POREČ NA SVIM MTV KANALIMA

POREČ NA SVIM MTV KANALIMA

8. travnja, 2017.

 

Najljepši kadrovi istarskog bisera Poreča te najatraktivniji i najemotivniji trenuci premijernog izdanja festivala MTV SummerBlast obići će cijeli svijet! Ekskluzivna emisija MTV SummerBlast 2016 prikazuje atmosferu festivala koji je prošle godine u dva dana trajanja okupio više od deset tisuća posjetitelja iz dvadesetak zemalja. Tijekom narednih mjeseci imat će svjetsku premijeru na svim MTV kanalima diljem svijeta, pa tako i na MTV Europe, MTV UK i MTV Adria televizijskim kanalima čija dnevna gledanost prelazi impresivnih 250 milijuna ljudi, a bit će emitirana više od 500 puta.

Priliku da prvi vide ekskluzivnu emisiju MTV SummerBlast 2016 nedavno su imali obožavatelji festivala, a na pretpremijeru koja je održana u kinu Poreč stigla je i zamjenica gradonačelnika Poreča Nadia Štifanić Dobrilović koja je tom prilikom istaknula pozitivan utjecaj festivala na grad Poreč.

Prošlu je godinu Poreč proživio punim plućima – ugostili smo brojne manifestacije za sve generacije, ali kad se krajem osmog mjeseca na Peškeri pojavila mega pozornica festivala MTV SummerbBast, znali smo da nas čeka nešto spektakularno i dotad neviđeno u našem gradu. Zato hvala organizatorima koji su prepoznali potencijal Poreča, koji može ugostiti više od 100 tisuća posjetitelja, ima odličnu poziciju zahvaljujući kojoj je nadohvat brojim europskim zemljama i prepoznat je kao jedna od najatraktivnijih destinacija na Jadranu zbog čistog plavog mora, prekrasnih plaža i povijesne jezgre grada“, izjavila je zamjenica gradonačelnika Poreča Nadia Štifanić Dobrilović.

Impresivna mega 3D pozornica na bajkovitoj plaži, očaravajuća kulisa povijesnog grada, kvalitetan smještaj i blizina svih važnijih lokacija čine Poreč idealnom destinacijom za održavanje ovakvog festivala i nudi odlične predispozicije za daljnji razvitak velikih događanja.

Poreč će ovog ljeta zaista disati punim plućima zahvaljujući i festivalu Poreč Open Air koji će na brojnim gradskim lokacijama Porečanima i turistima ponuditi više od 100 događanja različitog karaktera. Cilj ovog festivala života je glazbenim, kulturnim i uličnim događanjima dodatno obogatiti ponudu grada, a festival MTV SummerBlast uvest će Poreč u spektakularnu zavšnicu ljetne sezone.

Da podsjetimo, prva najavljena imena koja će 25. i 26. kolovoza 2017. izaći na veliku ljetnu pozornicu na porečkoj Peškeri su Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Duke Dumont, R3wire & Varski te Tinie Tempah koji za posjetitelje sprema ekskluzivni nastup uživo, a već za iduću srijedu organizatori najavljuju nova glazbena pojačanja. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code