HRVATSKA JE JEDNA NEOZBILJNA DRŽAVA-pismo Antonija Repanića iz Trsta

HRVATSKA JE JEDNA NEOZBILJNA DRŽAVA-pismo Antonija Repanića iz Trsta

26. travnja, 2013.

Biti ću jako sažet i precizan. Država Hrvatska je jedna neozbiljna država, gdje je sve podređeno prevarama, nepoštivanju zakona. Republika Hrvatska organizator je organiziranog kriminala u Hrvatskoj gdje uz pomoć DORH, sudova, Ministarstva, Sabora provodi i terorizira pojedince. Zašto to pišem, zato jer je sve to isprobala moja familija na svojoj vlastitoj koži. Podigao sam 20-tak Kaznenih prijava protiv sudaca i Državnih odvijetnika,  čak i protiv pučkog pravobranitelja, a  ima toga još. Moram napomenuti da sam svijesam što znači podignuti lažnu Kaznenu prijavu, međutim u ovih 20 godina u RH nitko me nje pozvao na razgovor od strane policije, DORH već  ih ja  stalno nazivam i tražim razgovore da in ukažem na kriminal,  pranje novca, krivotvorene dokumente i tome slično. Da ne dužim, sve bi to bilo lijepo da se to događa samo mojoj familiji,  ali nije,  i to je ono najbitnije i najjadnije. Baš jučer sam podigao Kaznenu prijavi protiv RH čak i za pokušaj ubojstva moje majke (ta prijava se vuče negdje oko 5 godina po policiji,  DORH-u i nikom ništa,  a u pokušaju ubojstva sudjeluje jedna sutkinja koja je već uhvaćena u mobingu). Ovoliko o uvodu i povjerenju prema institucijam RH.

Sto će otkriti vodovodna inspekcija ne znam,  samo znam da se cijeli postupak nije vodio onako kako je predviđeno Zakonom o općem upravnom postupku,  jer nijedno rješenje koje je donijelo vaše tijelo nije isto, jedno je za  moju suprugu, a drugo za gospodu Žeželiće, član SDP, ravnatelj ŽUC PGŽ bivši vjećnik PGŽ, bivši sanitarni i građevinski inspektor,  kojemu je kuća viša i šira, koji krivotvori dokumente da bi dobio dopunu građevinske dozvole,  koji ima nelegalno skladište lož ulja, septičku koja nije pozicionirana prema građevinskoj dozvoli,  kome ista pušta od kad je nastala,  kome brat ima nelegalnu stomatološku ordinaciju i koja je priključena na istu septičku jamu.

Kako vidite slika i prilika Hrvatskog prosječnog političara,  a možemo reći i bivšeg državnog službenika (valjda on zna što znači veza, poznanstvo,  zaobilaženje zakona i tome slično). Poštavani gospodine Makviću moja familija nije pala s neba,  uredno poštuje zakone RH,  za razliku ne samo Vaše inspekcije,  nego i svih inspekcija u ovoj sprdačini na Hrvatski način. Moja familija nije kriva što  jedan prosječni državni službenik ne radi svoj posao kako treba. Državni slušbenici se više trude  kako pomoći prijatelju i napraviti mu uslugu nego za provođenje  Zakona, jer isti ne važi za sve podjednako.

Nemojte se uvrijediti, nije to samo u Vašoj inspekciji toga ima i u građevinskoj inspekciji, sanitarnoj inspekciji,  Ministarstvu unutarnjih poslova,  DORH, sudovima  vladi RH itd.

Citirati ću Vaše rješenje u zadnjoj rečenici; „Zbog javnog interesa potrebno je poduzeti potrebne mjere, a obzirom na prije izneseno, treba postupati kao u izreci ovog riješenja“ završen citat, ovim putem bih Vas obavijesti da je moja supruga stranka u postupku ali da je ovo riješenje klasa UP/I 325-05/12-01/41 ur.br. 525-10-3/950-12-16 od 24 svibnja 2012 dobila putem Općinskog suda u Opatiji umijesto od Vas. Vidite da ova vaša inspekcija ne radi po željama moje supruge već po javnom interesu, a što se tiče interesa treba reći da u Zakonu o vodama u čl 59 točno piše kako i zbog čega se treba sanirati onečišćenje i tko to treba platiti.

A sada ono najvažnije da li je sanirana kanalizacijska mreža gospodina Georga Žeželića, nije, niti je sanirana u roku predviđenim gore navedenim rješenjem. Zanima me kakvu kaznu je platila stomatološka ordinacija  i vlasnici kuće zbog onečišćenja, a znamo da jedan od stanara je Vaš kolega po struci, bivši građevinski i sanitarni inspektor, pa gledajući okolnosti on je sve to radio svijesno i sa puno žara uz pomoć svih inspekcija koje su uključene u ovom slučaju.

Što se tiče atesta za taložnicu moje supruge, napravljena je po nacrtu i pozicionirana prema građevinskoj dozvoli, za sada ne pušta, okolo nje ništa ne smrdi, uredno se bacaju aditivi za taložnice, a Vama bi preporučio, kao što sam Vam već napisao da  pročitajte Pravilnik o sadržaju i načini davanja potvrde o usklađenosti glavnog projekta sa sanitarno – tehničkim uvjetima gradnje i vrstama građevina koje podlježu sanitarnom nadzor (moja supruga ima kuću u kojoj je jedan stan za jednu familiju).

O susjetskim odnosima ne želim pričati jer je to duga priča,  a kako i vidite ispred sebe moja familija ima neodgovornu familiju koja smatra da za nju Zakoni ove države ne vrijede jer se bave politikom i imaju veze.

Poštovani gospodine Makviću, osobno Vas ne poznajem, međutim uviđam da Vas ovo osbno pogađa, pa zašto se Vi niste uhvatili ovog inspekcijskog posla pa da to riješimo kako je predviđeno Zakonima RH, a ne željama moje supruge, koja se samo oslanja na zakonske akte koje Vaša inspekcija ne želi pročitati, pa bi onda sve bilo uredu,  a ne da šaljete ovakve neugodne poluprijeteće, poluslužbene dopise mojoj supruzi.

Poštovani gospodine Makvić prije nego se pišu ovi dopisi pročita se Etički kodeks državnih službenika i namiještenika. Nisam Vam htio odgovorit na Vaš dopis, ali ovaj odgovor šalje samo radi toga da uvidite koliko je Republika Hrvatska jadna, bez kičme, ljigava, neozbiljna i koliko nisko može pasti u svoj toj bijedi i jadu, te koliko je mogu poniziti i vuć po blatu njeni državni službenici i namiještenici, zbog koga i čega zbog jedne septičke jame koja pušta i nije napravljena na mijestu kojoj je određeno po građevinskoj dozvoli i Zakonu.

Gospodine Makviću nitko nije budala, a Vama bih preporučio da se prvo  pogledate u zrcalo, pa se onda upitate zašto ti ljudi pišu toliko dopisa, jer gdje ima dima ima i vatre.

Još ću Vam nešto reći, u jednom našem razgovoru spomenuli ste mog profesora s kojim ste u prijateljskim odnosima. Mogu Vam   reći da ja nisam s njim u odnosima kao i Vi, međutim uredno se pozdravljamo popričamo i mislim da bi me i saslušao, zapantite dobro, nikada mu nisam rekao da smo Vi  i ja pričali, nikad mi nije palo napamet da mu o istom govorim, jer poštivajući njega, nisam želio da dovedem Vas u neugodnu poziciju i situaciju.

Molio bih Vas g. Makviću da se više ne obraćate na ovakav način mojoj obitelji, jer u protivnom morat ću poduzeti mijere predviđene Zakonima RH,

S poštovanjem

Dott.Repanic clc. Antonio

Trieste,14.04.2013 T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code