OKRUGLI STOL O SLOBODNOM NOVINARSTVU

OKRUGLI STOL O SLOBODNOM NOVINARSTVU

8. prosinca, 2015.

noveska-zastava
Veleposlanstvo Kraljevine Norveške i Hrvatsko novinarsko društvo u suradnji s Norveškim sindikatom novinara organiziraju okrugli stol “Slobodno novinarstvo: iskustva, izazovi i najbolje prakse” koje će se održati u utorak 8. prosinca 2015. u Novinarskome domu u Zagrebu, Perkovčeva 2, s početkom u 9.45 sati.
Uvodnu riječ će održati Veleposlanica Kraljevine Norveške u Republici Hrvatskoj, Nj. E. Astrid Versto, a u raspravama će uz  predsjednika HND-a Sašu Lekovića i predsjednika Norveškog sindikata novinara Thomasa Spencea, sudjelovati i niz drugih poznatih novinara i kolumnista. Rasprave će moderirati Jelena Berković iz GONG-a, Dragan NIkolić s HRT-a i Hrvoje Krešić s RTL-a.  
Svrha je ovog događaja, koji je sastoji od tri okrugla stola, potaknuti raspravu o važnosti slobodnog i nezavisnog novinarstva i identificirati izazove s kojima se novinari u Hrvatskoj susreću u obavljanju svojih dužnosti. Rasprava će obuhvatiti i pitanja komercijalizacije medija, izloženosti političkim utjecajima kao i uloge medija u sprečavanju govora mržnje i promociji tolerancije.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code