OPROŠTAJNI PARTYJI U MAKARSKOJ “MAKARANI”

OPROŠTAJNI PARTYJI U MAKARSKOJ “MAKARANI”

25. kolovoza, 2017.

 

Jedan od najboljih hrvatskih ljetnih klubova, makarska Makarana poziva na party vikend kojim ćemo produžiti ljetne avanture ali i oprostiti se od ljeta 2017. Petak 25. i subota 26. kolovoza u Makarani su rezervirani za oproštajne partyije na kojima gostuju atraktivni performeri koji su nas uveseljavali tijekom ove sezone.

Zanimljiv tim akrobata, plesača i iluzionista dočarat će atmosferu vodećih svjetskih destinacija kad je zabava u pitanju. Makarana se svojim programom ovog ljeta dokazala kao jedan od vodećih ljetnih klubova. Tisuće gostiju iz cijelog svijeta posjetile su klub, a neki od najzanimljivijih osjećaja koji su upisani u knjigu dojmova bit će sažeti u zanimljivo izdanje koje će nas i u zimskim mjesecima podsjećati na nezaboravne ljetne dane.

Koncept dnevne i noćne zabave u Makaraskoj se pokazao kao pun pogodak. Makarana je smještena tik uz more. Uređena prema posljednjim svjetskim standardima ovog ljeta posebno popularno bilo je dnevno opuštanje u prostranim ležaljkama i separeima koji su osmišljeni upravo za popodnevni odmor. Lagana house glazba tijekom dana posebno je dolazila do izražaja uz koktele koji su jedna sasvim druga priča u Makarani. Onaj noćni dio zabave Makaranu je svrstao uz najpopularnije ljetne klubove. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code