku, podučiti, ali prije svega zabavljati dosadašnje i nove posjetitelje.

Koncepcijski, najveći novitet ove sezone sigurno je program u dvorani iznad Purgeraja, na prvom katu Centra mladih Ribnjak, koja je prigodno nazvana “Park”. Novi glazbeni program u dvorani Park, zajedno s već provjerenim programom u klubu Purgeraj, od ove sezone djeluju pod zajedničkim imenom “Purgeraj&Park”. Iako će funkcionirati paralelno i neovisno, programi Purgeraja i Parka nude kombinaciju vrhunskih svirki i jednako dobrih after partija (na koje se ulaz ne naplaćuje) pod dirigentskom palicom naših rezident DJ-a.

 White Hills, Islands, The Wedding Present, Dirty Three, Why?, Mission Of Burma, Igra Staklenih Perli samo su neki od mnogobrojnih izvođača, samo dio ponude legendarne manifestacije “Žedno uho” koja je na obostrano zadovoljstvo svoj novi dom pronašla u prostorijama Purgeraja&Parka.

Uz spomenute koncerte, ponedjeljci, utorci i srijede tokom čitave godine bit će ispunjeni raznim svirkama; domaća imena, bendovi iz svih kuteva Balkana i strani gosti izmjenjivat će se iz tjedna u tjedan na našim pozornicama.

Četvrtkom, program TAKE ME OUT! ostaje utočište svim ljubiteljima indie rocka. Ipak, u novoj sezoni niti jedan program nije pošteđen sitnih preinaka, pa tako ni TAKE ME OUT! koji će od sada imati više live nastupa domaćih i stranih indie rock bendova, a kreće i elektronska inačica programa koja će se bazirati na indietronici i srodnim žanrovima.

Petkom će svima poznati “new age ćušpajz” Mixtape postati Mixtape District gdje će MTVile uz svoja dva petka mjesečno, dobiti pojačanje – Miss Iconic i Debelog šefa. Tako će u novoj sezoni osim glazbe ’90ih godina, pomješana s vladarima top lista novijeg datuma, Mixtape Distric ponuditi i nešto drugačiji zvuk i širi glazbeni opus.

Subotu preuzima “stara garda” Zagrebačkog clubbinga: DJ UncleFunk, DJ Chill, DJ Oli Dobolii i njihovi gosti. Puštali oni funk, disco ili old school hip-hop, svatko tko je bar jednom bio na njihovom tulumu zna da ga čeka raznolika i plesna večer čiji je jedini imperativ kvaliteta.

U dvorani Park, koncerti će počinjati oko 22h i završavati oko ponoći, dok program Purgeraja standardno počinje u 22h i traje do 02h preko tjedna tj. do 04h vikendom. Ulaz na sve DJ programe (kao i ne određene koncerte) u klubu Purgeraj je besplatan. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code