PREDSJEDNIK ILI IZDAJNIK?

PREDSJEDNIK ILI IZDAJNIK?

11. listopada, 2014.

 

 

1 51fac7138e249 Custom

Donosimo sadržaj knjige “Ivo Josipović-kronologija izdaje” Vjekoslava Krsnika

 

Priredio: Dražen Stjepandić

Portal Tjedno je prije nekoliko dana najavio knjigu “Ivo Josipović-kronologija izdaje” uglednog političkog komentatora Vjekoslava Krsnika. Nakon toga kolega Krsnik nam je poslao elektronsko pismo i popis poglavlja svoje knjige u pripremi. Knjiga se sastoji od njegovih tekstova objavljivanih na nekoliko portala i TV Mreži. Najviše na portalu Pollitika.com koji kolega Krsnik godinama vrijedno uređuje i održava.

Popis komentara koji kritički preispituju  mandat trećeg hrvatskog predsjednika dr. Ive Josipovića  zahvaljujući odazivu kolege Krsnika ekskluzivno objavljujemo. S tog popisa odabrali smo dva teksta. Jedan objavljen odmah pošto je dr. Ivo Josipović 2010. dospio na Pantovčak i drugi iz 2011.  nosi naslov “Je li Ivo Josipović predsjednik ili izdajnik?”.

Sve što se kasnije događalo išlo je u prilog  tezi kako njegova politika nije bila u skladu s hrvatskim nacionalnim interesima. U svojim komentarima Vjekoslav Krsnik ide i mnogo dalje tvrdeći da savjetnik kao Dejan Jović, tri poljupca s Tomislavom Nikolićem, podilaženje Srbiji, Miloradu Dodiku, najezda političkih Srba u hrvatske institucije… nisu gafovi ni slučajnost nego ozbiljna provedba antihrvatske politike s najvišeg mjesta. Trećeg hrvatskog predsjednika jasno naziva izdajnikom.

O tome će svakako biti još dosta spomena, ali ono što sada svakako možemo konstatirati je da je knjiga kolege Vjekoslava Krsnika u formi stalno pisanih aktaualnih komentara odlično svjedoči o jednom vremenu i političkom životu.

I ostali tekstovi iz sadržaja, odnosno popisa koji donosimo, lako se mogu naći na internetskim pretraživačima.

KATOLIČKI GLASAČI I IVO JOSIPOVIĆ / 12. 1. 2010.(www.pollitika.com)

Prve izjave novoizabranog predsjednika Republike Ive Josipovića potvrdile su očekivanja da će on samom pojavom unijeti svježinu na Pantovčak nakon 10-godišnje vladavine Stipe Mesića. Iako je po temperamentu sušta suprotnost od svojeg prethodnika, što je mnogima u izbornoj kampanji smetalo, upravo je ta karakteristika Ive Josipovića novost koja Hrvatskoj na unutarnjem planu može donijeti sociopsihološku stabilnost, a na vanjskopolitičkom novu personalnu dimenziju ugleda države. Svojedobno je supruga bivšeg američkog veleposlanika u Hrvatskoj Montgomeryja, Lynn izjavila u jednom društvu “tako lijepa zemlja, a ima predsjednika koji na putovanjima po svijetu mora voditi prevoditelja”. Uistinu, znanje barem jednog stranog jezika u današnjem je globalnom svijetu uvjet da prvi čovjek jedne europske države može u punom smislu predstavljati politički i kulturološki svoju državu. Očito, dosad o tome hrvatski glasači nisu vodili računa. To medijskim navijačima Stipe Mesića tada nije smetalo, kako im je sada opravdano smetalo kod Milana Bandića.
Već u svojim prvim izjavama Ivo Josipović je najavio da će biti predsjednik svih građana, a to znači i vjernika, pretežito katolika koji su mu, unatoč preporuci Kaptola izraženoj u znakovitoj podršci Milanu Bandiću, značajnim brojem glasova osigurali pobjedu. Pretežito liberalni hrvatski mediji digli su svojedobno veliku galamu što se hvarski biskup Slobodan Štambuk uopće usudio pomisliti da bi novi predsjednik Republike mogao biti vjernik, što je u zemlji s velikom većinom katolika sasvim legitimna izjava 20 godina nakon uspostave hrvatske države. I da se kojim slučajem to dogodilo i da je protukandidat bio neki istinski katolički vjernik, lako je zamislivo kakva bi se kuka i motika digla na njega. Katolički vjernici glasovanjem za Josipovića u ovom su slučaju pokazali viši stupanj tolerancije i demokratičnosti, nego uvjetno rečeno nevjernička manjina koja militantno napada sve što je u vezi s hrvatskim tradicionalizmom u što spada i katolištvo u Hrvata. Ti tzv. veliki borci za demokraciju, a po hrvatskim elektronskim i tiskovnim medijima ima ih cijela bulumenta, ne mogu prihvatiti ništa što dolazi iz suprotne društvene skupine, pa je zato u Hrvatskoj na djelu nova vrsta sektaštva ili jednostavnije rečeno boljševizma poznatog kao modela podjela iz komunističkioh vremena. Upravo je zato dobrodošla izjava novoizabranog predsjednika kojom je odao priznanje toj većinskoj skupini hrvatskih birača, predstavljajući se uistinu kao predsjednikom svih građana, a kao kandidat SDP-a iznad sektaškog odnosa njegove stranke prema vjerničkoj populaciji. U tom smislu trebalo bi očekivati da i u njegovom svjetničkom timu budu zastupljeni svi svjetonazorski slojevi društva, jer bi i to bio dokaz da na Pantovčak nakon 10 godina Mesićevog ekskluzivizma i podjela ulazi novi duh zajednišva i personalne politike.

JE LI IVO JOSIPOVIĆ PREDSJEDNIK ILI IZDAJNIK / 22. 9. 2011. (www.pollitika.com)

“U čl. 93. stavak 3. Ustava Republike Hrvatske doslovno piše: „Predsjednik Republike odgovara za obranu neovisnosti i teritorijalne cjelovitosti Republike Hrvatske“. U prethodnom stavku predsjednik republike se također brine i za stabilnost državne vlasti. U povodu optužnice koje su stigle iz Beograda predsjednik Josipović je u New Yorku gdje je na zasjedanju Glavne skupštine Ujedinjenih naroda izjavio da je siguran kako „da Hrvatska ne će dospustiti, niti ima načina da se to dogodi, da netko tko nije odgovoran bude suđen i kažnjen za ratniu zločin“.
Ova skandalozna izjava predsjednika Republike Hrvatske otkriva da Ivo Josipović krši jednu od temeljnih ustavnih odrednica njegova dužnosti, a to je „obrana neovisnosti“ države kojoj je na čelu. Kao predsjednik Republike od njega bi se trebalo očekivati u ovom slučaju da odlučno i s gnušanjem odbije optužnice koje su protiv hrvatskih branitelja na temelju vojnog tužilaštva neprijateljske JNA gdje su napisane stigle iz Beograda u Osijek. Međutim slijedeći svoju kapitulanstvu politiku prema Srbiji i njezinom predsjedniku Borisu Tadiću i ponašajući se čak u širem smislu kao predsjednik nepostojećeg Zapadnog Balkana Ivo Josipović, iako je po struci pravnik, zdravo za gotovo prihvaća ugrožavanje državnog suvereniteta Republike Hrvatske i čak ne smatra da je suđenje za ratne zločine u mjesnoj nadležnosti Republike Hrvatske a ne susjedne države koja se ponaša kao da komunistička Jugoslavija još uvijek postoji. Što je još gore on ne govori o „zločinu u ratu“, nego prihvaća kvalifikaciju vojnog tužilaštva neprijateljske JNA o „ratnom zločinu“ što je i te kako važna pravno-politička razlika.
Jedini koji se usprotivio Josipovićevoj reakciji na optužnice iz Beograda bio je jedan od optuženih Vladimir Šeks. Međutim i on sam nije dosljedan ne smao u vlastitoj obrani nego i u obrani suvereniteta Republike Hrvatske i njezinih državljana. On je ocijenio da ne priznaje tužiteljstvo bivše JNA koja je bila gresor na Hrvatsku i koja je doživjela poraz, dodajući da optužnicu ne će preuzeti, kao što je to učinio Ivan Vekić. Međutim pozivajući se na slučajeve Purda, Divjak, Ganić Vladimir Šeks kritizira pravosuđe Republike Srbije koja je uzelo sebi za pravo da kazneno progoni i izdaje tjeralice za džavljanima svih država nastalih raspadom Jugoslavije. Vladimir Šeks tvrdi da Hrvatska na to ne može utjecati, što je notorna neistina jer kad bi se Hrvatska držala svojeg Ustava kao što se u oviom slučajevima ne drži, onda bi jednostavno ignorirala optužnice iz Beograda i poduzela pravne i političke korake na međunarodnom planu da se ospori pravo Republike Srbije da progoni osobe za djela koja su počinjena na teritoriju drugih država.
Ono što je manje poznato javnosti, a što novinari javnih i komercijalnih medija ili iz neznanja ili namjerno prešućuju jest dokument koji je potpisan u Zagrebu 13. studenoga još 2006. godine između glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske Mladena Bajića i tužitelja za ratne zločine Republike Srbije Vladimira Vukčevića. U tom sporazumu Hrvatska prepušta Republici Srbiji „progon kaznenih djela ratnih zločina, zličina protiv čovječnosti i genocida“ državljana Republike Hrvatske. Prema tome, za optužnice koje su stigle iz Beograda kriva je Vlada HDZ-a kojoj je na čelu tada bio Ivo Sanader, a jugonostalgičarska SDP-ovska oporba na čelu sa Zoranom Milanovićem nije ni zucnula o tako grubom kršenju hrvatskog državnog suvereniteta, kao što ni sad ne spominju. Zato je i Vladimir Šeks izjavio kako Hrvatska na to ne može utjecati, jer jednostavno to nije točno. Taj sramni sporazum se može otkazati, kako je uglavljeno u samom sporazumu. To je jedni način da se spriječe i zaustave apsurdne situacije u kojima agresorska država 15 godina nakon završetka rata, u kojemu je Srbija doživjela poraz, napada Hrvatsku, a sve to podržava glavom i bradom predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović.”

OSTALI SADRŽAJ KNJIGE

12. 1. 2010. –  Katolički glasači i Ivo Josipović (Pollitika.com)

2.  4.  2010. –  Predsjednik Josipović prekršio Ustav prihvaćanjem peticije

            o „Latinici“ (Pollitika.com)

16. 4. 2010. –  Josipović amnestirao Srbiju od agresije na BiH  (Pollitika.com)

19. 4. 2010. –  Još jedan gaf predsjednika Josipovića, ali i Vlade (Pollitika.com)

9.  5.  2010. –  Spin Josipovića i „Večernjeg lista“ za Vuka Jeremića (Pollitika.com)

13. 5. 2010. –  Predsjednik Josipović o Hrvatskoj u trećem licu (Pollitika.com)

31. 5. 2010. –  Josipović dijeli BiH za što optužuje Tuđmana (Pollitika.com)

26. 9. 2010. –  Mesić i Josipović vs. Koštunica i Tadić (Pollitika.com)

3. 10. 2010. –  Tadićev posjet – nova podvala Beograda uz izdaju Josipovića (Pollitika.com)

9. 11. 2010. –  Tadićev posjet – nova podvala Beograda uz izdaju

                       Josipovića (2)  (Pollitika.com)

26.11.2010. –  Tko više podvaljuje, Tadić ili Josipović (uz pomoć Kosorice)? (Pollitika.com)

12. 1. 2011. –  Josipović i Kosorica nastavljaju ugrožavati nacionalne interese (Pollitika.com)

30. 4. 2011. –  Posjet predsjednika Josipovića Chicagu (briefing Mati Mihaljeviću, Chicago)

17. 7. 2011. –  Druga Josipovićeva ofenziva (Pollitika.com – cenzurirano)

22. 9. 2011. –  Je li Ivo Josipović predsjednik ili izdajnik? (Pollitika.com)

12.12.2011. –  Potpis dvije Hrvatske za pristup Europskoj uniji (zivaistina.info)

24. 1. 2012. –  Po(r)uke (ne)uspješnog referenduma o EU (Pollitika.com)

20. 2. 2012. –  Dvije godine Josipovićevog sluganstva i kršenja Ustava (Pollitika.com)

9.  3.  2012. –  Kandidatura Srbije za EU i hrvatski interesi (Pollitika.com)

21. 3. 2012. –  Đeneral Draža i hrvatska popustljivost prema Srbiji (Pollitika.com)

15. 4. 2012. –  Josipovićeva jugopartizanska guja (zivaistina.info)

25. 4. 2012. –  Povampireni jugohrvatski komunisti pod krinkom antifašizma (zivaistina.info)

24. 6. 2012. –  Postoje li za predsjednika Josipovića Hrvati i Hrvatice (zivaistina.info)

27. 6. 2012. –  Povijest se ponavlja – Hrvatska šutnja2 (zivaistina.info)

12. 7. 2012. –  Puzajuća politička (i ustavna) kriza? (zivaistina.info)

17. 7. 2012. –  Najezda političkih Srba u hrvatske institucije (zivaistina.info)

6.  8.  2012. –  Hrvatsko političko čelništvo nastavlja relativizirati „Oluju“ (Pollitika.com)

7.  8.  2012. –  Predsjednik Josipović opet podilazi Srbiji i Srbima  (Dnevno.hr)

13.8.  2012. –  Josipović na pola mandata – Nova nepravednost na

                       Pantovčaku   (zivaistina.info)

19. 8. 2012. –  Još jedan sramotan istup predsjednika Josipovića  (zivaistina.info)

23. 8  2012. –  Vladajuća elita prešućuje europski Dan sjećanja na žrtve

            Komunizma (zivaistina.info)

4.  9.  2012. –  Jugocrvena ofenziva na HRT-u (zivaistina.info)

7.  9.  2012. –  Sukob Josipović-Pupovac ponovno otvorio srpsko pitanje

                       u Hrvatskoj (Dnevno.hr)

7. 10. 2012. –  Sramotne čestitke političara na Dan neovisnoti (zivaistina.info)

28.10.2012  –  Krug je zatvoren: Titov gardist na Pantovčaku, a Titov omladinac na čelu

                       HRT-a (Pollitika.com)

16.11.2012. –  Oslobođeni generali i slom Josipovićeve politike jednake

                        krivnje (zivaistina.info)

23.11.2012. –  I nakon oslobađanja generala Josipović nastavlja staru politiku (zivaistina.info)

28.11.2012. –  Kukavičke reakcije državnog vrha nakon izjave Nikolića, Dačića

                        i Pupovca  (Pollitika.com)

28.12.2012. –  Zagreb mlako reagira na provokacije iz Srbije (zivaistina.info)

29. 1. 2013. –  Predsjednik Josipović „uz kavu“ na Hrvatskom radiju potiče

                        konfrontaciju sa Crkvom (zivaistina.info)

21. 2. 2013. –  Nakon tri godine Nove (ne)pravednosti predsjednik Josipović

                        već hoće drugi mandat (Pollitika.com)

1. 3.  2013. –   Kultura kukanja predsjednika Josipovića (Pollitika.com)

-2-

4.  3. 2013. –   Vuk dlaku mijenja a ćud nikada, a Vučić ni dlaku

                        ni ćud (Pollitika.com)

31.3. 2013. –   Štiteći Stanimirovića predsjednik Josipović ne brani Srbe

                        nego četnike (Pollitika.com)

27. 4. 2013. –  Hrvatskoj nisu problem Srbi nego Jugoslaveni, a njihov

                       centar je Zagreb (Pollitika.com)

28. 5. 2013. –  Podržava li i predsjednik Josipović kao Josip Leko četničku granicu

                       Virovitica-Karlovac-Karlobag (Dnevno.hr)

26. 7. 2013. –  Izdajničko ljubljenje Ive Josipovića s četničkim vojvodom Tomislavom

                       Nikolićem (Dnevno.hr)

24. 8. 2013. –  Ivo Josipović i Josip Leko i na europski Dan sjećanja negiraju

                       komunističke zločine (Dnevno.hr)

15. 9. 2013. –  Salonskom prosrpskom politikom predsjednik Josipović

                       ne može riješiti probleme u Vukovaru (Pollitika.com)

21. 9. 2013. –  Novi izdajnički čin predsjednika Josipovića – odlazak pred noge

                       Tomislavu Nikoliću (Pollitika.com)

19.11.2013. –  U Vukovaru je narod okrenuo leđa političkoj eliti (MrežaTV)

23.11.2013. –  Intervju predsjednika Josipovića „Večernjem listu“ (MrežaTV)

3. 12. 2013  –  Narod je pobijedio vladajuću političku elitu  (Pollitika.com)

13.12.2013. –  Predsjednik Josipović izbjegava konfrontaciju s premijerom

                       Milanovićem (Pollitika.com)

3.  1.  2014. –  Promašena Novogodišnja poslanica predsjednika Josipovića (MrežaTV)

9.  1.  2014. –  Zašto HDZ odugovlači s predsjedničkim kandidatom (MrežaTV)

26. 1. 2014. –  Predsjednik Josipović uzaludno računa na glasove desnice (Pollitika.com)

31. 1. 2014. –  Britanski profesor raskrinkao politički profil glavnog savjetnika

                       predsjednika  Josipovića (MrežaTV)

21. 2. 2014. –  Hrvatskoj je potreban novi Ustav, ali ne Josipovićev (Pollitika.com)

26. 2. 2014. –  Verbalni duel predsjednika Josipovića i Tomislava Karamarka (MrežaTV)

5.  3. 2014.  –  Je li predsjednik Josipović opravdano  sazvao sjednicu Vijeća

                       za nacionalnu sigurnost (MrežaTV)

6.  3. 2014.  –  Je li predsjednik Josipović prošao sigurnosnu provjeru (Pollitika.com)

5.  4. 2014.  –  Što smjera predsjednik Josipović inicijativom za promjenu Ustava (MrežaTV)

8.  4. 2014.  –  „Promocija plus“ uporno manipulira s hrvatskom javnošću (MrežaTV)

22. 4. 2014. –  Prozirna inicijativa predsjednika Josipovića za novi Ustav (Pollitika.com)

24. 4. 2014. –  Kad je u pitanju istina Josipović i Milanović su isti (Pollitika.com)

5.  5.  2014. –  Državni vrh nastavlja iskorištavati Jasenovac za dnevnu politiku (MrežaTV)

13. 5. 2014. –  Posjet predsjednika Josipovića SAD-u u funkciji njegove kampanje za

                       drugi mandat (MrežaTV)

29. 5. 2014. –  Državno izborno povjerenstvo bez kontrole (MrežaTV)

24. 6. 2014. –  Predsjednik Josipović tvrdi da je predsjednik svih građana (MrežaTV)

10. 7. 2014. –  Sve nervozniji predsjednik Josipović hvali se uspjesima kojih nema

                       (Narod.hr – cenzurirano)

3. 10. 2014. –  Smjena dr. Jovića kao dio predizborne kampanje (Mreža TV)

8. 10. 2014. –  Na Dan neovisnosti predsjednik Josipović ne poštuje hrvatski identitet                                (MrežaTV)

DODATAK

18.2. 2010.  –  Inauguralni govor predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića

2.  2. 2011.  –  Intervju dr. Dejana Jovića „Slobodnoj Dalmaciji“ (Slobodna Dalmacija)21. 5. 2011  –  Memorandum2 – Srbija opet prijeti (briefing Mati Mihaljeviću Chicago)

1.  9.  2011. –  Kriza upravljanja ili ocijalna kriza? (Pollitika.com)

13. 2. 2012. –  Kako je Udba organizirala ustaški terorizam (zivaistina.info)

6.  4.  2012. –  Velikosrpska „peta kolona“ već djeluje u Hrvatskoj (zivaistina.info)

25. 6. 2012. –  Kako je HINA cenzurirala Barracka Obamu (zivaistina.info)

25. 6. 2012. –  National Day Message for Croatia

4.  8.  2012. –  Ima li Hrvatska samosvjesnu nacionalnu elitu? Nema! (zivaistina.info)

10. 9. 2012. –  Detuđmanizacija da, ali ne nacionalna nego lustracijska (zivaistina.info)

13. 1. 2013. –  HRT je postala „katedrala crvenog zloduha“ (zivaistina.info) T

 

15 komentara

Uskoči u raspravu
 1. vizija
  #1 vizija 25 listopada, 2014, 11:38

  Hi,hi.. Nakon Čačića Josipović pohvalio Pusić i HNS – Imaju viziju i razmišljaju o budućnosti !!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. 25. X 2014.
  #2 25. X 2014. 25 listopada, 2014, 10:19

  Predsjednik Republike Ivo Josipović sinoć je na skupu u Novinarskom domu u povodu 10. godišnjice Documente – Centra za suočavanje s prošlošću, izrazio čestitke na uspješnom radu i poručio da je „pravda“ u punom mjeri bezrezervno i bez ostatka moguća.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. kitujasi
  #3 kitujasi 18 listopada, 2014, 14:54

  frano petrusic, jel to onaj dementni sto se izgubija iz doma za dementne osobe i sad se javlja sa ulice? Jadnik sav je pogubljen. Odvedite ga natrag u dom dok ga tramvaj nije zatepa.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Udbaško govno
  #4 Udbaško govno 16 listopada, 2014, 19:32

  Bravo kolega Petrušiću!

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. kota
  #5 kota 16 listopada, 2014, 13:23

  frano petrusic, ajde jadni covice ti si izgubljen u vrimenu i prostoru. Lezi doma pod smokvu i malo meditiraj, samo zatvori ta pogana usta da ti se ptica u nji ne usere

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Latinični Čedo
  #6 Latinični Čedo 13 listopada, 2014, 20:52

  Knjiga bivšeg srbijanskog veleposlanika Radivoja Cvetićanina “Zagreb Indoors” najtraženija je roba u Hrvatskoj, a osim što se spominju mnoge poznate osobe iz Hrvatske, objašnjava se i kako je Ivo Josipović veleposlaniku Srbije dostavljao tajne spise. Ako je vjerovati pisanju Cvetičanina, Josipović, koji mu se još 11. svibnja 2007. godine na ručku pohvalio kako je beogradski zet, dostavio mu je hrpu službenih sudskih spisa o kaznenim postupcima za ratne zločine koji su se u Hrvatskoj provodili protiv Srba.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. krnja
  #7 krnja 13 listopada, 2014, 12:49

  “to” nije hrvatski predsjednik. “to” je strani agent na mjestu predsjednika Hrvatima. Pozivati tog psihopatu na ljudske kvalitete kojima su ga kitili oni koji su ga tamo instalirali je idiotizam. Njega treba optuziti i procesuirati , KAZNITI i svu imovinu oduzeti za sve protunarodne aktivnosti, koje je ucinio i cini za svoga ‘predsjednikovanja”. Oko ocigledne veleizdaje i protunarodnih cina nema polemike jer su toliko ocigledni.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. lero
  #8 lero 13 listopada, 2014, 12:40

  frano petrusic ti si jedna imbecilna budaletina. I nije dobro da tvoje umne mudroserine zagadjuju medjumrezje, nego je najbolje da ostanu u karanteni tvoje kuce. AKO IKAD ISTA SHVATIS TAD SE RASPITAJ KOD SUSJEDA ZNALACA STA SE OKO NAS DOGADJA , DA TE TESTIRAJU PA ONDA TE MOZDA TREBA PRIPUSTITI U JAVNOST.

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Kalimero
  #9 Kalimero 13 listopada, 2014, 09:26

  Ništa tako ne peče kao nepravda. Sjediti npr. u sudnici i slušati nekoga kako drsko laže iz koristoljublja agonija je za žrtvu i svakoga ko u sebi ima trun karaktera. Nitko nikoga niti za laž ne proziva. Počem od Predsjednika koji je pitao da ga izaberemo na osnovu obećanja da će se boriti za pravdu. Lagao je. Nije napravio ništa da Hrvatska bude pravednija zemlja. Ali nitko Ivu Josipovića ne proziva, Nitko ga ne pita za njegovu riječ. Njegova riječ nije časna, a nitko se ne zgraža… Oni koji bi morali imati moralnu vertikalu postali su temelj nemorala.

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. urbaniu
  #10 urbaniu 12 listopada, 2014, 14:13

  Hrvatska uskoro ima predsjednicu
  Ivo je prošlost

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. urbaniu
  #11 urbaniu 12 listopada, 2014, 14:13

  Uskoro Hrvatska bira predsjednicu

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. nonono
  #12 nonono 12 listopada, 2014, 13:05

  ne hrvatski predsjednik, nego strani agent na mjestu hrvatskog predsjednika. Seretski se smije lukavi poganac, najmio ga stranac da nam metne lanac. Lanac nam je oko vratova za ovih 5 godina svima nabacio, slijedecih 5 mu treba da ga stegne i sve nas podavi i eto njima(zna se koji su to)lijepe nase Hrvatske.

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. Klarens
  #13 Klarens 11 listopada, 2014, 20:13

  Tri za redom
  =====================
  Oborili smo svjetski rekord

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code