ONKOLOŠKI PREGLEDI ZA BRANITELJE

ONKOLOŠKI PREGLEDI ZA BRANITELJE

30. rujna, 2017.

 

 

U organizaciji Gradskog ureda za branitelje obavljat će se specijalistički pregled pluća i bronha za hrvatske branitelje i članove obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata s prebivalištem u gradu Zagrebu.

Pregled pluća i bronha ciljano je namijenjen ranom otkrivanju plućnih bolesti te prevenciji najčešćih malignih oboljenja koji čine jedan od najčešćih uzroka smrti prema podatcima koje je Gradski ured za branitelje objavio u Publikaciji „Uzroci smrti hrvatskih branitelja 15 godina poslije“.

Zahtjevi za navedeni specijalistički pregled zaprimaju se u Gradskom uredu za branitelje na lokaciji Vodnikova 14, od ponedjeljka 2. listopada 2017. do popunjenosti kapaciteta, svaki radni dan od 8 do 15 sati.

Za sve informacije zainteresirani hrvatski branitelji i članovi obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata mogu se obratiti u Gradski ured za branitelje, Vodnikova 14, osobno ili na slijedeće brojeve telefona: 01/6166 282 ili 01/6100 389. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code