POSLE SINEKURČINE OSTALA I BEZ VILE

POSLE SINEKURČINE OSTALA I BEZ VILE

11. studenoga, 2014.

S.Malovic foto

Snežana Malović – bivša ministarka pravde i erotska diva Tadićevog kupleraja koja je, u doba “Manjeg zla” kada nije bilo cenzure, te poslušna partijska službenica koja je obavljala prljave poslove po nalogu svoji pretpostavljenih na nižim funkcijama u državi i stranci, ostala je, nakon odlično plaćene funkcije i bez vile na Senjaku, skromne vojne rezidencije od 200 kvadrata u koju je raspoređena 2010. godine, podrazumeva se, u DS stilu, bez ikakvog pravnog osnova.

Da budžetska besmislica bude još veća, i posle gubitka ministarske pozicije, Snežana Malović je koristila vojno obezbeđenje, one iste “Kobre” koje su onako dobro sačuvale funkcionersku braću, jer je neki kreten procenio da joj je ugrožena bezbednost.

Da se razumemo, Snežana Malović je činila mnoge gadosti, uključujući i ono čitanje na ćiriličnom engleskom, ali je svakom osvetniku jasno da je to činila po nalozima Slododana Homena, Borisa Tadića, Dragana Đilasa i ostalih jahača korupcije o čijim smo nepočinstvima pisali dok je građanska Srbija čučala ispod DS sise.

Neko je, u međuvremenu od dve i po godine, shvatio koliko je glupava bila “bezbednosna procena” da tu osobicu od Snežane Malović valja čuvati, kao da zaista postoji budala koja bi zbog nje robijala. Obezbeđenje koje je o našem trošku čuvalo dvorište rezidencijalnog objekta i pratilo gospođu Malović sa porodicom i na putovanjima, konačno je uklonjeno.

A ako se kojim slučajem pojavi nezadovoljeni Toma Prika, neka Snežana Malović o svom trošku rešava probleme iz sumnjive prošlosti.

Izvor: www.e-novine.com

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code