PAVKOVIĆ DONIRAO KNJIGE GIMNAZIJI U KOPRIVNICI

PAVKOVIĆ DONIRAO KNJIGE GIMNAZIJI U KOPRIVNICI

2. prosinca, 2023.

Mladen Pavković, poznati hrvatski novinar i publicist, darovao je školskoj knjižnici Gimnazije „Fran Galović“ u Koprivnici komplet knjiga na čemu mu je zahvalio  ravnatelj škole mr. Vjekoslav Robotić. Gospodin Pavković je pritom naglasio važnost čitanja za odgoj i obrazovanje budućih intelektualaca.

„Donirane knjige, od kojih je većina vezana za stvaranje hrvatske države i Domovinski rat,  bit će na raspolaganju učenicima i profesorima naše škole“- kazao je ravnatelj, a vijest je objavljena na službenoj stranici škole.

Inače, ovo je u kratkom vremenu već druga donacija ovog autora školama u Koprivničko-križevačkoj županiji. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. MARIJANA
    #1 MARIJANA 2 prosinca, 2023, 15:19

    Dobar dan, moj upit o tome kako dobiti kredit za kupnju kuće od nekretnina započeo je pozivom, nazvao sam Davidson Albert Company, danas sam jako sretan i Bog blagoslovio Davidsona Alberta Kontakt e-mail: {[email protected] }

    Zovem se Marijana, iz HRVATSKE sam, zadnjih pet mjeseci sam tražila pravu kreditnu tvrtku od koje bih mogla dobiti kredit kako bih mogla kupiti kuću kakvu sam htjela. Dugoročno gledano, bilo je hrpa prijevara zbog kojih sam im povjerovao i na kraju dana su mi uzeli novac ne dajući mi ništa zauzvrat, čak ni 1 euro na moje ime, izgubio sam svaku nadu, bio sam zbunjen i frustriran, nikad nisam želio imati ništa s online tvrtkama za zajam pa sam otišao posuditi novac od prijatelja. Ispričao sam sve što se dogodilo i rekla mi je da mi može pomoći pronaći tvrtku za zajmove koja mi može dati bilo koji iznos zajma koji mi je potreban i po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, također mi je rekla da je upravo dobila zajam od uputio me kako se prijaviti za kredit baš kao što mi je rekla, prijavio sam se s njima putem e-pošte: ([email protected]), nikad nisam vjerovao, ali sam pokušao, i na moje najveće iznenađenje dobio sam kredit u roku od 24 sati, nisam mogao vjerovati, ponovno sam sretan i bogat i hvala Bogu da takve kreditne kuće još postoje na ovim prevarama posvuda, savjetuju svima koji trebaju posuditi kredit putem e-maila ([email protected]). Nikada te neće iznevjeriti i tvoj život će se promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i dobijte svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. ([email protected])

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code