POLITIČKI ĐIKAN IZ SPLITA

POLITIČKI ĐIKAN IZ SPLITA

13. prosinca, 2018.

 

Kad je Dražen Keleminec, kao šef jedne političke stranke, javno spalio srbijanski bilten Novosti (kojeg je sam i kupio!) njega nisu napali građani već su ga uhitili hrvatski redarstvenici i danas se zbog toga poteže po sudovima, kao „neprijatelj hrvatskog naroda“. Osim toga, Keleminec, koja također iznosi svoje stavove, baš kao i ovaj politički „đikan“ iz Splita, nije dobio mogućnost da u medijima, a poglavito na televiziji, iznese svoju obranu. Tko je taj Erceg da ga odmah zovu i u tv-emisije?

Napisao: Mladen Pavković

Zoran Erceg nije ništa drugo nego srbijansko-četnički provokator. Došao je čak iz Splita da u Zagrebu ponovno dobije „pet minuta medijske slave“, bez obzira na udarce koje je navodno dobio u glavu. Za „slavu“ se, po njemu, ispada „žrtvovati“, tim prije jer stvarno nije nitko i ništa. Naime, ovaj „ratni veteran“, kako se predstavlja, bio je nazočan otkrivanju spomeniku prvom hrvatskom predsjedniku, vojskovođi i pobjedniku Domovinskoga rata dr. Franji Tuđmanu te je prvo u skupini od nekoliko istomišljenika počeo vrijeđati predsjednika Vlade RH Andriju Plenkovića, a zatim se derati, kao da je pobjegao iz neke psihijatrijske ustanove, da je „Tuđman ratni zločinac!“.

Nakon što su ga uhitili, navodno je rekao:

Kao ratni veteran nisam mogao dozvoliti da se osobi koja je toliko zla napravila hrvatskom narodu podiže spomenik, da se na takav način glorificira lik i djelo, političko nasljeđe Tuđmana, a iza njega je puno nesreća, mrtvih, jako puno zločina koje je on direktno ili indirektno poticao. Imam premalo vremena da mogu nabrojiti sve zločine koji su se dogodili zbog njegovog političkog djelovanja. Imao sam potrebu zbog, svojih suboraca, poginulih vojnika, da dođem na taj događaj i da kažem da je Franjo Tuđman naprosto ratni zločinac. To treba reći, mladi to trebaju znati“ – kazao je Erceg.

Po Tuđmanovim zapovjedništvom

Kao prvo, nevjerojatno je da se ovakve izjave jednog navodnog „bolesnika“ objavljuju bez komentara, a drugo on time nije uvrijedio samo lik i djelo dr. Franje Tuđmana, već i sve istinske hrvatske branitelje i stradalnike hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata. Ako je Tuđman ratni zločinac onda su to i svi oni koji su ratovali pod njegovim zapovjedništvom. Razni ercegi i po tom pitanju mogu biti mirni jer su oni navodno ratovali pod zapovjedništvom Ratka Mladića. Njemu Mladić i takvi ne smetaju (čak su objavljene i fotografije gdje je u društvu ovog zlikovca!), njemu ne smeta aktualni srbijanski predsjednik, jer da mu smeta vjerojatno bi i njemu javno izgovorio neku uvredu, prigodom posjeta Zagrebu, ali ne, on je prema svemu sudeći dobro plaćen da „u ime svojih suboraca i poginulih vojnika“ stane na stranu protiv Tuđmana, a time i protiv hrvatske pobjede. Pupovac će ga navodno, kako se priča, za to predložiti i za najviše odličje Republike Srbije. Naime, ako ste primijetili, taj ne kaže da se bori za hrvatske suborce ili hrvatske poginule vojnike, već samo za „suborce ili vojnike“, iz čega se može zaključiti da je isto političko smeće kao i svi koji su slični njemu.

Srbijanski bilten

Nu, kad je Dražen Keleminec, kao šef jedne političke stranke, javno spalio srbijanski bilten Novosti (kojeg je sam i kupio!) njega nisu napali građani već su ga uhitili hrvatski redarstvenici i danas se zbog toga poteže po sudovima, kao „neprijatelj hrvatskog naroda“. Osim toga, Keleminec, koja također iznosi svoje stavove, baš kao i ovaj politički „đikan“ iz Splita, nije dobio mogućnost da u medijima, a poglavito na televiziji, iznese svoju obranu. Tko je taj Erceg da ga odmah zovu i u tv-emisije?

Pupovac i slični mogu biti mirni. Gdje nema njih ima – njegovih i njihovih!

Bez obzira što razni „bolesnici“ misle o liku i djelu Franje Tuđmana, on je sve veći, a one koji ga poput Ercega nazivaju i ratnim zločincem treba se i mora, nažalost, žaliti! T

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 16 prosinca, 2018, 01:12

  JOSIP PEČARIĆ , SAMOUKI ILI NEUKI AKADEMIK, DOMOLJUB I KATOLIČKI NACIONALIST, ALTAJSKO-MONGOLSKE PASMINE I RATNO KRVOLČNE NARAVI. DIKA SVOM TRIBALNO -ANTROPOIDNOM–TALIBANSKOM RODU I SOJU.

  JOSIP PEČARIĆ , APATRID IZ APOSTOLSKE HABSBURŠKE MONARHIJE, AKADEMIK TUĐMANOVE DUHOVNE I INTELEKTUALNO-SAMOUKE ,SPOZNAJNE PROVENIJENCIJE, BRANI KATOLIČKI NAROD HRVATSKE ,OD ONIH DRUGIH I DRUGAČIJH. TO JE HRVATSKOM KATOLIKU OSTAVIO U AMANET ,BLAŽENI INCIJATOR I HITLEROV PROKURATOR HOLOKAUSTA U QUISLINŠKOJ HRVATSKOJ DŽAVI U II SVIJESTKOM RATU, OPAT ,EGZARH, BISKUP,STEPINAC.

  PORTAL =KAMENJAR=I =I PORTAL=DNEVNO= SU SPECIJALIZIRANI PORTALI, SA SVOJOM DINARSKO –TRIBALNOM ALAŠOM NOVINRA, SURADNIKA I NEUKIH TUĐMA-STEPINČEVSKIH AKADEMIKA DEŽURA , NE SPAVA, BDIJUĆI O KATOLIČKOJ SIGUNOSTI HRVATA NA OVIM PROSTORIMA I UPOZORAVA HRAVSTKU, KATOLIČKU JAVNOST DA SE OPET STVARA NEKA, ŠTO BI REKAO STEPINAC ,ZAVJERA ,KOJA IMA KORIJENE TAMO U ONONJ RASKOLINIČKOJ ,BEZBOŽNIČKOJ ,SVETOSAVSKOJ STRANI, KOJA TRAŽI ,TO JE NJENA POLITIČKA PRAKSA ŽIVLJENJA ,VEĆ 9-VET STOLJEĆA, JOŠ OD VREMENA RASKOLNIŠTVA, DA POMIĆE GRANICE NA ZAPAD, U CILJU PREUZIMANJA DUHOVNE I POLITIČKE PREVLASTI NAD PROSTORIMA NA KOJIM VEĆ 12 STOLJEĆA ŽIVI HRAVSTKI ČOVJEK,KATOLIK , KOJI SE EUGENIČKI I KULTURNO RAZLIKUJE OD ONOG TAMO, ALTAJSKO-AVARSKOG HOMO EREKTUSA . JER OVAJ NA DRUGOJ STRANI , ALTAJSKO-MONGOLSKI STEPINČEV DINARSKI , HOMO-EREKTUS,POHRVAĆENI HAJDUK,SLIJEDBENIK RIMSKE CRKVE KOJA BAŠTINI , AMANET RIMSKOG CARA O NASLIJEĐU CIJELE CAREVINE KOJA SE USTOLIČILA U CARSKOM RIMU MILANSKIM EDIKTOM JOŠ 315 GODINE I POSTALA RIMSKA KRŠĆANSKA CRKVA SA SVIM KASTINSKIM PRAVIMA I DUŽNOSTIMA KOJE JE NASLIJEDILA KAO DRŽAVNA VJERA, 315 GODINE MILANSKIM EDIKTOM, PA U PROPALOJ CAREVINI IMA SVE DUHOVNE I MATREIJALNE ATRIBUTE DA BUDE VLADAJUĆA ,NASLIJEDNA VJERA I KASTA I ZATO NOSI DAVNO UGRAĐENI KOD KATOLIŠTVA SA NADMOČNOM KULTUROM ,KULTUROM KOJU VJERODOSTOJNO PREDICIRAJU I ČUVAJU RATNIČKO-HAJDUČKA PLEMENA ALTAJSKO-MONGOLSKE PASMINE ,NASTANJENIH NA DINARSKIM OSOJIMA I PRISOJIMA,SLJEDBENICI RIMSKE CRKVE .
  .
  PA JE VRIJEDNO PRATITI PEČARIĆEVA SAMOUKA ,HAJDUČKO-TRIBALNO-TALIBANSKA ISTRAŽIVANJA NA PODRUČJU NA KOJIMA ŽIVE STEPINČEVI KATOLICI VEĆ 12 STOLJEĆA I UVJEK SU IZLOŽENI NASILNOM POKUŠAJU MIJENJENJA GRANICE NJIHOVOG BIVSTVOVANJA , OPSTOJNOSTI I RAZVOJA OD STRANE ONOG TAMO ISTOČNOG SUSJEDA ,SRBINA,ALTAJSKO-AVARSKE PASMINE ČIJA KULTURA DVA STOLJEĆA ZAOSTAJE IZA NAŠE,STEPINČEVSKO KATOLIČKO- ALTAJSKO –HAJDUČKE ,DINARSKO-TRIBALNO ANTROPIDNE . I UPRAVO ZBOG TOGA SMO STALNO U PREPORIMA ,PA ČAK I U OTVORENIM RATOVIMA SA TIM BIZANTIJSKIM KONJUŠARIMA KOJI SE,POSLIJE SVIH NEUSPJEŠNIH RATNIH POHODA , SADA VEŽU NA NACIONALNE MANJINE PREKO KOJIH NASTOJE DESTRUIRATI KATOLIČKO-STEPINČEVSKU NARODNU HARMONIJU ŽIVLJENJA NA ČEMU NAM ZAVIDE , NE SAMO BIZANTIJCI VEĆ I AVGANISTANCI I MNOGI DRUGI U AFRICI I AZIJI, TE NAS OPTUŽUJU ZA GENOCID TVRDEĆI DA JE KATOLIČKI,ALTAJSKO-MONGOLSKI ,POHRVAČENI HAJDUK BIOLOŠKI RASISTA ZATO ŠTO SE ,UZ POMOĆ MAJKE CRKVE U HRVATA,ONAKO ,STEPINČEVSKI ,KRVOLOČNO, USPJEŠNO BRANIO OD ONE TAMO ,ZATUCANE ALTAJSKO AVARSKE PASMINE SA ISTOKA ,STOKE SITNOG ZUBA.

  MAKAR,STEPINČEVSKI HRAVATI NIKADA ,DO DANAŠNJIH DANA ,NISU PRIZNALI DA JE NJIHOV RATNIČKO-SIGURNOSNI EŠALON ,STANOVNICI DINARSKIH HAJDUKA, IZVORNI OGLED BIOLOŠKO-MONGOLSKE PASMINE KOJA SE DOSELILA NA OVE PROSTORE SA RIMSKIM ČETAMA I OSTALI DO PROPASTI TE CAREVINE KAO GRANIČARI, ALI NA OVOJ ZAPADNOJ ,KATOLIČKOJ,RIMSKOJ HEMISFERI ,KOJA JE MATERIJALNO NADMOČNIJA I KOJA JE U MOGUĆNOSTI PROBUDITI ,U TOJ ALATAJSKO-MONGOLSKOJ PASMINI ,SVA SVOJSTVA HOMO –EREKTUSA IZ DILUVIJA , NA ZADNJIM NOGAMA, KOJI SE SLUŽI RAZUMOM, NA KOJEM JE DANAS NAŠ ,TUĐAMANO-STEPINČEV AKADEMIK,POŠTOVANI PEČARIĆ, A KOJI JE SPREMAN NOGAMA GAZITI KORIJENE LJUDSKE HUMANOSTI,REKAO BI HEGEL.PA BI SE NA OSNOVU DANAŠNJIH ISTUPA ,POŠTVANOG,TUĐMAN-STEPINČEVSKOG SAMOUKOG AKADEMIKA MOGLO ZAKLJUČITI DA JE NJEGOVA SVIJEST UZNAPREDOVALA DO STUPNJA OPAŽANJA, ŠTO JE SAMOUKOG AKADEMIKA I POTAKLO NA OVO ISTRAŽIVANJE KOJE REZULTIRA PORUKOM ATLANSKOJ NAMJESNICI, PROFESIONALNOJ STJUARDESI , A SADA NA DUŽNOSTI NEIZABRANE PREDSJENICE HRVATSKE DRŽAVE , DA UVEDE U HRVATSKI POZDRAV = ZA DOM SPREMNI =KAO SLUŽBENI POZDRAV.
  I NIJE ZANEMARIVO KONSTATIRATI DA JE NA TOM PODRUČJU MNOGO ISTRAŽIVAČKI RADIO NAŠ DVOJAC PEČARIĆ-ARALICA, KOJI SU DOPRINIJELI TIM SVIM IZVIDIMA I NE TREBA ŽALITI IZGUBLJENO VRIJEME KOJE SU PROTRATILI U AKADEMIJI DOK SE NISU SNAŠLI I POČELI INTENZIVNO PROUČAVATI RAZLIKE IZMEĐU KOMUNISTIČKOG GRAĐANINA ,I NAŠEG KATOLIKA HRVATA ,TRIBALN O-ANTROPOIDNE SVIJESTI ,ALTAJSKO-MONGOSKE PASMINE ,GDJE SU UTVRDILI VELIKE RAZLIKE ,KAO NAPRIMJR IZMEĐU GOLDSTEINA I MILANOVIĆA ,NA JEDNOJ STRANI I SEBE SA SVOJIM PAJDAŠEM ARALICOM,BANCOM I LETICOM NA DRUGOJ STRANI. UTVRDILI SU VELIKU INTELEKTUALNU RAZLIKU ,ALI I NIZAK STUPANJ KATOLIČKOG DOMOLJUBLJA NA ONOJ TAMO KOMUNISTIČKOJ STRANI ZBOG ČEGA JE DVOJAC ODLUČIO DA TAKVE LJUDE ,KAO GOLDSTEINA I MILANOVIĆA PROKAŽU KAO OTUĐENE I NEPRIPADAJUĆE GRAĐANE NJIHOVOM SOJU.TO JE UTVRĐENO ,KATOLIČKO- AKDEMSKI I U TO SE NE TREBA SUMNJATI.A MORA SE ZNATI I TO DA AKEDEMIJU ,NJENU JEZGRU ,ČINE POTOMCI ALATAJSKO-MONGOSLKE PASMINE , JUČER HOMO-EREKTUSI NA ZANJIM NOGAMA A DANAS HOMO CILINDRIYACUSI .

  ZATO , KRIŽARSKI PORTALI =DNEVNO= I =KAMENJAR= STALNO IH PRIZIVA DA SVOJA TRIBALNO-ANTROPIDNA, ALTAJSKO-MONGOLSKA ,LOVAČAKO-KRVOLOČNA ZNANJA I SPOZNJE PRENOSE NA SVA POKOLJENJA TE KRVOLOČNE PASMINE ,KOJA ČINI JEZGRU RATNIČKO-KRVOLOČNOG BORBENOG KRILA ZAPADNOG KATOLIŠTVA, NA PODRUČJU DANAŠNJE HRVATSKE ,NEKADAŠNJE HABZBURŠKE LATIFUNDIJE . NARAVNO, TO ĆE BITI I JEDINI UVJET RAZMNOŽAVANJA KAKO BI SE KATOLIČKOJ CRKVI U HRVATA OSIGURAO DOVOLJAN BROJ KRIŽARSKIH ČANDALA KAO BRANITELJA.
  ZATO JE GOSPODINA PEČARIĆA I POTAKLO NA PISANJE OVAKVOG PLEMENSKO-PATRIJARHALNOG , DINRSKOG KATUNSKO-NAHIJSKOG USTROJA IZ POVIJESTI HAJDUČKO-MLETAČKIH VREMENA I DA GA OBJAVI U KATOLIČKIM PORTALIMA=DNEVNO= I =KAMENJARU=KOJEG ČITAJU SVI DINARSKI TRIBALNO-ANTROPIDNI TALIBANI ,SA DINRSKIH OSOJA I PRISOJA KADA DOĐU SA VJERNAUKA , I SVA KUKLUS-KLANSKA BULUMENTA NEŽENJA I BAKOVA IZ ONIKS I OKO TIH DVORA, KAKO BI DOKAZAO OPRAVDANOST NAŠE OPREZNOSTI PRED BIZANTIJSKIM KONJUŠARIMA.ODNOSNO ONIM TAMO, IZROĐENIM I NIMALO SLIČNIM, HRVATSKIM, ALTAJSKO-MONGOSKIM SUPLEMEN ICIMA.

  APATRIDU,AKADEMIKU, MORA SE PRIZNATI DA SE INTELEKTUALNO ,SA SVOJOM SVIJEŠĆU I RAZUMOM ,KOJI STOLUJE NA STUPNJU NESRETNE SVISTI,REKAO BI HEGEL, NASLONIO NA DUHOVNU OSTAVŠTINU , OCA KATOLIČKOG HOLOKAUSTA NA OVIM PROSTORIMA, OPATA,BISKUPA, EGZARHA ,STEPINCA, PA JE DIREKTNO UPRO PRSTOM U ONE ANTIKATOLIČKE I ANTI –ALTAJSKO-MONGOLSKE POVIJESNIČARE I POLITIČARE KOJI UVJEK ZAGORČAVAJU ŽIVOT SMJERNOG HRVATSKOG KATOLIKA,POTOMKA ALTAJSKOG RATNIKA I RIMSKOG GRANIČARA FALCIFICIRAJUĆI NJEGOVU POVIJEST POSTOJANJA , VJEROVANJA ,KULTURNIH I DRUGIH DOSTIGNUĆA I AUTOHTONOST ŽIVLJENJA NA OVIM PROSTORIMA . A SVE TO BAŠTINI HRVATSKI KATOLIK,POTOMAK ALTAJSKIH KONJANIKA,RIMSKIH GRANIČARA I RATNIČKIH OSVAJAČKIH HORDI U ALAŠI ZAPDNE KATOLIČKE,ZLOČINAČKO-PLJAČKAŠKE CRKVE . AFERIM ZA NAŠEG AKADEMIKA ,APATRIDA,KRIŽARA I DOMOLJUBA ,PEČARIĆA!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. anno
  #2 anno 13 prosinca, 2018, 20:58

  Mislim da je s pravom napao.
  Spominjete Pupuvčeve novine, pa tko drži prevagu u Vladi do druga Milorada. ne možemo mu plenki ništa. Sad je mladen pomješao jabuke i kruške u istu posudu i dobro zatvorio.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 13 prosinca, 2018, 16:09

  Potpisujemo.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Anonimno
  #4 Anonimno 13 prosinca, 2018, 10:19

  Odlično g. Pavkoviću. Svaki vaš komentar čitam s oduševljenjem.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code