POČINJE SEZONA KLIZANJA U SAMOBORU

POČINJE SEZONA KLIZANJA U SAMOBORU

20. studenoga, 2015.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


U nedjelju, 22. studenoga u 18:00 sati, na klizalištu u bivšoj vojarni Taborec počinje sezona klizanja u Samoboru. Na dan otvorenja klizačke sezone klizanje za sve je besplatno, poručuje organizator Ustanova Sportski objekti Samobor.
Cijene u odnosu na prošlu godinu ostale su nepromijenjene, pojedinačna karta za sat i pol klizanja s najmom klizaljki iznosi 15,00 kuna, mjesečna karta za neograničeni broj sati klizanja iznosi 250,00 kuna, brušenje klizaljki je 15,00 kuna, dok cijelo klizalište na jedan sat možete iznajmiti za 500,00 kuna.
Novo u ponudi je i mogućnost najma pomagala za djecu klizače početnike po cijeni od 15 kuna za termin.
U ponedjeljak, 23. studenoga počinje i škola klizanja za najmlađe. Od studenog do veljače djeca od 4 do 7 godina radnim danom u jutarnjim terminima moći će naučiti osnove klizanja, a osigurane su im i klizaljke. Program škole klizanja verificiran je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Agencije za odgoj i obrazovanje.
Sve termine korištenja klizališta i ostalih sportskih objekata pratite na Internet stranici www.sportski-objekti-samobor.hr/termini/. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code