POČETAK PSIHOLOŠKOG RATA PROTIV HRVATSKE

POČETAK PSIHOLOŠKOG RATA PROTIV HRVATSKE

21. lipnja, 2015.

stepinac

Provodi se unutarnji i vanjski udar na sve što je tradicionalno hrvatsko

Napisao: Antun Babić

Provokativan, smišljen i posebno gadljiv napad usred Hrvatske na blaženog kardinala Alojzija Stepinca od strane srbijanskog ministra u Vladi četnika Aleksandra Vučića i ministra u državi kojoj se na čelu nalazi četnički vojvoda Tomislav Nikolić prešao je sve granice i za tradicionalno beskrajno strpljiv i tolerantan hrvatski narod, koji se danas u vlastitoj državi nalazi u lošijem položaju nego što su to bili crnci u Americi prije ukidanja robovlasništva 1865. godine.

Ovako jednostavno ne može dalje. Ima li uopće u Hrvatskoj domoljubnog političara koji bi rekao – sada je dosta tog beskrajnog anithrvatskog ludila u Hrvatskoj, koje predvode Ivo Josipović, Vesna Pusić i Milorad Pupovac, uz svesrdnu pomoć Zorana Milanovića?

Mrzitelji Hrvatske

Dok se mi domoljubi bavimo unaprijed dobro osmišljenim Manolićevim kukavičjim jajetom o Karamarku “udbašu”, i ne činimo ništa da se odlučno i organizirano suprotstavimo, svim političkim demokratskim sredstvima, projugoslavenskoj i prosrpskoj politici koja za hrvatski narod nije ništa opasnija od one koju je četnička Srbija provodila u Hrvatskoj prije i nakon atentata na hrvatskog vođu i učitelja Stjepana Radića u Beogradu 20. lipnja 1928. godine.

Hrvatski je narod samo korak do demografskog nestanka, a hrvatska država pred sigurnim gospodarskim i financijskim kolapsom. Ubojstvu Stjepana Radića, koji je u ono vrijeme ugrožavao opstanak jedinstvene države Srba, Hrvata i Slovenaca, s kojom je vladao četnički Beograd, kumovale su određene vanjske tajne službe i vanjski savjetnici srpskog kralja. Današnji dvostruki udar na Hrvatsku, onaj izvana i onaj unutarnji, koji provede na daljinski upravljač vođeni mrzitelji svega što je tradicionalno hrvatsko, daleko je opasniji nego što mnogi od nas to u ovom trenutku misle. Ti mrzitelji Hrvatske spremni su na sve moguće podvale Hrvatskoj i hrvatskom narodu, daleko veće i destruktivnije nego što je ona s kukastim križem na Poljudu. Ma koliko to bila neoprostiva i strašna operacija Udbe i velikosrba u Hrvatskoj, s namjerom da nas u očima svijeta vrate tamo gdje smo bili od 1945. do 1991. godine, bojim se kako je to samo početak psihološkog rata protiv hrvatskog naroda, ali i protiv HDZ-a, koji je u ovom trenutku jedina organizirana politička snaga u Hrvatskoj, koja može povesti hrvatski narod u borbu protiv sadašnjih vrlo opasnih ljevičarskih, komunističkih, jugoslavenskih i velikosrpskih političkih inicijativa tj. agresije na Hrvatsku.

Reakcije na Kolindinu pobjedu

U cijelosti razumijem i podupirem politiku predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović o nužnosti zajedništva i pomirbe u Hrvatskoj. No, s druge strane, bojim se da se njoj ne dogodi ono što se dogodilo velikom hrvatskom vođi Stjepanu Radiću, koji je, znajući za tadašnje interese velikih država o čuvanju tzv. prve Jugoslavije, pokušao do konačnog cilja doći balanciranjem između hrvatskih interesa i činjenice da iza Beograda stoje velike sile. Hrvatska je danas slobodna i samostalna država, u okvirima današnjih svjetskih normi suvereniteta, i krajnje je vrijeme da vlast u Hrvatskoj preuzmu Hrvati. Ukoliko se to ubrzo ne dogodi, hrvatski put do nestajanja Hrvatske sa svjetske zemljopisne karte biti će značajno ubrzan.

Sve ovo što nam se događa u Hrvatskoj u zadnje vrijeme na političkom polju reakcija je naših neprijatelja na pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima u siječnju ove godine. Da je pobijedio Ivo Josipović, jugoslavenski komunisti i udbaši u Hrvatskoj ne bi bili toliko uplašeni da će ih, pa makar i jedan dan prije njihove prirodne smrti, stići zaslužena kazna tj. osuda za strašne zločine koje su počinili nad hrvatskim narodom od 1945. do 1990. godine.T

7 komentara

Uskoči u raspravu
 1. felacio
  #1 felacio 28 lipnja, 2015, 15:24

  Američka veleposlanica pri Ujedinjenim narodima i bliska suradnica američkog predsjednika Obame Samantha Power izjavila je u intervjuu za Dnevni avaz od subote da nema dvojbe kako se u Srebrenici tijekom rata dogodio genocid, ocijnivši da su srbijanski i čelnici Republike Srpske sami sebe diskreditirali njegovim negiranjem.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. klarens
  #2 klarens 24 lipnja, 2015, 18:31

  Ne mozhesh probuditi chovjeka koji ne spava
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Spori, dumajte si malo o tome
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Neron, kakav je da je, ISTINU ZBORI !!!
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Kad che te vech jednom oprat tu
  MAGLU iz ochiju
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Josh koja minuta, i nas biti neche
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Svrbci se unaprijed raduju
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Al da to tako i bude, hahahahahahahaha
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Pirove li pobjede !!!!!!!! ??????????????????
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++
  I oni i mi IZUMIREMO !
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++
  A Albanci se valjaju od smijeha
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Glume ILIRE i mnozhe se ko zechichi
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++
  A u nas, javno, udri pedera, a doma ??????
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Svaki drugi je rektalni rudar
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Rat protiv Hrvatske nije NIKAD PRESTAO
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Mijenja se samo forma, sve ostalo je isto
  ===================================
  Dokle ZHMIRENJEM PROTIV STVARNOSTI

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. NERON
  #3 NERON 21 lipnja, 2015, 21:24

  Antune Babiću…il si neobrazovan il si pak napušen HDZovom BUNIKOM il si ustaški nastrojen te samo čekaš povoljan trenutak kada će opet osvanuti rasni zakoni po tvojem nahođenju najprije protiv srba istovremeno i protiv hrvata koji ne misle kao ti i tvoji nalogodavci…..ZNAJ da je psihološki rat protiv Hrvatske počeo davno već i provodi se kontinuirano pomoću samih hrvata koji tlače svoju Državu i to još iz vremena Vlade Bakarića preko svih hrvata infiltriranih u razne udbe sdb posebice putem one osobe za koju je osobno TITO naredio ” njemu ne pakovati”.Prepoznali su drugovi kapacitet nenapakovanoga te su ga iz tih razloga i poslali u BC Canadu benevolentno mu dajući pasoš koji mu je perfidnom igrom hrvata u SDB i KOSu bio oduzet no o razlozima nebih naime ima pozvanijih od mene komentirati isto..I Babiću nije drug NENAPAKOVANI tek tako iz vedra neba poslan da “”STVARA”” Hrvatsku tamo 1990.i da među stvaraoce ubaci sve UDBAše i KOSovce tek tako i iz svojega ćefa već je drug NENAPAKOVANI to činio po zadatku…..svojih matičnih službi o kojima mu je život ovisio do zadnjega daha….eeej Babiću NEZNALICO……..

  Odgovorite na ovaj komentar
  • NERON
   NERON 21 lipnja, 2015, 21:40

   BABIĆU……nast…I nemoj sebe i javnost zavaravati da su ex udbaši i kosovci uplašeni pobjedom Kolinde Grabar Kitarović,naime oni su stvorili ovaj sistem vlasti u Hrvatskoj,zapravo stvorili jesu i Kolindu Grabar Kitarović, aktere valjda znaš i koji sistem vladanja neprikosnoveno drže pod nevidljivom kontrolom i to u svim segmentima.Vladaju kontinuirano za čitavih proteklih 25 godina tj. drugim riječima NENAPAKOVANI je njima utro put vlasti i vladanja u Hrvatskoj koja se vlast uz njih same još živuće već prenosi na drugu čak i treću generaciju njihovih potomaka……i tko tebi BABIĆU kriv što ti ne prepoznaješ odn. neznaš skrivene poluge vlasti u Hrvatskoj.Drugim riječima ako želiš saznati od kuda vjetar puše a ti stani na promaju i saznati ćeš zasigurno…

   Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code