OPĆA OPASNOST U RIJECI

OPĆA OPASNOST U RIJECI

8. svibnja, 2012.

opcaopasnost_1105121

Opća Opasnost ponovo nastupa pred riječkom publikom 11.5. u Stereo dvorani. Nakon fantastičnog nastupa na ovogodišnjem Porinu grupa nastavlja koncertnu promociju jednog  od najboljih rock albuma objavljenih prošle godine  ‘Vrati se na svjetlo’.

Jedno od trenuto najtraženijih glazbenih imena u Hrvatskoj 2009. godine u Rijeci su nastupali kad su koncertom u Stereo dvorani zatvorili svoju mini turneju sa Zoranom Mišićem i to nakon duže stanke i pauze u radu benda. Ne treba sumnjati kako će i ovog puta Riječanima priuštiti pravi rock spektakl o kojem će se dugo pričati.

Podsjećamo, Opća Opasnost trenutno predstavlja svoj aktualni singl – nježnu baladu i video spot ‘Tvoje ime čuvam’. Ono što je posebnost ovog spota je  to da u njemu glumi i vrsni kazališni, televizijski i filmski glumac  Mladen Vulić Vula, kojeg trenutno gledamo u TV serijalu ‘Larin izbor’ (u ulozi vlasnika konobe Alena). Inače, vrlo kratko popularni Vula (također Županjac) bio je prvi pjevač Opće Opasnosti. Spot je sniman pod redateljskom palicom Marka Zeljkovića STUDIO 69 PRODUCTION. ‘Tvoje ime čuvam’ samo je jedan od brojnih velikih hitova Opće Opasnosti koji će se moći čuti na njihovoj energičnoj svirci u riječkoj Stereo dvorani ovog vikenda. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code