ORGANIZIRANI TRENINZI ZA ZAGREBAČKI MARATON

ORGANIZIRANI TRENINZI ZA ZAGREBAČKI MARATON

30. travnja, 2019.

 

Nakon prvog treninga zagrebačkog maratona održanog početkom travnja na Bundeku, za svibanj smo pripremili trening na Jarunu. Voditeljice traninga su naše najbolje dugoprugašice: Marija Vrajić – Trošić, Matea Matošević – Hačić, Bojana Bjeljac i Nikolina Stepan.

Garmin trening, utorak 07.05. 2019. Jarun u 18:30 sati, parking kod mosta za otok – triatlonski punkt (trajanje cca 1 h). Sudjelovanje na treningu je besplatno!

Treninzi će se formirati, ovisno od broja sudionika, u tri do četri skupine po tempu i različitim mogućnostima sudionika. Treninzi su intervalni i osmišljeni su ciljano kao trening za utrku Garmin 10 km ovisno o individualnom cilju trkača.

Nakon grupnog zagrijavanja za Vas smo pripremili sljedeće treninge:

Skupina 1: za tempo utrke 10 km do 45 minuta

Skupina 2: za tempo utkre 10 km do 55 minuta

Skupina 3: za tempo utrke 10 km više od 55 minuta, početnici

Sudionici treninga trebaju ponijeti vlastiti ručnik ili podmetač jer će dio zagrijavanja biti na travi.

Nakon treninga naš partner Garmin Hrvatska će svima koji završe trening podijeliti vrijedne poklone sponzora te će se pobrinuti za odličnu atmosferu tokom treninga. Također, kao i na predhodnom treningu svi sudionici će sudjelovati na tomboli i na kraju treninga će se izvlačiti dobitnici dvije besplatne startnine za utrku po izboru na 28.Zagrebačkom maratonu.

Na treninge su dobrodošli svi, osmišljeni su za sve dobne i spolne skupine i naravno besplatni. Primarno su namjenjeni zagrebačkim trkačima koji ne pripadaju nikakvom klubu ili školi trčanja, a voljeli bi odraditi intervalni grupni trening i isprobati vlastitu formu prije same prijave na jednu od utrka Zagrebačkog maratona. Dakako, pozvane su i škole trčanja te klubovi da se priključe i odrade trening zajedno s nama.

Na treningu će sudjelovatri i članovi udruge INSPIRO koji se ove godine spremaju na svojih prvih 10 km! Ponosni smo da uz naše treninge prilagođene transplatiranim trkačima i naši sudionici aktivno podržavaju humanitarnu akciju Zagrebačkog maratona i udruge Inspiro. Sigurni smo da ćemo zajedno osigurati bolju budućnost svima. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Gonzalez Andres
    #1 Gonzalez Andres 10 svibnja, 2019, 01:03

    Pozdrav, trebate li kredit uz nisku kamatu od 2% Jeste li odbili bankovne kredite jer nemate nikakav kolateral ili imate loš kredit? Jeste li umorni od stresa u banci Zatim ste na pravom mjestu i kontaktirajte nas putem e-maila ([email protected])

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code