PO MILIJARDU GODIŠNJE I TAKO GODINAMA IZ DŽEPOVA SIROTINJE

PO MILIJARDU GODIŠNJE I TAKO GODINAMA IZ DŽEPOVA SIROTINJE

10. travnja, 2018.

 

 

Samo suludi čovjek može tako nešto forsirati, u uvjetima gladi  barem 30% stanovništva, u uvjetima kad hrvatska mladost i cijeli narod  masovno napuštaju Hrvatsku, više ne kao svoju Domovinu, već kao teritorij, koji  se ponaša neprijateljski prema svom pučanstvu. Dobrobit Domovine uživa samo kasta  povlaštenih; kasta antifa, tajkuna, ljevičara, HDZ-ovskih izdajica, a svi su zajedno sramota ovog naroda, oni su sramota ne samo ovog  jadnog naroda, već su sramota cijele ljudske rase.

Pitamo hrvatske političare, a prvenstveno HDZ- (ovce), zašto slijede politiku koja vodi Hrvatsku u sunovrat, u nesreću. Zašto slijede politiku koja propušta iseljenje sve većega dijela naroda u tuđe zemlje, na ovaj ili onaj način, istjeruje stanovništvo iz Hrvatske

Napisao: Šefik Orlić

Već oko mjesec dana vlada histerija oko Istanbulske konvencije, kao “najvažnijega i sudbonosnog čina” za državu Hrvatsku i njen narod. Ta konvencija u pozitivnom smislu nema niti tračak u sebi pozitivnog. Hrvatskoj ne treba, pa čak da se ništa s njom ne postigne, postići će se u negativnom smislu – veliki gubitak državnog novca iz Državnog proračuna i to ne samo jedne, već brojnih sljedećih godina, po milijardu kuna godišnje, a  to znači iz džepova hrvatske sirotinje.

To znači da smo uskratili za toliko pomoć bolesnoj djeci, javnim kuhinjama, bijednicima kakvih je puna Hrvatska. Ne bijednicima u moralnom smislu nego bijednim ljudima koji zbog siromaštva ne mogu prehraniti svoje obitelji, koji su blokirane, koje su često bolesne ili staračke obitelji.

Pitamo političare

Samo suludi čovjek može tako nešto forsirati, u uvjetima gladi  barem 30% stanovništva, u uvjetima kad hrvatska mladost i cijeli narod  masovno napuštaju Hrvatsku, više ne kao svoju Domovinu, već kao teritorij, koji  se ponaša neprijateljski prema svom pučanstvu. Dobrobit Domovine uživa samo kasta  povlaštenih; kasta antifa, tajkuna, ljevičara, HDZ-ovskih izdajica, a svi su zajedno sramota ovog naroda, oni su sramota ne samo ovog  jadnog naroda, već su sramota cijele ljudske rase.

Pitamo hrvatske političare, a prvenstveno HDZ- (ovce), zašto slijede politiku koja vodi Hrvatsku u sunovrat, u nesreću. Zašto slijede politiku koja propušta iseljenje sve većega dijela naroda u tuđe zemlje, na ovaj ili onaj način,istjeruje stanovništvo iz Hrvatske.

Zašto dopuštate da Hrvatska po svom razvoju zaostaje iza svih država članica EU. Prešle su je i gotovo sve balkanske zemlje, unatoč činjenici što Hrvatska ima neograničene prirodne i druge potencijale, kao rijetko koja država u Europi.

Pitamo hrvatske političare, a posebno HDZ- (ovce), zašto našu domovinu Hrvatsku ne otvorite najširim mogućim vratima našoj hrvatskoj dijaspori, koja bi vrlo časno pridonijela razvoju Hrvatske, kao što je to učinila Izraelska i Kineska dijaspora.

Pitamo hrvatske političare, a posebno HDZ- (ovce), zašto u Saboru, poput Kine i više drugih država, nemamo 70% inženjera i znanstvenika,  već imamo političku ološ koja sramoti i Hrvatsku kao državu i Visoki časni dom Sabor koji već tisuću godina  čuva hrvatski nacionalni suverenitet i identitet nacije.

Pitamo hrvatske političare, a posebno HDZ- (ovce), zašto dopuštaju političkim pojedincima da razaraju Hrvatsku u duhovnom, u materijalnom, u moralnom i u vjerskom smislu. Političkim pojedincima koji su spremni na sve, pa i totalnu izdaju Hrvatske, sve do njenog uništenja.

Glas razuma

Gospodo HDZ- (ovci) pitamo vas zar je teško biti čovjek, zar je teško biti domoljub, zar je teško biti čovijekoljub, zar je teško biti bogoljub, zar je teško biti istinoljubiv, zar je teško slijediti Božji nauk Isusa Krista, sve ono što bi trebalo resiti svakog političara, a razmislite zašto slijedite nauk sotonizma koji prijeti razaranjem cijele Hrvatske i države i naroda. Vi ništa ne poduzimate.  Ne slijedite zlo, okrenite se ka dobru. Učinite to i pod cijenu svog vlastitog života. (Za domovinu umrijet kolika li čast!)

Zašto Hrvatsku uvlačite u masonstvo, zašto političkim pojedincima dopuštate da vas vode u moralnu i ljudsku provaliju, vas i cijelu Hrvatsku?.

Pitamo hrvatske političare, a posebno HDZ- (ovce), zar duge generacije u prošlosti punih 888 godina neslobode nisu krvarile samo da se  spasi domovina, samo da se spasi kršćanstvo, spašavali su kršćanstvo cijele Eurepe, zbog svojih žrtava nazvani su ANTEMURALE CHRISTIANITATIS (Predziđe kršćanstva.)  Ne zaboravite Hrvatska je zemlja  koja broji  na stotine tisuća mučenika umrlih vrlo okrutnom smrću. Zar vi, njihovi potomci prelazite preko toga i spremni ste se upregnuti u kočiju zla  koja prijeti nestanku naše Hrvatske.

Što god da vi učinite protiv Hrvatskle i njenog kršćanstva i njenih obitelji, ne zaboravite da će je u konačnici Bog spasiti, a vi ćete ostati kao najveći izdajnici domovine i to će pisati u svim budućim školskim udžbenicima.

Ukoliko se oduprete zlu, slavit će vas cijeli kršćanski svijet i bit ćete u doslovnom smislu vitezovi Predziđa kršćanstva.  Razmislite kako ćete pogledati svojoj djeci u oči s ponosom ili sa strahom.

(Društveni moral ili nemoral izvire najčešće iz samih vlasti, iz njenog načina vladanja, iz struktura ljudi od kojih je vlast sastavljena.) (Codex moralis croaticum)

(Glas razuma rijetko se čuje na velika zvona. Skupite se moćni i svoju moć stavite na Pladanj božje milosti.) (Codex moralis croaticum)

(Tamo gdje caruje ideologija, (pa i ona rodna), tamo nema ni čovječnosti ni ljubavi. Ideologija je vjera u ispraznost, jer u njoj ne samo da nema Boga već ga i niječe. (Codex moralis croaticum) T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 17 travnja, 2018, 15:25

  DFANKE DEUTSCLAD,DANKE GENESCER, DANKE SVETA ,ZAPADNA ALIJANSA, KOJA JE TUĐMAN-ŠUŠKOVU SATRAPIJU USPOSTAVILA POD CIJENU ,VJERSKOG RATA ,KOJI JE IMAO KRVOLIOČNIJE REZULTATE OD ONIH IZ VREMENA STEPINČEVSKE ,BOŽJE DRŽAVE. PA DRAGI HRVATI ,OVO JE VAŠA NOVA DOMOLJUBNA HRVATSKA ,UTEMELJENA ,NA RASNO-NACISTIČKO-ŠOVINISTIČKO-KLERIKALNIM OSNOVA,ODNOSNO ČISTOČI.OVO JE VAŠA ,KLASNO-KAPIKTALISTIČKO-KRŠAĆNSKA DEMOKRFACIJA KOJA SE TEMELJI NA NEJEDNAKOSTI , N A PLJAČKI,EKSPLOATACIJI I TRŽIŠTU STOČNE,VUČNE RADNE SNAGE. SADA IMATE CRKVU KAO POKROVITELJICU I KASTINSKU UPRAVITELJICU.!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. merle
  #2 merle 14 travnja, 2018, 14:07

  plenković i njegovi “KAMELEONI” SU NAJVEĆE ZLO KOJE JEU HRVATSKOJ POVIJESTI “HODOČASTILO” HRVATSKIM ŽIVLJEM PA GA MOŽEMO SVRSTATI U PROGRAMIRANE NEPRIJATELJE KATOLICIZMA A ONDA I HRVATSKOG BIĆA!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Velebit
  #3 Velebit 12 travnja, 2018, 12:58

  Plenkovic kao i tito poldio voditega u ludnicu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. O
  #4 O 12 travnja, 2018, 12:55

  Kk

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. zagorski veseljak
  #5 zagorski veseljak 10 travnja, 2018, 15:03

  dajte od te milijarde samo deset posto za bolesnu djecu….
  no taj film ne bumo gledali…
  bitno da se svi slikaju sa svakim…
  stalno imate poštapalicu da su d j e c a i m l a d i budućnost ove države.
  ČUVAJMO NAŠU BUDUĆNOST…

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code