OTAC LEPE BRENE NIJE UMRO PRIRODNOM SMRĆU

OTAC LEPE BRENE NIJE UMRO PRIRODNOM SMRĆU

11. listopada, 2015.

lepa-brena2014
Po prvi put je otkrila i način na koji je podlegao njen otac. Zapravo nije umro prirodnom smrću nego ga je udario autobus te je podlegao uslijed povreda.
Popularna pjevačica Fahreta Jahić (55), alias Lepa Brena, koja je prošle godine ostala bez majke Ifete, po prvi put je, nakon 5 godina, progovorila i o smrti svog oca Abida, koji je ovaj svijet napustio 20.10.2010. godine.
Preciznije, po prvi put je otkrila i način na koji je podlegao njen otac. Zapravo nije umro prirodnom smrću nego ga je udario autobus te je preminuo uslijed zadobivenih povreda.
A nedavno je veliku prašinu podigla fotografija Viktora, sina Lepe Brene, iza kojeg se vide noge nepoznate djevojke.
Lepa Brena, koja ove godine obilježava 35 godina rada na sceni, nedavno je gostovala u emisiji Prva.rs. Osim o poslu, novinarka je Breni postavila i pitanje vezano za spornu fotografiju njenog sina Viktora iza kojeg se vide i noge nepoznate starlete.
Prethodno, tu je fotografiju komentarisala i sama Brena na Facebooku pitanjem – Šta je ovo sine?
Nakon toga govorilo se kako je Brena odlučila sina poslati u inostranstvo kako bi ga izvukla iz situacije koja je nastala.
– On sad treba na fakultet, tako da će ipak ići u inostranstvo. Što se tiče konkretno te priče, ona će biti i u Kanadi i Americi i u Evropi. Ali muškarac je i svi muškarci taj period treba da prođu – kazala je Brena.
IZVOR: www.doznajemo.com T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Jusuf
  #1 Jusuf 23 listopada, 2015, 20:15

  Jebala vas Fahreta Jahić, ili kako se danas zove Jelena Živojinović, da vas jebala u dupe smrdljivo.
  Komu treba ocvala četnikuša? Očito samo rvatima.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Anonimno
   Anonimno 15 kolovoza, 2017, 17:05

   E tosam i ja rekao sad kao autobus joj udarijo oca a daga mozda nisu ubili muslimani kad suga zatekli kako pomaze cetnicima

   Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code