PETICIJA ZA NOGOSTUP  U OREŠKOVIĆEVOJ

PETICIJA ZA NOGOSTUP U OREŠKOVIĆEVOJ

16. veljače, 2014.

a11p10 g3c Custom

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u četvrtak 13. veljače predstavnice Večernjeg lista: novinarku Boženu Matijević, lektoricu Snježanu Igrec – Drkulec i urednicu Gradske rubrike Javorku Lemo, koje su ga, kao inicijatorice, upoznale s peticijom potpisanom od strane zaposlenika brojnih tvrtki i stanara u Oreškovićevoj ulici. U peticiji se traži uspostava autobusne stanice pokraj Lidla na trasi linije 268, uređenje nogostupa i biciklističke staze, te postavljanje javne rasvjete.

Saslušavši probleme s kojima se susreću zaposlenici tvrtki u Oreškovićevoj na brojevima 6H, 3C, 3D i dr (Lidl, 24 sata, Večernji list, Poslovni dnevnik, Adidas, Croatia, Bačelić d.o.o., Omega software d.o.o., Veselčić gradnja d.o.o., Petro d.o.o., Fides bilance) te tamošnji stanovnici, gradonačelnik je zahvalio na inicijativi i u potpunosti je podržao.

Nakon što se dovrši projektna dokumentacija, radovi bi, dogovoreno je, trebali početi u ožujku, a obuhvatit će javnu rasvjetu, nogostup, biciklističku stazu s pratećom infrastrukturom, te izmiještanje autobusne stanice čime će se uvelike olakšati svakodnevni život naših sugrađana u tom dijelu grada. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code