POVRAĆA MI SE NA VAŠU PRAVEDNOST- otvoreno pismo Ivanke Molnar predsjedniku Ivi Josipoviću

POVRAĆA MI SE NA VAŠU PRAVEDNOST- otvoreno pismo Ivanke Molnar predsjedniku Ivi Josipoviću

11. rujna, 2014.

Gospodine predsjedniče Republike Hrvatske, kako vas nije stid, kako se imate obraza kandidirati ponovno na izborima za predsjednika? Pojedini neovisni (neovisni o vama) portali bruje o aferama ministra Zmajlovića, gradonačelnice Siska Josipović ZAMP,  Pupovčevoj Tesla banci i brojnim drugima. O svemu tome HRT ništa, ni riječi,ni jedne jedine riječi! A znamo hvala Bogu i zašto. HRT pleše kako Pantovčak i Markov trg sviraju. To nam je svima jasno,i djeca u školi to znaju i neka vam bude jasno da istinu nećete zaustaviti, istina je kao voda, uvijek će naći put do naših ušiju, očiju,domova, laptopa, tableta…

Neće vam ni Radman pomoći koliko god se vi trudili oblikovati naše umove. Znate li gospodine Ivo da je gospođa Vesna Balenović  još prije mjesec dana u emisiji Bujica najavila svoju kandidaturu na predsjedničkim izborima? Sigurno znate i vi kao i vaš “frizer” Radman ali to skrivate kao zmija noge! Ona nije u onim vašim famoznim anketama u kojima ste vi apsolutni gospodar prstenova. Ma naravno, zašto bi hrvatsku javnost zanimala kandidatura jedne zviždačice koja već godinama javno proziva vas kriminalce. To HRT ne zanima, kao ni otvoreno pismo koje vam je uputila a što tamo piše znate i sami ALI ZNAMO I MI koliko god se vi trudili da mi ne doznamo i da imamo sliku vas kao pristojnog i umjerenog  glazbenika. Treba vas biti stid ali kako kad stida nemate. Što ste napravili u ove 4 godine? Molim vas recite, mi vas plaćamo, mi smo vaši poslodavci vi radite za nas i očekujemo izvješte o vašem radu u ove 4 godine!

Znam samo da se iz petnih žila trudite sa ministricom Pusić da Srbija uđe u EU što prije. Tko se više sjeća tog dosadnog rata, samo tamo neke ustaške zmije koje još sikću po Lijepoj našoj, tko se više sjeća ratne štete, pokradenog, nestalog, silovanog… Ma dajte molim vas rekla bi bivša županica koju ćemo ukoro gledati u našem saboru. Znate onaj film Prljavi igraju prljavo? Vi igrate prljavo, cenzurom medija želite zajahat još jednog konja do Pantovčaka. Povraća mi se na tu vašu novu pravednost! Znate kad ću ja znati da je došla nova pravednost? Kad vi i predsjednik vlade ne budete mogli doma od kordona ljudi koji će vas opkoliti ispred vaših odaja i zatražiti vaše ostavke. Doći će dan kad će Markov trg, Pantovčak i Jelačić plac biti u rijekama ljudi, dignut će glave iz pijeska ovaj napaćeni narod budite uvjereni u to. Hoćete li se moći pogledati u ogledalo tada gospodine predsjedniče? Ispričajte nam se javno i otiđite, svirajte svoj klavir negdje drugdje jer nama se ne pleše na vašu muziku! T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. Udbaško govno
  #1 Udbaško govno 1 listopada, 2014, 16:02

  Većina njih u politici su moje kolege!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. zeljko
  #2 zeljko 27 rujna, 2014, 06:19

  dripac bez karaktera

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. frasime
  #3 frasime 17 rujna, 2014, 10:31

  dragi moji do ocaja frustriani sunarodnjaci. Tog jadnog psihopatu i sociopatu zvati gospodinom izvan svake je pameti. On svoju inteligenciju(negativnu) koristi za vrlo podle ciljeve gospodara prstenova. Drugim rijecima prodao je dusu djavolu. No vjerojatno nije cuo za onu pricu o politicaru i djavolu. Da je i da ima imalo pameti triput bi promislio sto radi . Ne bi tako lako trampio vjecnost za kratke ovozemaljske probitke. Na zalost hrvatskog naroda vecina politikanata koji sebe zovu politicarima su jednako bijedni kao i on.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Klara
  #4 Klara 12 rujna, 2014, 16:45

  Poštovana gdja Molnar! Za utjehu, niste jedini kome se povraća na dotičnog gospodina. Izgleda da će se cijela Hrvatska uskoro ispovraćat.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code