OKTANSKI SPEKTAKL 402 STREETRACE U GORICI

OKTANSKI SPEKTAKL 402 STREETRACE U GORICI

24. travnja, 2012.

402_Streetrace6__car_wash1

 

Ove godine po deseti put

Priredio: Toni Dabović

Oktanski spektakl 402 Streetrace, u nikad jačem izdanju, dolazi u Veliku Goricu. Od 04. – 06. svibnja posjetitelje očekuju tri dana prepuna adrenalina i zabave. Avio pista Zrakoplovno tehničkog centra biti će domaćin brojnim utrkama. Zanimljivo je da će svi posjetitelji u skladu s vlastitim željama biti u prilici osobno isprobati i pogledati razna dostignuća i brzine iz oktanskog svijeta. Očekuju nas atraktivne utrke uz brojne nagrade.

Petak 04. svibnja nosi naziv THE STRIP, a riječ je o natjecanju na kojem se utrkuje tko hoće s kim hoće, koliko god puta hoće! To je svojevrsni trening i ugrijavanje atmosfere za natjecatelje pred vikend.  Ove je godine predviđen i 402 Road Run defilej vozača kroz grad.

Atraktivan trodnevni program uključuje i 402 Expo show, sajam automobilske i prateće industrije organiziran u okviru događaja, 402 Bikerace – utrke motora na 402m, Pro Outlaw natjecanje timova i neograničeno modificiranih automobila, zatim Street Shoot Outsamo za tehnički propisno modificirane automobile, odnosno registrirane cestovne automobile.

Natjecanja u sklopu ovogodišnjeg 402 Streetracea

Street racenajpopularniji i najmasovniji automobilistički oblik natjecanja i zabave, od 2002. godine kontinuirano prisutan u Hrvatskoj najprofesionalnijem obliku pod nazivom 402 Streetrace. Vozači željni dobre zabave i žestokog nadmetanja sa svojim automobilima natječu se u utrci ubrzanja na 402 metra u sigurnim uvjetima.

402 StreetStyle je natjecanje u vizualnom tuningu automobila odnosno preradama učinjenim na istom. Ocjenjuje je eksterijer, interijer, podvožje i prezentacija samog vozila. Bodovi se zbrajaju i dobiva se ukupan pobjednik, ali također se bira i pobjednik u eksterijeru, interijeru, pobjednik publike. Na vozilu se ne ocjenjuje u kolikoj je razini nešto promijenjeno od tvorničkog, već u kojem je stilu to slagano, te kako to izgleda kao cjelina.

dB Drag Racing je natjecanje u kojem se natjecatelji međusobno natječu kako bi utvrdili tko ima najglasniji audio sustav u automobilu.

402 StreetSound je natjecanje gdje se odabire najbučniji automobil. Razina buke mjeri se na filteru ili na auspuhu, prema želji vlasnika vozila.
402 BurnOut – natjecanje u burnoutu tj. paljenju gume. Cilj je što duže paliti gume u mjestu. Dozvoljeno je zalijevanje motora vodom radi smanjenja radne temperature. Zalijevanje guma nije dozvoljeno, kao ni zalijevanje podloge bilo kakvim tekućinama. Vrijeme se zaustavlja kada proklizavanje oba kotača na mjestu prestane, ili kada pukne guma.

eventima, da se prijave na e-mail adresu [email protected] kako bi im na vrijeme mogli osigurati besplatan prostor za izlaganje te akreditirati osoblje.

Ove godine Streetrice održava se po deseti jubilarni put.

Uz buku oktana, publiku čekaju i uobičajeni sadržaji poput štandova s pivom i ostalim napitcima, ponosno izloženi limeni ljubimci kojima kao da je netko ubrizgavao steroide ispod haube, te oskudno odjevene cure kao s postera za kamiondđije.  

Kontakt za medije :

Select PR

Toni Dabinović // e/mail: [email protected] // 099 8009 510

Ivana Čabraja // e/mail: [email protected] // 099 707 6423

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. gouppp
  #1 gouppp 13 veljače, 2020, 13:35

  PROČITAJTE MOJE ISPITANJE
  Pozdrav svima, koristim ovaj medij da vas predstavim privatnoj kreditnoj kompaniji koja donosi ogromne razlike. Ponudili su mi zajam i govorim iz iskustva. Njihove usluge su super i nude zajam od 2%. Jednog dana, dok sam pretraživao Internet, izgledalo je razočaravajuće kada sam naišao na svedočenje muškarca koji je takođe bio prevarant i završio sa legitimnom kreditnom kompanijom pod nazivom Jose luis kreditna kompanija ([email protected]) ili (joseluislosns @ aol.com)
  gdje je napokon dobio zajam. , pa sam odlučio kontaktirati istu tvrtku za zajmove i tada sam im ispričao svoju priču kako su me prevarili 4 različita zajmodavca koji nisu učinili ništa osim što su mi nanijeli više boli. Objasnio sam kompaniji poštom i sve što su mi rekli da više ne plačem jer ću dobiti zajam od njihove kompanije i također je izabrao pravi kontakt s njima. Ispunio sam obrazac za kredit i ispunio sve što sam tražio i dao mi kredit od 34.000 eura za ovu sjajnu kompaniju kojom je upravljao gospodin Jose luis. Danas sam sretan zbog svoje porodice jer mi je ova kompanija dala zajam, pa sam dao zavjet da ću stalno svjedočiti putem interneta kako sam dobio kredit. Treba li vam hitno zajam? ljubazno i ​​brzo kontaktirajte jose luis zajam putem e-maila: ([email protected]) ili
  ([email protected])}. Mislim da i drugi ljudi svjedoče o istom poštenom zajmodavcu

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code