POLJACI PO DUBRAVI VIŠE NE SKIDAJU SVE SA SEBE I PRODAJU NEGO NAPADAJU

POLJACI PO DUBRAVI VIŠE NE SKIDAJU SVE SA SEBE I PRODAJU NEGO NAPADAJU

4. kolovoza, 2021.

 

Nekada su po livadama Dubrave su parkirali peglice, škode i poleneze i prodavali sve što imaju, a da bi se vratili u Poljsku. “Dve-tri črlene”, narod je kupovao što su stavili na haube svojih istočnoeuropskih vozila više iz sažaljenja prema poljskoj katoličkoj braći nego što su im trebale ruski satovi raketa i slične pizdarije iza zavjese.

Sinoć u  zagrebačkoj Dubravi oko 22 sata, u utorak 3. kolovoza,  te u dijelovima Maksimira, potomci onih iz peglica , trabanata i poloneza, ako su bili bogatiji, navalili su s palicama, pa je došlo do žestokog obračuna navijača Dinama “Bad Blue Boysa” i “Žyleta”, kako se nazivaju navijači varšavske Legije.

Obračun je navodno dogovoren, piše Večernji list. Prema procjenama svjedoka, sudjelovalo je  više od 200 ljudi, letjelo je kamenje, boce i sve što se našlo pod rukom, gorjele su baklje.

Ipak, kako je sve počelo, naglo je i prestalo, “u sekundi” su se svi razbježali, navode vjedoci događaja.

– Vidjela sam njih sigurno 50 u crnim majicama i s palicama kako kreću negdje. U jednom trenutku su se krenuli derati i napravili juriš – kaže čitateljica portala 24 sata.

– Terasa kafića u koji sam išao sjesti sa ženom bila je krcata poljskih navijača. Odlučili smo sjesti negdje drugdje, kada je samo nekoliko sekundi od toga izbio Armagedon. Svi gosti i ljudi koji su se našli u blizini su se počeli kupiti u kafić, konobari su zatvarali vrata i pokušali smo se sakriti. Doslovno nisu birali, bacali su čaše, boce, stolice,… Užas! – kaže čitatelj portala 24sata.

Utakmica između Dinama i Legije, u trećem pretkolu Lige prvaka, igra se u srijedu 4. kolovoza. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code