PARTIZANI SU ENGLESKOM GENERALU POKLONILI LUKSUZNI AUTOMOBIL DA IM IZRUČI HRVATE

PARTIZANI SU ENGLESKOM GENERALU POKLONILI LUKSUZNI AUTOMOBIL DA IM IZRUČI HRVATE

28. prosinca, 2017.

 

 

Zbog toga su Hrvati jedini narod u Evropi čiji se broj stanovnika smanjio u odnosu na prijeratno stanje. O kakvim razmjerima genocida se radilo najbolje govori citat iz knjige Hrvatske novinske tragedije od 1945-1995 godine, autora Dujmovića i Grebelja

Napisali: Marko Peharda i Marko Rudela, SAD

Vrijedi podsjetiti, da su, nažalost, hrvatski komunisti su najobičniji talog hrvatskog društva, koji je nastao kroz dugi period okupacije hrvatske države od raznih okupatora. Srpski komunisti nametnuli su hrvatskim komunistima ulogu stražarenja i uništavanja vlastitog naroda. Odmah poslije 1918. godine srpski komunisti nameću program svim ostalim komunistima, a posebno hrvatskim, da se trebaju boriti za Jugoslaviju i djelovati protiv hrvatske države. Hrvatski komunisti trebaju biti protiv hrvatske katoličke crkve i hrvatskog seljaštva… Jednom riječju, protiv svega što je hrvatsko. Hrvatski „crveni“ odmah su prihvatili robovsko – sluganski karakter i počeli raditi protiv hrvatske države i naroda; kako tada, tako još i danas. S druge strane, srpski komunisti bore se za veliku Srbiju, bilo za monarhističku kraljevinu, bilo za komunističku veliku Srbiju. Sa sjeverne strane, slovenski komunisti bore se za slovensku državu, a jedino komunisti iz Hrvatske su protiv svoje države i naroda.

Hrvatska i Srbija živjele su više od tisuću godina jedna pored druge i nikad nije bilo rata između te dvije države i međusobnog ubijanja. Ujedinjenjem u jednu državu te pretvaranjem Hrvatske u srpsku koloniju, kroz Kraljevinu SHS započelo je uništavanje Hrvata i ostalih nesrpskih naroda, koje je nažalost trajalo do 1995. godine. Logično je, stoga, da potlačeni I ugnjetavani narod ima potrebu mrziti svog tlačitelja.

Od Kraljevine do Jugoslavije

Izdajnička grupa Hrvata na čelu s Pribičevićem omogućila je da srpski kralj Aleksandar Karađorđević 1. prosinca 1918. godine proglasi Kraljevinu SHS. Kolonijalni imperijalizam kraljevine Srbije pretvara Hrvatsku u srpsku koloniju i izvlači iz Hrvatske ekonomsku korist za napredak srpske države i srpskog naroda. Hrvatska ekonomija i građani ekonomski su oštećeni kod nepovoljnog pretvaranja krune u dinare. Istovremeno Srbija uvodi na hrvatskom području veće poreze tako da se za istu imovinu u Hrvatskoj plaćaju visi porezi nego u Srbiji. Na političkom području srpski žandari vrše teror nad hrvatskim narodom, fizički maltretiraju zatvaraju te provode likvidacije po čitavoj Hrvatskoj. Poznati su takvi slučajevi u Senju i Sibinju. Pod srpskim terorom hrvatski narod se bori za goli život i narodni opstanak. Pašić- Pribičevičevićeva vlada 1924. godine dala je nalog srpskim žandarima da isprebijaju više od 30.000 hrvatskih seljaka.

Da bi apsolutno pokorio Hrvatsku, kralj Karađorđević ubija 1928. godine u beogradskoj skupštini Stjepana Radića, Pavla Radića i Đuru Basaričeka. Profesor povijesti i novinar Milan Šufflay ubijen je na ulici u Zagrebu 1931. godine od strane srpske policije. Kada je diktator Karađorđević ubio Stjepana Radića, hrvatskog političkog predstavnika, za obične građane hrvatske to je bila poruka da i oni mogu biti likvidirani kao divlja životinja u šumi.

Poslije ubojstva Stjepana Radića, srpski zločinac Karađorđević mijenja politiku i pretvara SHS u Jugoslaviju. Sada je cilj da svi nesrpski narodi postaju Jugoslaveni, a naravno Srbi ostaju Srbi. Na ovaj način Jugoslaveni bi se na indirektan način pretvorili u Srbe. Prema ovom shvaćanju svaki Jugoslaven je ujedno i Srbin, a onaj tko to na to neće pristati, bit će uništen.

Nakon završetka drugog svjetskog rata 1945. godine srpski komunisti na čelu s Titom u suradnju hrvatskih i slovenskih komunista izvršili su genocid nad hrvatskom zarobljenom vojskom – ustašama i domobranima i civilnim stanovništvom. Tom prilikom likvidirano je preko 500.000 osoba. To potvrđuje izjava Aleksandra Rankovića 1951. godine u beogradskoj skupštini koji je izjavio da su likvidirali 560.000 neprijatelja, a kroz logore je prošlo 3 milijuna i 300.000 ljudi.

Ovdje još treba dodati izjavu Sime Dubajića: – Likvidirao sam 30.000 Hrvata, žao mi sto nisam više.

Zbog toga su Hrvati jedini narod u Evropi čiji se broj stanovnika smanjio u odnosu na prijeratno stanje. O kakvim razmjerima genocida se radilo najbolje govori citat iz knjige Hrvatske novinske tragedije od 1945-1995 godine, autora Dujmovića i Grebelja.

Zahvaljujući razgranatoj i potpuno ideologiziranoj OZNI, u Hrvatskoj je u poraću ( nakon 8. svibnja 1945. ) provjeravano, zatvarano, mučeno ili streljano više Hrvata nego ukupno građana u silama Osovine u Njemačkoj, Italiji i Japanu. Više je strijeljano članova vlade NDH nego što je nakon čuvenog procesa u Nuernbergu osuđeno na smrt i obješeno Hitlerovog Trećeg reicha. Više novinara strijeljano je i proganjano nego ukupno u silama Osovine, a isto tako i svećenika.

Ova Grebeljeva strasna ali precizna tvrdnja temeljena je na godinama istraživanja i prikupljanja, zapravo je najstrašnija osuda komunističkog sustava osuda i statistika koja jasno govori o čemu se radilo i s kim smo imali posla. Taj teror, ta odmazda, masovnost likvidacija i otimanje privatne imovine, politički razvrat najbarbarskijeg tipa danas uopće nije prezentan, niti se o tome govori! I to je dio slavnog antifašizma.

Masovna ubojstva i likvidacije

Komunistički zločinci, šest mjeseci prije nego su preuzeli vlast 1945. godine planiraju provođenje likvidacija i genocida nad hrvatskim narodom. Od ukupno 330 novinara iz NDH, njih 38 optužuju, proglašuju ratnim zločincima i jednostavno strijeljaju; stotinama novinara zabranjeno je pisati, a samo njih 27 dobivaju dopuštenje da mogu raditi kao novinari. M. Đilas kaže: Morali smo likvidirati oporbenu inteligenciju, da bi Hrvatska mogla živjeti u Jugoslaviji. U vezi hrvatske vojske Đilas dodaje da je hrvatska vojska morala umrijeti da bi Jugoslavija mogla živjeti. Poseban slučaj je s novinarom Milovojem Magdićem iz Koprivnice. Komunistički zločinci traže od njega da im se pridruži, ali on ne pristaje. Zločinci ga optužuju i strijeljaju. Komunistički bolesni mozak spreman je sve likvidirati sto drukčije misli. U toku Drugog svjetskog rata komunistički zločinci likvidirali su 667 katoličkih svećenika.

Nakon završetka Drugog svjetskog rata 1945 godine i slovenski komunistički zločinci uključili su se u proces genocida nad zarobljenom hrvatskom vojskom, civilnim stanovništvom, ženama i djecom. Prema navodima iz knjige o Hudoj Jami, autora Romana Leljaka, slovenski komunistički zločinci likvidirali su vise od 140.000 Hrvata. Nijemci su u Drugom svjetskom ratu iz Slovenije protjerali oko 600 svećenika i časnih sestara. Svi oni dobili su utočiste u Hrvatskoj. Primio ih je Kardinal Stepinac. Kad su Hitler i Mussolini podijelili Sloveniju, NDH je primila i udomila oko 250.000 Slovenaca (Hrvatski holokaust, strana 171). Vladimir Bakarić u pijanom stanju toku jednog primanja otkrio je da je engleski general dobio na dar luksuzni automobil Packard, za kojeg je predao cijelu hrvatsku vojsku partizanima ( Hrvatski holokaust, strana 197 ).

Zločinski slovenskih komunista

Slovenski komunisti izvršili su genocid nad Hrvatima i to poslije završetka Drugog svjetskog rata i to držali tajnom 70 godina. Sada Slovenija ima teritorijalni spor s Hrvatskom, počela razmišljati da upotrijebi vojsku za rješavanje spora. Gospodo Slovenci zar vam nije dosta što ste 1945. godine izvršili genocid nad Hrvatima? Želite li još jedan genocid nad Hrvatima? Moramo biti svjesni, da će Slovenija, jednom morati odgovarati za taj genocid nad Hrvatima. Sa koliko okrutnosti, sadizma osvete i željom za ubijanjem su vršili likvidaciju hrvatskih vojnika i civilnog stanovništva, slovenski komunistički zločinci nadmašili su naciste i fašiste. Tako krvoločni nemilosrdni bahati mogu biti samo komunisti.

Spomenut ćemo nekoliko svjedočansta iz knjiga:

Došao vlak iz Zagreba s 1600 putnika u Celje. Komunistički slovenski zločinci jednostavno svih 1600 putnika strijeljaju. Djevojčica od 15 godina izvukla se iz jame gdje su bacali ubijene i žive i tražila je pomoć. No, imala je nesreću da je došla kod krive osobe, taj zločinac umjesto da joj pomogne, izvadi trnokopom oči djevojčice i baci je natrag u jamu iz koje je izasla. Djevojčica, je nakon što su joj izvadili oči rekla, kako sada neće vidjeti izaći iz jame. Mlada djevojka je obuhvatila s obje ruke noge partizana – zločinca i molila ga je da ju ne ubije, no zločinac nije imao milosti. (Huda Jama). T

Još jedan brutalan primjer o likvidaciji hrvatske vojske 1945. godine iz Požege. Srbi su formirali kolonu od 4000 zarobljenih domobrana i odveli ih u jedno selo podno Kozare i tamo pripremili srpsko civilno stanovništvo da ih na najbrutalniji način masakrira. ( Hrvatski Holokaust ).

Autor knjige Huda Jama Roman Leljak prikazao je ove godine u Zagrebu film o likvidaciji hrvatskih zarobljenika u Sloveniji. Hrvatsko – komunistički mediji su jednostavno bojkotirali taj događaj. Zločinci su slovenski komunisti partizani, koji su izvršili zločin ali su i zločinci svi komunisti u Hrvatskoj koji prikrivaju izvršeni genocide. T

6 komentara

Uskoči u raspravu
 1. .FRANO
  #1 .FRANO 29 kolovoza, 2018, 03:52

  TO NISU BILI HRVTI ,DAJTE ,STEPINČEVI KRVOLOCI, JEDNOM NAUČITI POVIJEST ,NAUČITE SVOJE PORIJEKLO ,SVOJU PASMINU ,DA POTJEČETE SA ALTAJSKIH PRISOJA I OSOJA I DA STE DANAS U HERCEGOVINI,LICI I DALMATINSKOJ ZAGORI.INAČE STE ISLAMSKE PASMINE ,PA SU VAS TURCI U BOSNI ,KADA STE POSTALI KRŠĆANSKA ,ONDOSNO ,JOŠ LATINSKA AL-KAIDA ,PROZVALI POKRŠTENIM BALIJAMA ,JER STE STVARNO U LATINSKOM CARSTVU ,TADA MOČNOM I NAJMOČNIJEM CARSTVU ,PREŠLI NA KRŠĆANSKU PASMINU,ODNOSNO ,RERLIGIJU.PA SU VAS ,A I JA VAS ZOVEM POKRŠTENE BALIJE.BALIJE ZBOG TOGA JER STE SIŠLI SA ALTAJSKIH-PLANINSKIH OSOJA I PRISOJA ,ČOPOR ILI ALAŠA TRIBALNO-ANTROPOIDNIH TALIBANA I POSTALI JOŠ U RIMSKOM CARSTVU ,DRŽAVNOM VOLJOM, AL-KAIDA ,JER SU TAKO ZAHTJEVALE POLITIČKO-EKONOMSKE PRILIKE , DA SE U IME CARASTVA BAVIT TEROROM,PLJAČKO I NASILJEM U POGRANIČNIM PODRUČJIMA CARSTVA. KADA JE CARSTVO PROPALO,KAO SADA ŠTO SE SPREMA AMERIČKOM TERORISTIČKO-PLJAČKAŠKOM CARSTVU,TADA STE PRIPALI NJEGOVIM OSTACIMA ZAPADNOJ EVROPI I VEĆ FORMIRANIM NOVIM CARSKIM I KRALJEVSKIM ,FEUDALNIM DINASTIJAM A ,PA TAKO DO DANAS ŽIVITE ,UVIJEK U TUĐOJ MANDURI ZA KATOLIČKA CARSKA I KRALJEVSKA FEUDALNO- ILI ROBOVSKA GAZDINSTVA ,VI STE UVIJEK SLUGE!!! .U STATUSU BALIJE!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 29 prosinca, 2017, 12:21

  Hrvati su glupi narod.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Velebit
  #3 Velebit 29 prosinca, 2017, 09:42

  Zalosno je Hrvati neznaju svoju povijest.Dan danas vjeruju komunistima partizanima jugoslovenima.Trebalobi da Hrvatski puliticari nauce Hrvatsku povjest .Tek onda cem krenuti u bolju buducnost .

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. istinoljubac
  #4 istinoljubac 29 prosinca, 2017, 09:24

  Hoće li ikad itko upitati Engleze što su to učinili Hrvatima 1945 ?

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Antiantifa
  #5 Antiantifa 29 prosinca, 2017, 08:51

  Da budemo kratki:Talmudani su osnovali sve komunističke partije sa ciljem uništavanja svega katoličkog na najbrutalnije načine.Tko u to sumnja neka pročita Talmud pa će mu biti vrlo jasno da je to Općenito upustvo za borbu protiv Krista i njegovih sljedbenika na najbrutalniji način,ako netko i dalje sunja neka pokuša pokloniti tu istu knjigu ortodoksnom ćifutu pa će mu biti jasnije..

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code