PISMO BORISA PREBEGA U IME KOZ-a JAZOVKA

PISMO BORISA PREBEGA U IME KOZ-a JAZOVKA

4. veljače, 2013.

 

Rade Bulat, zločinac  koji je izmako zemaljskoj  pravdi

 Ovih  dana otišao je nekažnjeno još jedan zločinac koji je punio jamu Jazovku tijelima branitelja domovine Hrvatske, pacijentima iz bolnica, djecom, časnim sestrama i drugima koji bi mogli o tom progovoriti. Svakako jedan  od većih  zločinaca nad  hrvatskim  narodom  nije  doživio  pravorijek hrvatskog suda, jer današnji zaštitici tih zločinaca čuvaju i štite  ugled svojih roditelja koji su ih na krvi i žrtvi generacija hrvata obrazovali za nasljeđivanje  ovozemaljskih dobara i iskorištavanje naivnih hrvata za njihove  jugosavenske interese. Za vjerovati je da hrvati nikada neće dobiti  zasluženu , sudsku  satisfakciju.  Još se sjećamo policijsko-pravosudne lakrdije organizirane u dosluhu s DORH-om, u kojoj se oznaški naredbodavac Josip Boljkovac, „heroj“ Jazovke, još jednom narugao žrtvama. Sada čeka pridružiti se drugovima Radi Bulatu, njegovoj životnoj družici,  drugarici  Milki  Kufrin,  Marku Beliniću,  Jakovu  Blaževiću i drugim počiniteljima brojnih zločina nad građanima i braniteljima domovine Hrvatske.

Razuman  čovjek  ne  može  se  ne  zapitati,  što se  to  događa  u  zadnjem  bastionu  komunizma  u  EUROPI,  u  Hrvatskoj? Hoće li ulaskom Hrvatske u EU započeti zakašnjeli progon, makar i posmrtno, protiv ratnih i poratnih zločinaca. Radi povijesti i istine.

Hrvatski  domoljubi,  žrtvujući  vlastite  živote  stvorili  su  državu.  Istodobno  oni  koji  je  nisu  željeli,  upravljaju  njome. DORH štedi vrijeme i sredsva za progon počinitelji  masovnih  zlodjela  nad  hrvatskim  narodom da bi  ostali nekažnjeni  za počinjena  zlodjela,  a dodatno se trudi  i  sudi  hrvatskim  braniteljima, sve dok ih se ne osudi. Uvijek imamo na umu školski primjer u slučaju Hrastov, koji je kriv što četnici nisu završili na slobodi a on na groblju. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code