NAJNOVIJE NA PORTALU

PRIOPĆENJE HRVATSKOG NACIONALNOG ETIČKOG SUDIŠTA

20. veljače, 2015.

Ivo-Josipovic-glavna

Hrvatsko nacionalno etičko sudište (HNES) utemeljeno je u lipnju 2014. godine, na inicijativu Hrvatskog žrtvoslovnog društva (HŽD) od strane skupine građana među kojima su bili akademici, profesori, javni djelatnici, predstavnici domovinskih udruga i predstavnici Hrvata u iseljeništvu, sa svrhom istražiti i gdje se nađe potrebnim optužiti i osuditi pojedince za djela izdaje nacionalnih interesa Hrvatske.

Na prvoj sjednici HNES-a održanoj 20. rujna 2014. u Vukovaru izrečene su prve javne optužbe za Ivu Josipovića, Vesnu Pusić, Stjepana Mesića i Milorada Pupovca. Na drugoj radnoj sjednici, prvo sudbeno vijeće u sastavu Zvonimir Šeparović, predsjednik vijeća, te članovi Nikola Debelić, Zvonimir Hodak, Josip Jurčević, Nevenka Nekić, Josip Pečarić, Željko Olujić, Zdravko Tomac i Zdravko Vladanović donijelo je 10. prosinca 2014.   etičku osudu Ive Josipovića za veleizdaju.

HNES ima u istražnom postupku i donijeti će uskoro etičke  osude za slijedeće osobe:

Vesnu Pusić, ministricu vanjskih poslova

Stjepana Mesića, bivšeg predsjednika Republike

Milorada Pupovca, saborskog zastupnika

Zorana Milanovića, predsjednika vlade RH

Budimira Lončara, Miloševićevog ministra vanjskih poslova

Voju Stanimirovića, šefa saniteta i gradonačelnika okupiranog Vukovara,

A donijeti će i prve etičke osude o nepoželjnosti (persona non grata) za slijedeće osobe:

Vesnu Teršelič, šefica agencije Documenta

Olivera Frljića, intendanta HNK Ivana pl. Zajca Rijeka i

Karla Bildta, bivšeg zastupnika međunarodnih organizacija za bivšu Jugoslaviju

U postupku protiv navedenih osoba mogu se javiti svjedoci i građani sa svojim dokazima o izdajničkom ponašanju spomenutih, a spomenuti će moći osobno ili preko svojih zastupnika izložiti svoju obranu od ovih etičkih osuda koje pripremamo. Anonimne prijave ne prihvaćamo. Oni koji to žele mogu se javiti na našu e-mail adresu: [email protected]

Zagreb, 18. veljače 2015.

Dr. Zvonimir Šeparović, predsjednik

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. FRANO
    #1 FRANO 22 veljače, 2015, 17:15

ŽRTVOSLOVNO DRUŠTVO,HRVATSKIH STEPINČEVACA!!

ŽRTVOSLOVNO DRUŠTVO HRVATSKIH STEPINČEVACA, SA KRVOLOČNO-KLERIKALNIM PROGRAMOM BORBE ZA ČISTOĆU HRVATSKOG KATOLIČKOG BIĆA, AUTOHTNOG,GENETSKOG I BIOLOŠKOG PORIJEKLA ,ČIJI KORIJENI SEŽU OD ZVONIMIROVE KRUNIDBE HRVATSKOG KATOLIČKOG BIĆA .

NJEGOVI OSNIVAČI SU DEKLARIRANI NACI-ŠOVINISTI , MANJE ILI NIKAKVOG PREPOZNATLJIVOG UGLEDA U RVATSKOM JAVNOM ŽIVOTU , OSIM ŠTO SE POVREMENO JAVNO PREDICIRAJU SVOJIM NCI-KLERIKALNO-ŠOVINISTIČKIM IZJAVAMA I TAKO BIVAJU DRUŠTVENO POLITIČKI NEPRIHVATLJIVI GRAĐANIMA HRVATSKE I ŠIRE. NJIHOVO DJELOVANJE IH PREDICIRA KAO GRAĐANE ČIJA SVIJET ,REKO BI HEGEL ,STOLUJE NA STUPNJU NESRETNE SVIJSETI KADA TAKVA BIĆA NIKDA NISU SA SOBOM NI KOD SEBE, UVJEK SU ONOSTRANA BIĆA..PA JE NAJLOGIČNIJE ZAKLJUČITI DA NJIHOVA DJELATNOST NIJE PRIMJERENA PROSJEČNOM BIĆU,HRVATSKOG GRAĐANINA ČIJA SE SVIJEST KREĆE NA STUPNJU SAMOSTALNE SAMOSVIJESTI ,KADA BIĆE POSTJE SVJESNO SEBE KAO PREDMETA SVIJESTI, SVIJETA U KOJEM ŽIVI I PRIRODNIH DATOSTI KOJE GA OKRUŽUJU, ZBOG ČEGA BI OVU SAMOZVANU I SAMO-IMENOVANU I SAMO-ORGANIZIRANU NACIŠOVINISTIČKU ALAŠU MARX NAZVAO OVNOVIMA JER SE NJIHOVA SVIJEST KREĆE NA STUPNJU ČULNE IZVJESNOSTI KADA NISU U STANJU RASPOZNATI PREDMETE OD POJAVA,. A JA DODAJEM DA KAO TAKVI VIŠE IMAJU U MOŠNJAMA NEGO U TIM SVOJIM NACI-KLERIKALNIM,ŠOVINISTIČKIM TIKVAMA.

I GLE PARADOKSA , DA TA SKUPINA O KOJOJ REKOH SVE ,SVOJIM JAVNIM DEKLARACIJAMA ,PROZIVA I PROSKRIBIRA ODREĐENE GRAĐANE HRVATSKE PO DUHU I NAUMU STEPINČEVSKOG HOLKAUSTSKOG POIMANJA HRVATSKOG ARIJEVSKOG KATOLIKA, PA SE TREBA ZAPITATI ,A ŠTA RADI NAŠA EGZEKUTIVA KOJA BI BILA DUŽNA JEDNAKO ŠTITITI SVAKOG GRAĐANINA ,BEZ OBZIRA NA NACIJU ,VJERRU I RASU ,KAO I SVJETOVNO ODREĐENJAE.
    IPAK TREBA KONSTATIRATI DA SE NAŠA CRKVA, BEZ OBZIRA NA NJEN STATUS ,TIČUĆI SE USTAVNOG ODREĐENJA ,STALNO I JAVNO PREDICIRA SA SVOJIM STEPINČEVSKIM ZLOČINAČKIM NAKANAMA , U RAZLIČITIM FORAMA DJELOVANJA, DOBRO ORGANIZIRANIH SKUPINA ZATUCANIH ČANDALA , MEĐU KOJE TREBA UBROJITI I OVO NACI-ŠOVINISTIČKO DRUŠTVO, KOJI SU UVJEK VOJSKA ZLOČINAČKOG DUHA KATOLIČKE CRKVE DA NAM PONOVNO REINKARNIRA STEPINČEVU NACI-HOLOKAUSTSKU DRŽAVU, NDH-ZIJU

Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

code