PRIOPĆENJE HČSP-a NAKON ZABRANE NACIONALISTIČKE KONFERENCIJE  I MIMOHODA ZA GENERALE

PRIOPĆENJE HČSP-a NAKON ZABRANE NACIONALISTIČKE KONFERENCIJE I MIMOHODA ZA GENERALE

12. travnja, 2012.

konfrencija
Pod teškim i ničim utemeljenim optužbama koje Vlada Republike Hrvatske upućuje Hrvatskoj čistoj stranci prava i našim gostima iz Europske unije, zabranjena su naša dva javna skupa zakazana za 13. i 14. travnja. Iako smo našim gostima iz EU i prije tvrdili da je Hrvatska jedini bastion boljševizma i staljinizma u Europi, oni su smatrali da preuveličavamo stvarno stanje. Nakon vijesti o zabrani i govora mržnje koji dolazi iz Vlade, rekli su nam da smo uvelike umanjivali stvarno stanje. Naši gosti sutra svi dolaze, bez obzira na zabranu Vlade, ali ipak skupove nećemo održati, ali ćemo poslušati i drugu zapovijed Vlade, da su naši gosti dobrodošli kao turisti, pa ćemo ih povesti u obilazak grada i pokazati im oskrnavljenu zgradu Vlade.
Mi smo već svu dokumentaciju dostavili našemu odvjetniku, koji će poduzeti potrebne pravne korake, a riječ je o izvrsnom poznavatelju međunarodnoga prava. Osim Vlade, podnijeti ćemo tužbe i protiv svih medija koji su Hrvatsku čistu stranku prava označili kao nacističku i fašističku, a protiv anonimnih pokretača hajke na nas, podnijeti ćemo kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja. Naši prijatelji će ovomu skandalu bez presedana u hrvatskoj novijoj povijesti, izvijestiti svoje države i europske institucije, jer im je hrvatska vlast  na vrlo grub način uskratila gostoprimstvo, i proglasila ih također kao i nas, nacistima i fašistima. Napominjemo da se radi o uredno registriranim strankama u zemljama EU-a, a najjača među njima je Jobbik, koja ima 47 zastupnika u mađarskom parlamentu, a imaju i zastupnike u EU parlamentu.
U kakvom jadnom i demokratski nezrelom društvu živimo, potvrđuje i izostanak reakcija koje bi se protivile zabranama naših skupova, ali ne možemo ne spomenuti jednu podršku zabrani skupova od strane Daniela Srba. Prema izvorima iz njegove kampanje, Srb je takvu Konferenciju planirao održati s Jobbikom i još nekima uoči proteklih parlamentarnih izbora, ali je glatko odbijen, jer se nije povjerovalo u njegovu masonsko-rotarijansku iskrenost, pa je sada ljut na HČSP.
O našim daljnjim koracima ćemo na vrijeme izvijestiti cjelokupnu hrvatsku javnost-stoji u ovom najnovijem priopćenju poslanom 12. travnja 2012. i potpisanom od predsjednika HČSP-a i stalnog suradnika portala Tjedno Josipa Miljka.

{gallery}infobiro/konferencija{/gallery}

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code