VUČIĆ: Portal Kurira napali su navijači iz Hrvatske!

VUČIĆ: Portal Kurira napali su navijači iz Hrvatske!

27. lipnja, 2014.

aleksandar-vucic-foto-zorana-jevtic-1364466449-288597 Custom

BEOGRAD – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su nadležnima poznata imena osoba koje su hakerskim napadima ugrozile portal Kurira i naveo da je reč o navijačima iz Hrvatske.

Vučić je novinarima na skupu u Beogradu u hotelu Hajat kazao da je reč o osobama iz Zagreba, Rijeke i još nekih hrvatskih gradova.

Napadi su krenuli nakon Kurirovog izveštaja sa meča Hrvatska-Meksiko na Svetskom prvenstvu u Brazilu, koji su Hrvati izgubili i ispali sa Mundijala.

Portal Kurira je pod konstantnim hakerskim napadom od 23. juna. Udari su periodični i različitog intenziteta. Novinarska udruženja iz Srbije apelovala su na državne organe da što pre utvrde ko stoji iza napada na Kurir kako bi našoj redakciji bio omogućen normalan rad.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
  1. T.
    #1 T. 28 lipnja, 2014, 10:55

    Dugogodišnja vladavina Demokratske stranke Borisa Tadića i njegovog dvora, napravila je mehanizme za kontrolu medija. Vučić ih je sve preuzeo i dodao na to svoj šešeljevski “šarm”. Uostalom, iskustvo u satiranju medija sticao je dok je bio Miloševićev ministar informisanja.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code