PREMIJEROVA LJUBAVNA DRAMA

PREMIJEROVA LJUBAVNA DRAMA

5. veljače, 2014.

 

 

sanja-milanovic-vodi-obitelj-te-gradi-svoju-uspjesnu-karijeru-504x335-20111248-20111204095551-aad7c413392f3b7c2fbd45ffd385c802 Custom

Supruga se želi razvesti jer je ljubavnica u blaženom stanju

 

Napisao: Dražen Stjepandić

Svojedobno kad je prije nekoliko godina zastupnica HDZ-a Sunčica Sumrak javno izjavila da Zoran Milanović tuče ženu mediji su se raspisali „o sumraku demokracije“. Ubrzo zatim gospođa Sanja Musić Milanović je nonšalantno izjavila da se takvim tračevima baš nasmije, zajedno sa svojim suprugom sadašnjim hrvatskim premijerom.

No, priče o ozbiljnim bračnim nesuglasicama kod Milanovićevih  ponovno kolaju. Kuloari već neko vrijeme bruje  o teškoj bračnoj krizi Zorana Milanovića. Navodno je njegova supruga doktorica Sanja Musić Milanović odlučila napustiti sadašnjeg premijera. U SDP-u se trude te priče neutralizirati  i maknuti od fokusa javnosti  premda se podatak da je premijera navodno  ostavila supruga pojavio i na društvenim mrežama. Svakako se mora konstatirati da premijer već neko vrijeme ne živi uzornim obiteljskim životom, pa  čak ako se to donekle  može smatrati njegovom privatnom stvari, smatramo da o tome svakako treba obavijestiti javnost jer on pokušava narodu prikazati potpuno oprečnu sliku od stvarne.

ČESTI ODLASCI U RIJEKU

Portal Tjedno je prvi pisao o ljubavnoj vezi sadašnjeg premijera i Ivone Maričić članice grupe E.N.I. Otkrili smo javnosti tu vezu i javno smo prvi naveli stvarni razlog zbog kojeg  premijer tako često ide u Rijeku. Česti boravci u Rijeci nisu nepoznati, ali hrvatski premijer u Rijeku odlazi  češće nego što se u javnosti zna. Mediji poprate samo neke od premijerovih  odlazaka u grad s najvećom hrvatskom lukom. U jednoj riječkoj piceriji, blizu stana Ivone Maričić,  premijera više viđaju nego na nekim mjestima koja su mu u opisu posla.

Po Rijeci se šuškalo da se prvi čovjek Kukuriku koalicije i prema Ivoni ponašao kao pijevac u kokošinjcu, međutim kao da se smirio već dulje vremena se ne spominje da je pjevačica nakon susreta s premijerom  zatražila liječničku pomoć. Šuška se da premijer obožava sado-mazo igrice pa se zanese. U najnovijim šuškalicama o premijerovu ljubavnom životu može se čuti da je navodno Ivona Maričić u blaženom stanju i da je to prelilo čašu kod premijerove supruge. Doktorica Musić Milanović  navodno  više nema razumijevanja za izlete Zorana Milanovića i došlo je do za SDP nezgodne situacije o kojoj kuloari bruje. Kompliciranu situaciju u premijerovu ljubavnom životi potvrdilo nam je više izvora. Priča se da bi Zoran Milanović mogao biti prvi hrvatski premijer kojeg za vrijeme mandata u Banskim dvorima ostavila supruga.

E.N.I. I SDP

Premijerova supruga Sanja Musić Milanović porijeklom je iz Lišana Ostrovičkih, kćer Ive Musića, građevinara sa zagrebačkom adresom rodom iz lišanskog zaseoka Musići.

Ivona Maričić je porijeklom s otoka Krka, rođakinja je poznatog pjevača Đo Maračić Makija.

Premijer je više puta izjavio da je veliki obožavatelj grupe E.N.I. Poznato je da je ta riječka ženska pop skupina naklonjena SDP-u, pjevali su za partijaše u nekoliko predizbornih kampanja. Prvi put su jasno i nedvosmisleno uz tadašnju oporbu stali uoči izbora 2000. Cure su jasno rekle da za razliku od drugih kolega i kolegica, koji obično ističu da samo odrađuju svoj posao, one su uz Parni valjak, Gibonnija i Bareta rekle da za oporbu nastupaju iz svjetonazorskih pobuda.  

Ivona Maričić do sada se u javnosti nije ni žalila ni hvalila zbog premijerovih posjeta. Premijerove posjete je držala u tajnosti, koliko je to naravno u ovoj maloj zemlji moguće. Jednako tako ponašali su se i mnogi drugi za koje premijerova druženja s pjevačicom kod nje u stanu nisu nikakva tajna. Mi smatramo da treba pisati i o privatnom životu vodećih hrvatskih dužnosnika posebice ako on odstupa od slike koju žele prikazati u javnosti. U krevetu se događaju mnoge važne odluke i javnost to ima pravo znati kako se odlučuje o njihovoj sudbini.

 O Ivoni Maričić izvan konteksta grupe E.N.I rijetko se pisalo. Rođena je u Rijeci

 20. ožujka 1980. u znaku ribe. Omiljeni moto ili citati su joj: “Sreća prati hrabre”, “Tko rano rani, dvije sreće grabi” i “ Nikad ne reci …

U grupi E.N.I je od samih početaka1996., kad su se četiri djevojke odvojile od ženske vokalne skupine “Putokazi”. Kao i Putokazi 1993. s Novkovićevom pjesmom “Don’t ever cry” i grupa  E.N.I je  Hrvatsku predstavljala na Eurosongu 1997. s pjesmom “Probudi me”. Pjevale su u sklopu programa priređenog povodom dolaska  Georga  Busha u Hrvatsku…

Raspadom grupe Divas E.N.I. su postale najdugovječniji ženski bend u Hrvata. Do sada su isticale da nikada njihovi privatni životi nikad nisu punili naslovnice domaćih tabloida. No, kao što kaže jedna od omiljenih Ivoninih izjava: Nikad ne reci nikad!T

 

25 komentara

Uskoči u raspravu
 1. nagazna mina
  #1 nagazna mina 7 studenoga, 2014, 07:32

  Karlovčanin Branko Škrtić, osnivač i prvi ratni vojni zapovjednik treće bojne 2. gardijske brigade, smatra kako je nedopustivo da premijer Zoran Milanović ne zna prepoznati prioritete. Evo što izjavljuje na prosvjedu branitelja u Zagrebu: “Naš premijer si dozvoli da ode u riječko rodilište u 3 sata u noći jer je neka estradna zvijezda navodno tamo rodila. Ode u posjet, zabrani kamerama, zabrani čak i medicinskoj sestri da ga se snima, a ne dođe na pokop Neni Topalušić, pokojnoj, ne dođe na pokop pukovniku Željku Vukelji koji je bio moj dragovoljac. Oni su nebitni za njega.”

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Igor
  #2 Igor 14 lipnja, 2014, 08:10

  Siniša Varga ljubuje sa Sanjom Milanović

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Mirela
  #3 Mirela 5 ožujka, 2014, 07:32

  Ne možeš imati ovce i novce. Nije pošteno.Ili,ili… Nije grijeh zaljubiti se, ali postoji i odgovornost,tim veća ako si na državnoj funkciji.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code