PRAVO NA LAŽ- pismo inženjera Ivana Kabalina iz Zagreba

PRAVO NA LAŽ- pismo inženjera Ivana Kabalina iz Zagreba

24. studenoga, 2014.

objavljenom članku „LAŽI ŽELJKA TOPIĆA U MUNCHENU“ na internetskim stranicama portala Tjedno ističe se i dokazuje tvrdnja da je protiv Željka Topića podnešeno najmanje šest kaznenih prijava od kojih da su neke u obradi kao i kazneni postupci, i dokazuje se to i fotografijom.

Ovdje se nameće pitanje: Tko ima pravo na laž? Odmah treba istaknuti da Željko Topić, u ovom slučaju, ima pravo na LAŽ, jer je u pitanju njegov unosni položaj u EPO u  Europskoj Uniji.

Medjutim, nema pravo na LAŽ službeni predstavnik posloprimca Željka Topića i «pravit se grbav» kao da ne vjeruje u brojne dokaze protiv Željka Topića, pa ni u fotografiju  Željka Topića u pratnji svog odvjetnika iz Zagreba iz odvjetničkog društva Gajski-Prka-Saucha i Partneri d.o.o., snimljenoj pred Općinskim kaznenim sudom u Zagrebu dana 29. rujna 2014. godine u jutarnjim satima.

Treba istaknuti da nema pravo na LAŽ niti Mladen Bajić (tadašnji Državni odvjetnik RH),koji je, po riječima Željka Topića, potpisao dokument o besprijkornosti Željka Topića.

To utoliko više što i «vrapci na grani» znaju da to nije tako i ne vjeruju u njihove LAŽI !

U Zagrebu, 20. studenog 2014.                                                                      Ivan ing. Kabalin T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code