PRAVI UMETNIK: Kristijan Golubović recituje poeziju i priča o Džimiju Hendriksu

PRAVI UMETNIK: Kristijan Golubović recituje poeziju i priča o Džimiju Hendriksu

12. travnja, 2014.

kristijan-golubovic-printskrin-1397251618-478289

Osmi što crta, Kristijan voli i da piše, pa je tako u jednoj emisiji pročitao stihove ljubavne pesme koju je napisao

Aleksandar Kristijan Golubović postao je počasni član udruženja umetnika “Art Brut Serbia” iz Beograda, a početak “umetničke” karijere obeležila je njegova prva izložba “Vidimo se u crtežu”, međutim to nije sve.

Osmi što crta, Kristijan voli i da piše, pa je tako u emisiji “Bulevar” pročitao stihove jedne ljubavne pesme koju je napisao. Lepo odeven, u beloj košulji i sa leptir mašnom, Golubović je, evidentno, uživao čitajući svoju poeziju.

Kristijan je ispričao da je pisao dnevnik o svojim velikim ljubavima. “Kako nežnost možete da izrazite jednoj ženi, devojci, ako joj ne nacrtate cvet, srce, plažu…”, objašnjava. On se dotakao i Džimija Hendriksa, kao i aktuelne afere sa Miletom Kitićem i narkoticima.

Kad vidite jednog Džimija Hendriksa, koji je bio opsednut herionom i stvarao takva dela na gitari, zubima, štiklom od šimike, onda je to fascinantno. Znači, njemu je heroin davao inspiraciju da se bavi muzičkom umetnošću. A kad vidite tog Mileta Kitića, jednu nakazu, da stavi naočare, da ima dve dlake na glavi, ispeglan, a ne možete da ispeglate glavu ko činiju i onako nadrogiran predstavlja muzički akt, onda je to zloupotreba narkoka”, ispričao je Kristijan.

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code