PREPORUČUJEM HDZ UMJESTO SDP-a I U VRAPČU ME DROGIRAJU BEZ MOG PRISTANKA- pismo Nevena Lovrića iz Zagreba

PREPORUČUJEM HDZ UMJESTO SDP-a I U VRAPČU ME DROGIRAJU BEZ MOG PRISTANKA- pismo Nevena Lovrića iz Zagreba

7. siječnja, 2015.

Po pokušaju slanja članka u prilogu napao me je izgledni agent Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA-e) pa uhitile naoružane osobe u policijskim odorama. U 8. policijskoj postaji Zagreb – “Policijska postaja Kruge”, naoružanoga muškarca u odori višega policajca bez istaknute značke koji me je uhitio tražio sam neka mi pokaže značku ili službenu iskaznicu kako bi zapisao njezin broj. On me je primio za odjeću iza lijevoga ramena, gurao hodnikom i nabio o ulazna vrata postaje, pri čemu je puklo njihovo staklo.

Trenutno me drže u Vrapču, drogiraju me bez valjanoga pristanka – suprotno Zakonu o zaštiti osoba s duševnim smetnjama (ZZODS-u) – je onemogućavaju mi daljinsko komuniciranje (telekomuniciranje) – suprotno Rješidbi 46/119 – “Zaštita osoba s mentalnim bolestima i unaprijeđenu mentalnoga zdravstva” – Opće skupštine Ujedinjenih naroda – i oduzimaju mi poslovnu sposobnost kako bi spriječili objavu članka – koji teško kompromitira Ivu Josipovića – prije izbora za Predsjednika Republike i trajno me ušutkali u nekoj ustanovi. Ovo šaljem s privremeno prokrijumčarenoga uređaja.

Oko 20 sati,  po kraju radnoga vremena, tog dana, po običaju sam se zadržao ispred njegovoga ulaza, šetao se simo‑tamo, pio vodu i jeo hranu koju sam imao sa sobom. Nakon nekoliko minuta, jedan je naoružani temeljni policajac u odori došao do ulaza kafića pa se vratio za stol na suprotnome kraju „terase“ kafića, nakon čega sam uočio kako tamo gostuje s drugim naoružanim temeljnim policajcem u odori – dakle, za vrijeme radnoga vremena. S obzirom kako sam već nekoliko puta po slanju dopisa kojima prokazujem Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) ili/i režim Socijaldemokratske partije (SDP‑a) bio izravno – bez oklijevanja – drsko napadan od strane temeljne policije, Službe općega kriminaliteta, terorizma i ratnih zločina i tako dalje, odmah sam posumnjao kako oni tamo nisu slučajno već nešto smjeraju po pitanju mene odnosno kako &# 263;e me po udaljavanju negdje u blizini zaskočiti Služba općega kriminaliteta, terorizma i ratnih zločina ili slično. Između 21:00 i 21:30 bih se najčešće udaljio no ostao sam kako bih po temeljnim policajcima na „terasi“ kafića procijenio namjere Ministarstva unutarnjih poslova (MUP‑a). Ovo Vam zvuči kao međusobno čekanje poteza između Zbora narodne garde (ZNG‑a) i Jugoslavenske narodne armije (JNA) ili/i Četnika na prvoj crti bojišnice? Pa, i nije daleko od toga. Oko 22:00, temeljni policajci su se udaljili u smjeru suprotnome od onoga u kojemu sam se ja nalazio.

Nekoliko minuta potom, ispred se parkirala označena policijska „marica“ – policijski kombi s rešetkama na prednjim prozorima i zatvorskim prostorom u stražnjemu dijelu – s dvoje temeljnih policajaca različitih od prove dvojice, koji nisu izlazili. Na to mi je palo na pamet kako će me možda neki drugi zaskočiti i strpati unutra pa oni unutra negdje odvesti, tajno premlatiti, ubiti ili/i što već kao što su to već činili ali nasred moga sela u Vinodolu – vidjeti priloženi dopis potpredsjednika Vlade i Ministra zdravstva i socijalne skrbi – Darka Milinovića – pod vlašću Socijaldemokratske partije (SDP‑a) i drugim prilikama.

Nakon 20 – 30 minuta (m), došao je označeni policijski samogib (automobil) s treće. Neki od temeljnih policajca iz oba vozila su izašli i razmijenili nekoliko rečenica pa se temeljni policajci iz označene policijske „marice“ njome odvezli a temeljni policajci iz označenoga policijskoga samogiba (automobila) stajali razgovarajući. Nakon 20 – 30 minuta (m), označena policjska „marica“ se vratila a temeljni policajci iz označenoga policijskoga samogiba (automobila) njime odvezli. Nakon 15‑ak minuta (m), označeni policijski samogib(automobil) je ponovo zamijenio označenu policijsku „maricu“. 15‑ak minuta (m) kasnije – blizu ponoći, označena policijska „marica“ se vraćala, pričemu me je njezin suvozač gledao.

Koju minutu (m) – dvije po preuzimanju razvidne straže od označenoga policijskoga samogiba (automobila), temeljni policajci iz označene policijske „marice“ su mi prišli. Jedan od njih me je pitao „Što radite ovdje?“. Ja sam mu odgovorio „Sjedim.“ a on protupitanje „Samo to?“ i pitao „Imate li osobnu iskaznucu?“ „Možemo li vidjeti osobnu iskaznicu?“ ili tako nešto. Na to sam privukao torbu sa stvarima, kopao po njoj 40‑ak sekundi (s), izvadio osobnu iskaznicu i dao ju jednome od njih, koji ju je samo pogledao s prednje pa stražnje strane i nakon koje sekunde (s) vratio mi ju. Dakle, oni niti provjerili tko sam ja i je li zamnom na snazi kakva tjeralica ili slično kao što to praktički svaki put naprave temeljni policajci koji nemaju pojma tko je sumnjivac, iz čega se može zaključiti kako su oni znali tko sam ja i kako razvidno zamnom nije na snazi nikakva tjeralica. Potom su se počeli udaljavati. Pošto me nisu drsko napali riječima ili/i fizički, procijenio sam kako se ne usude išta posebno napraviti pa više nisam obraćao posebnu pažnju na njih. Nakon koja 2 metra (m) hoda, temeljni policajac koji se nalazio dalje od mene se okrenuo onome koji se nalazio koji metar (m) bliže meni i rekao mu nešto što je meni zvučao kao „Jesam ti rekao – pičkica.“ a ne znam što mu je drugo morao reći što bi sadržavalo taj broj riječi i meni zvučalo kao ta rečenica dok više nisam obraćao posebnu pažnju na njih. Nakon toga se obratio meni i rekao mi „Uživajte!“ a ja sam mu odgovorio s „Budem.“.

Nakon 5 – 15 minuta (m) – iza ponoći, nakon preko 4 ure „igre“ s policijom – sam se udaljio a označena policijska „marica“ s dvoje temeljnih policajaca je tamo ostala.

Klopka 22

S obzirom kako se temeljnim policajcima nisam suprotstavio, bio sam „pičkica“. Neka sam tražio objašnjenje njihove pojave, brojeve  njihovih službenih iskaznica ili/i znački, bio bih „akutno psihotičan“, „paranoidno šizofreničan“ ili/i slično. Neka sam se s njima fizički obračunao kao što bi netko i trebao, bio bih „delikvent“. Neka sam ih ubio – što je – razvidno – jedino učinkovito rješenje policiji, bio bih „ubojica“…

Prekršajne i kaznene prijave za premlaćivanja i tako dalje – vidjeti dopis potpredsjednika Vlade i Ministra zdravstva i socijalne skrbi – Darka Milinovića? Pokušao sam ali sudi – unatoč poštanskim povratnicama kao dokazima datuma podnošenja – vidjeti povratnicu u prilogu  – proglašavaju zastaru i podnesenima koju godinu kasnije ili kolika im je odgoda već potrebna za zastaru a Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) po najavi ustavne tužbe izvršava zastrašiteljske (terorističke) napade, premlaćivanja i tako dalje a Ustavni sud se ili ne odaziva ili predmete odbija razmotriti.

Policija i sudovi  Republike Hrvatske (RH)  nisu zakon, već protuzakon. Zakon je ono što piše na papiru koji je – s obziromna vrstu papira potrebnoga za ispis – jedva iskoristiv i za brisanje guzice. Zakon ne nosi pušku i ne puca po policiji i sudovima.

Javna je tajna kako je u Republici Hrvatskoj (RH) na snazi isključivo Klopka 22 – policija i sudovi  rade sve u čemu ih mi ne možemo spriječiti – a zato me ovaj put niti nisu drsko napali riječima ili/i fizički jer već znaju kako ću ja sve pojedinosti potom javiti onim medijima u Republici Hrvatskoj (RH) koje imam na popisu za slanje obavijesti medijima a shvatili su i kako blaže napade ne mogu razlikovati od mogućih slučajnih susreta s policijom bez statističkoga razmatranja.

Višeglupoumlje

Ovo pokazuje razinu slobode pametnoga i potkrijepljenoga kritiziranja u Republici Hrvatskoj (RH) pod vlašću Socijaldemokratske partije (SDP‑a). Istovremeno, slanje glupih ili/i nepodkrijepljenih pa stoga bezopasnih kritika na račun Ministarstva unutarnjih poslova (MUP‑a) ili/i Socijaldemokratske partije (SDP‑a) prolazi bez sankcija pa narod ima privid kako je kritiziranje potpuno slobodno a kritičari nemaju ništa pametno ili/i potkrijepljeno za reći.

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) je 1999. SELjV Radiju 101 po njegovome kritiziranju Hrvatske demokratske zajednice (HDZ‑a) trenutačno, u podpunosti zabranila odašiljanje pa se narod digao na noge. Socijaldemokratska partija (SDP) je prepredenija pa ne ukida medije već ih uvjetuje i napada po njih opasne pojedince – ovce koje grizu vuke (vukove).

Usporedite li prosječne napise medija Republike Hrvatske (RH) za vrijeme Hrvatske demokratske zajednice (HDZ‑a) s prosječnim današnjim napisima, primijetiti ćete kako su se mediji pretvorili u depresivce koji prenašaju izjave i obećanja vlasti ludim državljanima radovanje a pametnih ili/i potkrijepljenih odnosno opasnih kritika na račun Ministarstva unutarnjih poslova (MUP‑a) ili/i vlasti praktički više nema.

Moja (ne)preporuka

Nemojte shvatiti kako ovime preporučujem  Hrvatsku demokratsku zajednicu (HDZ) no ona je statistički bitno manje zlo od Socijaldemokratske partije (SDP‑a).

Ja sam – zapravo – slobodnjak (libertarac) i za vlast preporučam nikoga. Tko se najviše brine o Vama? Niste li to upravo Vi sami? Tko god bio na vlasti brinuti će se o Vama manje od Vas samih. Mislite kako takvo što ne bi hodalo? Jeste li ikada čuli za vinodolske općine Novi Grad – današnji Novi Vinodolski, Ledenice, Bribir, Grižane, Drivenik, Hreljin, Bakar, Trsat i Grobnik i Zakonik Novoga grada – današnjega Novoga Vinodolskoga – pučki zvan Vinodolski zakonik – jedini sačuvani zakonik od zakonika svake navedene općine? Naime, ja sam po baki po majki iz Vinodola a moji su preci svoj slobodnjački (libertarni) poredak od nameta Frankopana obranili oružanom pobunom koja je 6. siječnja 1288. po julijanskome kalendaru završila popisivanjem zakona svake općine izravno biranih od strane njenih žitelja tijekom predhodnih nekoliko stoljeća. Posljednje meni poznato suđenje po zakonima neke vinodolske općine bilo je suđenje Suda časti vinodolske općine Grižane tijekom 1970‑ih po tužbi moje bake po majki Marije Vrkljan rođene Crnić protiv vikendaša Vlade Weisspegela, Weispegela ili Ašpegera koji porijeklom nije iz Vinodola. Sud je presudio u njenu korist odnosno odlučio kako Vlado Weisspegel, Weispegel ili Ašpeger mora prestati opsjednuto zalijevati svoj dvor i poplavljivati naš podrum. No, Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija (SFRJ) nije priznavala taj sud pa nam je Vlado Weisspegel, Weispegel ili Ašpeger nastavio poplavljivati podrum.

40‑ak godina kasnije, umro je selski stariješina moga sela – Rupe – po Vinodolskome pravu – Iva „Sknezov“ – pa su vikendaši počeli zlostavljati i ubijati potomke srednjevijekovnih Vinodolaca. Moga su rođaka nekoliko kuća dalje oko 1999. SELjV ubili lomljenjem vrata, što je Policijska postaja Crikvenica proglasila nesretnim slućajem. Zatim su zlostavljali mojega susjeda iz kuće do – Roberta Cara – koji se u drugoj polovici 1990‑ih tamo doselio iz Crikvenice, njegovu djevojku Ciganku i njezine dvije kćeri Ciganke pa njih otjerali a Roberta Cara 2002. ili 2003. SELjV protupravnom oružanom silom Policijske postaje Crikvenica smjestili u Kliniku za psihijatriju Kliničkoga bolničkoga centra (KBC‑a) Rijeka pa Psihijatrijsku bolnicu Rab, razvidno gdje je 2005. SELjV sa samo 40‑i‑nešto godina podlijegao mučenju psihijatrijskim drogama. Na moj zahtjev za brojevima službenih iskaznica i znački i tako dalje policajaca koji su postupali protiv Roberta Cara, načelnik Policijske uprave primorsko‑goranske navedene je podatke proglasio državnom tajnom stupnja tajnosti OGRANIČENO. Mene je Vlado Weisspegel, Weispegel ili Ašpeger sa svojom ženom i još nekoliko sličnih njemu – Brankom Zubčićem i njegovom ženom, Alenom Dikom i tako dalje – sustavno zlostavljao – onemogućavali su mi iznošenje smeća i uvođene daljinoglasnoga (telefonskoga) voda, slijedili me po selu i izricali poruge, prijetili precvikavanjemdaljinoglasnoga (telefonskoga) voda, prijetili se udaranjem šakom u glavu, bušili gume, planirali mi isključiti vodu – dakle, oni, ne vodovod kojemu je sve uredno bilo plaćeno – i tako dalje – pa 5. rujna 2008. SELjV protupravnom oružanom silom Policijske postaje Crikvenica – vidjeti priloženi dopis Potpredsjednika Vlade i Ministra zdravstva i socijalne skrbi – Darka Milinovića – smjestio u Kliniku za psihijatriju Kliničkoga bolničkoga centra (KBC‑a) Rijeka pa Psihijatrijsku bolnicu Rab, gdje sam nakon drogiranja smrtonosnom drogom Serdolect preživio 10 odnosno 11 dana na infuzijama i završio kao invalid s iatrogenimparkinsonizmom G21.1.

Moje je raskrinkavanje etničkoga čišćenja Rupa ključan razlog zašto me Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) žestoko proganja diljem Republike Hrvatske (RH). T

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. MM
  #1 MM 12 siječnja, 2015, 07:00

  Ovo treba uputiti saborskom Odboru za ljudska prava i prava nacionalnih manjina i Odboru za predstavke i pritužbe.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Guest
  #2 Guest 9 siječnja, 2015, 14:50

  Autor članka površno je opisao Vinodolsko Crikvenički kraj.Ispustio je opisati potez od Križišća do Triblja pa preko Bribira doći u Novi ili pak direktno iz Triblja spustiti se u Crikvenicu.Naravno trebao je opisati i Bribir Od Jargova preko Gradeca i Sv.Vida i dolje preko sv.Mikule ući u Novi i to na najnižu točku tamo gdje se također sa riječke strane magistralom u Novi ulazi.
  P.S.Mislim ipak da SOA i njoj slične službe imaju pametnija posla za raditi nego li čitati ovaj članak…….

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code