OTVORENO PISMO GRADONAČELNIKU OPATIJE IZ TRSTA

OTVORENO PISMO GRADONAČELNIKU OPATIJE IZ TRSTA

4. siječnja, 2013.

Predmet: Organizirano dogovaranje u svezi donošenja privremene mijere sutkinje Kirše podpredsjednice Općinskog suda Opatija i političara Georgia Žeželića člana predsjedništva SDP u PGŽ ukojem učestvije i komunalno društvo Komunalac d.o.o.

Poštovani gospodine gradonačelniče Opatije,  nisam podigao moj dopis zbog prirode posla, ali o istom me je obavijestila supruga. Zanima me što moja familija ima s dopisivanje  Vas i gore navedene sutkinje gdje je ista uhvaćena u protuzakonitim radnjama.

Apsolutno ne želim komentirati pisanja direktora Komunalca d.o.o. gospodina Mraka,  jer se na Županijskom sudu vodi zahtijev za izuzećem predsjednice suda gospođe Katarinčić i u njemu je sve uredno napisano u svezi pisanja gospodina Mraka, gdje je ista mogla uvidjeti da se radi i o krivotvorenju dokumenata.

Ovim putem bih Vas također obavijestio da se gospodin Žeželić Georg, i prije  dogovara sa sudom u Opatiji, o svojim problema u nelegalnoj izgradnji njegove kuće, dogovarao i s  građevinskom inspekcijom. O istom je obaviješteno nadležno ministarstvo međutim, nikad nismo dobili odgovor.

Također sumljam da je isto radio i s Ministarstvom unutarnjih poslova, Ministarstvom poljoprivrede i Ministarstvom zdrastva.

Ovaj dopis koristim i da Vas obavijestim  da pored  problema sa septičkom jamom (koja je napravljena nepropisno i na krivom mijestu,  a pušta desetljećima), gospodin Žeželić Georg  ima problema i s nelegalnim skladištem lož ulja,  koje se treba srušiti, krivotvorenjem dokumentacije za dopunu građevinske dozvole, kuća mu je šira i veća od uvjeta propisanih građevinskom dozvolom,  a njegov cijenjeni brat doktor Eddy Žeželić ima dio dentalne prakse u prostorima koji nemaju dozvolu za rad.

Kako vidite Vaš politički kolega, gospodin Žeželić Georg  „ugledni Hrvatski političar“  sve radi na Hrvatski način, a u tome ga ne sprečavaju njegove stručne kvalifikacije  i političko djelovanje kao bišeg  člana  Županijske skupštine PGŽ tj. član odbora za urbanizam i ekologiju. Moje sumlje idu toliko daleko da smatram da je nagrađen od Župana i dodijeljeno mu je mijesto  ravnatelja Županijskih cesta za dobro obavljen posao u gore navedenom odboru u svezi Marinšćine.

Poštovani  gradonačelniče, moja familija nije kriva što sudovi u Hrvata ne rade kako treba Već se unapred dogovaraju, kao i inspekcijske službe. Moja familija nije kriva što imate nesposobnog i neodgovornog direktora Komunalnog društva,  jer ovo što se poslali gospođi sutkinji je jedna velika, velika laž i pokušaj skrivanja istine, krivotvorenje dokumenata. Te ovim putem tražim da se ispita rad gospodina Mraka,  jer već laže dva puta ne smo Vas nego i sud ako sve nije unaprijed dogovoreno s istim.

Poštovani gospodine gradonačelniče, meni je žao što Hrvatski sudivi i DORH ne rade svoj posao kako treba. Da rade kako treba nebi došlo do ovih neugodnosti ali u  tome ste i Vi krivi pisanjem ovakvih dopisa,  koji u sebi imaju samo laži tj. neistine, jer zvono zvoni ding dong, a ne samo ding.

S dužnim poštovanjem

Antonio Repanic

Svu dokumentaciju imate u attachmentu

Trieste,16.12.2012 T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code