RNB CONFUSION U FRANCUSKIM ALPAMA

RNB CONFUSION U FRANCUSKIM ALPAMA

26. rujna, 2012.

slike knockoutkosf 2012 015

KNOCK OUT SNOW Festival 2013. koji se održava od 5. – 12. siječnja najveće je okupljanje mladih iz Hrvatske u inozemstvu nadolazeće zime. Prekrasan grad Orcieres u francuskim Alpama spremno očekuje tisuće gostiju željnih nezaboravnih sportskih i glazbenih avantura u organizaciji Collegium Putovanja. U Festivalskim danima uz brojna glazbena gostovanja očekuje nas i hrvatski klupski projekt RNB Confusion.

Program je to koji zabavlja već 10 zagrebačkih generacija, jedan je od najdugovječnijih klupskih bisera u cijeloj regiji. Kroz deset godina dizanja klupske prašine RNB Confusion je ugostio elitu izvođača, performera, plesača i grafitti umjetnika. Desetu obljetnicu postojanja program će proslaviti velikom 10 Years Anniversarry turnejom u kojoj je zacrtano i najuzbudljivije zimsko gostovanje u sklopu KNOCK OUT SNOW Festivala. Tisuće mladih željnih zabave u francuskim će Alpama zabavljati DJ-i Zrna, Em Bee i Sheko. Kao najavu ovog velikog festivalskog druženja, Collegium Putovanja i RNB Confusion Vas pozivaju u srijedu 17. listopada u klub Mansion na KNOCK OUT zabavu bez granica.

Uz RNB Confusion na KNOCK OUT SNOW Festivalu nas očekuju i Connect, Dječaci, LET 3, TBFDubioza Kolektiv, Freemasonsi i brojni drugi.

KNOCK OUT SNOW Festival 2013. dostupan je svima. Cijena cjelokupnog aranžmana, koji uključuje prijevoz autobusom do destinacije, sedam noćenja u apartmanima, te šestodnevnu skijašku kartu iznosi svega 2290 kuna, a svi oni koji svoje mjesto rezerviraju do 1. listopada očekuje popust od narednih 150 kuna.

Više informacija o KNOCK OUT SNOW Festivalu 2013., te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu.

 

Najavni link : http://www.youtube.com/watch?v=PCc9UxA0GVc&feature=youtu.be T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code