PREDSJEDNICA KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ POKROVITELJICA PROJEKTA “POKRENI SE”

PREDSJEDNICA KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ POKROVITELJICA PROJEKTA “POKRENI SE”

3. lipnja, 2015.

Pokreni se Zagreb 3

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar – Kitarović pokroviteljica je sportsko – edukativnog projekta Pokreni se. Ponukan lošim statistikama, koje govore kako je većina Hrvatske nedovoljno aktivna, stručni tim predvođen Kineziološkim fakultetom iz Zagreba idućih će mjeseci promovirati aktivnost i zdravlje te u konačnici bolji život.

Ljetna vježbanja i predavanja na otvorenom počinju ovoga petka, 5. lipnja u 18 sati, na pulskom trgu Portarata (Zlatna vrata). Projekt se nakon Pule nastavlja na dubrovačkom Stradunu u srijedu, 24. lipnja, u Zadru 18. srpnja, u Vukovaru 18. kolovoza te u Zagrebu 12. rujna.

Ovim projektom apeliramo na sve dobne skupine da se uključe u program vježbanja koji mogu provoditi samostalno, a mi ćemo im pokazati kako. Želimo javnosti prikazati načine da svakodnevno vode brigu o svom zdravlju na jednostavan način, vježbama u prirodi i s vlastitim opterećenjem!” – izjavio je prof.dr.sc. Damir Knjaz, dekan KIF-a.

Idućih pet mjeseci, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, projekt Pokreni se nudit će rješenja kako se aktivirati i živjeti zdravije, a vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim zainteresiranim građanima s besplatnim savjetima.

Prijavite se za vježbanje putem službene web stranice projekta www.pokrenise.hr .T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. DON
  #1 DON 5 lipnja, 2015, 23:43

  Jednoga lijepoga dana ponovno će biti Rijeka VS FIUME ,kako strani tisak,no ne i hrvatski, izvješćuje, to bi se moglo desiti vrlo brzo naravno uz svesrdno zalaganje MOVIMENTO VENETO.Ipak, možda u ta vremena porazgovaramo o bratstvu i jedinstvu,hrvatskom zajedništvu kao i o dekretima HOMO SI TEĆ,naravno i o otetim šumama i zemljištima koje niti fašisti a niti partizani nisu konfiscirali no usudio se je to učiniti Kalmeta i HDZ………Kotač povijesti uvijek se okreće posebice je to izraženo u mikrolokaciji ,Kvarner odn.PROVONCIA DEL CARNARO…..

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. DON
  #2 DON 5 lipnja, 2015, 23:30

  Projekat ” Pokreni se ” plagijat je aktualnoga riječkoga gradonačelnika i ostale riječke glavate gospode, koji su veleumno razmišljajući ,ima već tome dosta v,osmislili kako ljudima skrenuti pozornost od nagomilanih problema u gradu i prigradu te su u tim svojim dubokim razmišljanjima osmislili veleumni plan pod nazivom “”HOMO SI TEĆ “”……za one koji neznaju primorsku čakavštinu to znači ” idemo svi trčati “…iiiiiiii……?…..budale se navukle na veleumni “” projekat “”” te već godinama trče riječkim Korzom poput luđaka ,doslovce i neznajući zašto trče a da im se istovremeno inicijatori sa balkona gradonačelnikovoga grohotom smiju dakako iz razloga jer su za dugoročno postigli svoj cilj.Dakle, budale trče bez veze namjesto da se ulove konkretnoga posla makar pripremati sebi drva za zimu, po Grobniku i okolici, namjesto zimi toplanama plaćati tisuće kuna mjesečno za grijanje koje ne radi upravo tada kada je ponajviše hladno.No,projekti trčanja i fiskulture sada dolaze do izražaja baš poput tada u onim vremenima kada je FISKULTURA NARODU bila DEKRETIMA ordinirana iz Beograda,svete nam bivše prestolnice….eeeeej gradonačelnici i predsjednici ma nismo mi svi baš od jučer pa da nas sada veleumnim DEJAVOO projektima ” HOMO SI TEĆ ” “stimulirate” kada već niste u stanju nešto konkretno poduzeti i to u tome smislu da mlada inteligencija ne bježi iz Hrvatske glavom bez obzira…ipak imamo koju godinicu više na grbači od svih vas osobno i točno znamo koje su komunjare u HDZu,SDPu jer su im prije spomenuti DEKRETI O TELESNOM VASPITAVANJU ostali trajno i zauvijek kao modus operandi .Oni drugo i neznaju već osnivati komisije ,podkomisije i dekretima pozivati na kvazi zajedništvo kojega nikada nije i neće biti u HR baš kako i u ex SFRJ nije bilo bratstva i jedinstva iako su se svi na njega kleli…..no bar je bilo posla i love ….

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. DON
  #3 DON 5 lipnja, 2015, 21:48

  Ovaj projekat ” Pokreni se “odmah me je asocirao na pakuj kofere i napuštaj Hrvatsku poput Gđe Predsjednice koja je isto učinila tada kada joj je kruh svakidašnji došao u pitanje. Evo kakvi smo mi Primorci ,čim se dočepamo vlasti krećemo smišljati komisije i pod komisije,projekte i podprojekte kako bi zamaglili postojeće stanje zaboravljajući sve ono što smo do tada proživjeli.No nismo mi svi Primorci baš identični,naime postoji razlika i to velika između onih koji su bili pod Italijom i onih koji to nisu bili.Oni,preko Riječine još i dan danas potajno štuju svojega Kralja Petra kojega još iz onih vremena nazivaju Kralj Petar OSLOBODIOC.Nama pak koji jesmo bili pod upravom fašističke Italije niti dan,danas nije potreban HDZ da nas trasira i uputi u PEČALBU, mi to naime znamo i sami i pored svih završenih magisterija u HR već to učinili jesmo.Ovdje u HR prosperiraju točioci goriva kvazi Kalmete i njima slični no za istinsku mladu inteligenciju ipak važi projekat ” POKRENI SE I PAKUJ KOFERE “,DAKAKO BEZ HDZa.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code