Dejo kerovođa!

Dejo kerovođa!

1. kolovoza, 2012.

dejo-v

Većina džetsetera na Crnogorskom primorju se odmara sa porodicom, ali je, osim njih, omiljeno društvo Dejana Savićevića – pudlica, a štivo – „Alo!“!

Kao što vidite na fotografijama koje je napravio naš paparaco, bivši fudbaler i aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore uživa u hladovini na plaži kod „Zoffa“. Čuva ga bela francuska pudla, a za razonodu služe naše novine.
Pas je očito veoma vezan za svog gazdu, budući da se od njega nije odvajao sve vreme dok je Dejo genije spavao u hladovini. Ova situacija se promenila kada se nekada omiljeni fudbaler Silvija Berluskonija probudio, te je pas počeo da biva nestašan. No, snašao se Dejo, pa ga je čvrsto držao na povocu, i to iz ležećeg položaja.
Na kraju je ipak bivša zvezda Milana uzela je svog ljubimca i prošetala ga pored mora. Vernost se isplati!

Kole ko vidra!

S obzirom na to da su Olimpijske ige u toku, kralj šećera dao je sebi malo oduška, pa je po ugledu na plivača Velimira Stjepanovića probao novi stil u plivanju – a la vidra. Kole se najpre dobro obezbedio tako što je spakovao stvarčice u plastičnu futrolu kako se ne bi pokvasile, da bi se potom bacio u vodu sa skutera i uživao u plivanju bez straha za svoj telefon.

A. Veljković

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code