PISMO NELE BUJAS LUKETIĆ

PISMO NELE BUJAS LUKETIĆ

16. studenoga, 2012.

 

Poštovani,

Obraćam Vam se vezano za članak Vašeg,za mene nepoznatog novinara gdina Mihovila Tomića i njegovog napisa u kojemu se obrušio na gdina Mladena Bajića,o čemu nemam nikakva saznanja,ali i na moga oca Mladena Bujasa,sada nažalost pokojnoga koji se ne može sam oglasiti pa to sada u njegovo ime činim ja,njegova kći.Nevjerojatno je koliko je neistine rečeno o mome ocu čije časno prezime nosim.Moj otac nije bio šef KOS-a,nije bio ničiji politički otac ni majka pa ni nama kćerkama koje je odgojio na način da mislimo svojom glavom,nije bio ničiji pijun,nije spavao po drugim stanovima već uvijek i samo uvijek u svojoj kući,nije istina da mi je majka profesorica geografije,već i povijesti.Nije istina da sam ja nastavnica glazbenog odgoja već sam akademska glazbenica.Zaposlena sam od svoje 22.godine i nikad nisam bila nezaposlena,a niti sam svirala orgulje kod don Ivana Grubišića itd itd.Iznošenjem grubih i netočnih podataka ru&sc aron;ite ugled i dostojanstvo mog oca i cijele moje obitelji pa Vas s pravom pitam:Tko je taj Vaš novinar?Zar ste Vi neka žuta štampa u kojoj polupismeni naturščici pišu što hoće????Ne provjeravate činjenice?Pišete “rekla-kazala”stvari?Znate li da je Vaše osobno mišljenje bez dokaza obična kleveta?Želim da se u najmanju ruku kada pišete o bilo kome a u ovom slučaju o mome časnom,poštenom i dobrom ocu kojega je cijeli Split sa tugom ispratio na vječni počinak ispričate javno.U protivnom ću poduzeti druge korake.
Srdačan pozdrav
Nela Bujas Luketić,akademska glazbenica i profesorica glazbenih teorijskih predmeta
Članica KV HNK Split,te članica Vijeća u kulturi grada Splita

8 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Trebonis
  #1 Trebonis 30 siječnja, 2013, 12:48

  Manje rauhati ribaru!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Teufel
  #2 Teufel 30 siječnja, 2013, 12:45

  [quote name=”IvanZagreb”]…. ali i gramatičkoj, ne pismenosti članice jednog od vijeća grada Splita……[/quote]

  ne pismenosti, hahahaha

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. magdalena
  #3 magdalena 30 siječnja, 2013, 09:32

  Jako je lijepo pričati o drugima,pa na Visu zapravo i nemate drugoga posla.Uz sapunice imate finoga posla-mesti tuđe pragove,to će vas zasigurno prosvijetliti,hahhahhaha

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Ribar s Visa
  #4 Ribar s Visa 25 studenoga, 2012, 08:49

  E, draga moja Nela, otac ti je bio ok covjek a to sto ne znas neke stvari nije niti cudno ali ni vazno obzirom na poso koji je on obavljao. Ako je neko naturscik onda ti je to muz a cemu bruji cijeli otok Vis…

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Otik
  #5 Otik 23 studenoga, 2012, 23:39

  Poštovana gospođo Bujas Luketić.

  O mrtvima sve najbolje i lijepo je što se brinete o liku i djelu vašeg oca. Međutim valjana raščlamba ratnih događanja i osobito početka rata u Dalmaciji još nije urađena. Napisano je mnoštvo knjiga i mnoštvo laži kako bi se oprali ex. oficiri i njihovo kolaboriranje i vaganje (pri tome ne mislim, barem u ovom trenutku) i na vašeg pok. oca. Zahvaljujući toj jednoj grupaciji (za razliku od Slavonaca, Glavaš, Merčep, Zadro…) Dalmacija je podbacila unatoč tome što su narod i dragovoljci bili na vrhuncu morala. Bit će tu još dosta kazivanja.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. IvanZagreb
  #6 IvanZagreb 18 studenoga, 2012, 17:35

  Pokoj brigadiru Bujasu, no ovo pismo više govori o informatičkoj, ali i gramatičkoj, ne pismenosti članice jednog od vijeća grada Splita. Naime, pročitao sam ga samo zbog brojnih grešaka uhvaćenih krajičkom oka. Da ne govorim o sadržajnoj ne povezanosti. Nitko ovo ne može ozbiljno shvatiti iz banalno tehničkih razloga.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code