PERKOVIĆ I HRGOVIĆ O BANDIĆU

PERKOVIĆ I HRGOVIĆ O BANDIĆU

1. ožujka, 2021.

 

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić iznenada je u nedjelju rano ujutro preminuo u 66. godini života od posljedica srčanog udara, izvijestila je Služba za informiranje Grada Zagreba.

O detaljima, terminu pogreba, održavanju komemorativnog skupa, kao i ostalim informacijama, javnost će biti obaviještena naknadno.

“Živio je za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, za posao koji je s ljubavlju i energijom, unoseći cijeloga sebe – bez ostatka obavljao 21 godinu”, kaže se u obavijesti.

Vijest o njegovoj smrti pogodila je i hrvatsku atletičarku koja se emotivnom objavom oprostila od svog velikog prijatelja.

”Zbogom VELIKI ČOVJEČE ! Hvala ti na smijehu i vedrini. Hvala ti što si uvijek pružao ruku onima kojima je pomoć bila najpotrebnija. Grad Zagreb više nikad neće biti isti . Zagrebački sportaši na čelu samnom ostali su bez svojeg najvjernijeg i najiskrenijeg navijača . Mnoge smo medalje zajedno kovali , čuvaj nas sada kao što si ti to uvijek radio, ali s nekog drugog mjesta . HVALA . Počivaj u miru”, napisala je Sandra Perković.

IZVOR: www.gol.hr  T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code