PRAVI SE LUDA: Doris Dragović neće da se izvini Srbima

PRAVI SE LUDA: Doris Dragović neće da se izvini Srbima

10. siječnja, 2014.

doris-dragovic-printskrin-yt-1389340751-425047 Custom

Ona je posetila Beograd, ali i dalje izbegava da traži oproštaj od naroda o kome je ružno govorila tokom ratnih godina

I kao da se nije ni desilo…
Doris Dragović posetila je Beograd zbog gostovanja u emisijama na najgledanijim televizijama pred svoj koncert u Areni, koji će održati 14. februar. Iako je nekada na najružniji način pričala o Srbima, ona se sada smešila sa ekrana, a nijednog trenutka im nije rekla „izvinite“. Doris je uživala u razgovoru o svim temama, osim one goruće – o vređanju srpskog naroda i zaklinjanju da više nikad neće pevati u Srbiji.

Prekinula intervju

O svom koncertu je, podrazumeva se, rado govorila.

– Spremam ja tu svoju pesmu, doći ću ja s njom, a ljude pozivam da dođu naoružani ljubavlju – poručila je publici hrvatska pevačica u „Ami Dži šouu“.

Interesantno je da joj voditelj Ognjen Amidžić, kome je pripao ekskluzivitet da je ugosti u svojoj emisiji na TV Pink, nije postavio nijedno pitanje o tome šta je sve govorila o Srbima i obećanju da ovde više nikad neće doći.Ipak, novinari emisije „Ekskluziv“ na TV Prva pokušali su da s Dragovićevom razgovaraju i o negativnim reakcijama na njeno gostovanje u Beogradu, ali je ona, šokirana takvim pitanjima, prekinula intervju i zatražila da se konsultuju o nastavku.

– Ja zaista ne znam šta bih vam na to odgovorila! Evo, ja sam tu. U Beogradu sam. Ne znam. Zatekli ste me. Ja bih da stanemo, evo, ako možemo, pa da se možda konsultujemo – rekla je Doris, a posle tih konsultacija intervju je nastavljen u vedrijem tonu.

Torcida je se odrekla

Očigledno je mnogo teška za izgovor ta reč – izvini!
Podsetimo se da je Doris svojevremeno pevala rodoljubive pesme i, kako hrvatski mediji pišu, govorila da joj neće pasti na pamet da peva u Srbiji.

Ipak, u nedoslednost njenih reči najpre su se uverili njeni Splićani, koji su je smatrali kraljicom Torcide dok se nije potajno dogovorila s Milom Đukanovićem da peva u tada još uvek za njih neprijateljskoj Crnoj Gori, i to istog dana kad je kao članica HDZ stajala uz odar pokojnog predsednika Hrvatske Franje Tuđmana.

Reagovanja

Goca Tržan: Da li smo mi nacionalno osvešćeni?
– Ovde je bilo mnogo ljudi koji su tokom ratnih godina svašta pričali, pa su opet došli. Njoj svaka čast, ali mi treba da se zapitamo da li smo dovoljno nacionalno osvešćeni kad dozvoljavamo takve stvari – rekla je Goca Tržan u „Ekskluzivu“.

Nikola Demonja: Dolazi da peva iako bi nas pobila!
– Jeste li kupili karte za Doris Dragović? Požurite, da je ne razočaramo. Ona dolazi da peva iako bi nas pobila sve!

Željko Vasić: Nek ne dolazi!
„Pogazila obećanje: Doris Dragović ipak peva u Srbiji.“ Ne mora da dolazi…

Mira Škorić: Jedino Tompson nije dobrodošao!
– Nisam pratila šta je izjavljivala Doris, ali cenim je kao umetnika. Beograd otvorenih ruku dočekuje sve. Samo Oliver nije još pevao kod nas. Neka pobedi ljubav. Volim njenu muziku, ostavila je veliki trag, ali ne mogu da tvrdim da li je nešto uradila ili ne. Nije dobrodošao jedino Tompson jer peva nacionalističke pesme.

Vesna Zmijanac
NEKA NAM DOĐE I OLIVER DRAGOJEVIĆ!

Vesna Zmijanac došla je u emisiju kod Ognjena Amidžića da podrži svoju drugaricu Doris i da joj ukaže dobrodošlicu. A kad se poveo razgovor o Dragovićkinom komšiji iz zgrade Oliveru Dragojeviću, Vesna je oduševljeno rekla:
– Takvi nam trebaju! Svi ovde da dođu kod nas, vidiš kako smo mi gostoprimljivi!

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Četnikov netijak četnik Nikola Demonja
    #1 Četnikov netijak četnik Nikola Demonja 10 ožujka, 2020, 19:59

    Je li to onaj šupak iz željezarina ERC-a koji je sve pozicije stjecao i koristio za furanje na imenu i delu Nikole Demonje, četnika koji je s Vasiljem Gaćešom izveo tipično vlaško razbojstvo mrzitelja hrvatstva. Pozivamo ga da dođe u Sisak. Lepo ćemo da ga dočekamo zajedno s Radom Dmitrovićem, mašinbravarom Rafinerije nafte.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code