OKRUGLI STOL LOKALNOG PARTNERSTVA ZA ZAPOŠLJAVANJE

OKRUGLI STOL LOKALNOG PARTNERSTVA ZA ZAPOŠLJAVANJE

25. rujna, 2012.

 y256842665292965

U okviru Sajma županija koji se na Zagrebačkom Velesajmu održava od 19.-23.rujna 2012. godine, u organizaciji Lokalnog partnerstva za zapošljavanje (LPZ) Grada Zagreba, u četvrtak, 20.rujna 2012. održan je Okrugli stol pod nazivom „Lokalno partnerstvo za zapošljavanje u funkciji gospodarstva Grada Zagreba“.

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Grada Zagreba osnovano je i postoji u svrhu spajanja želja, zahtjeva i potreba poslodavaca za kvalitetnim ljudskim resursima te društvene brige za nezaposlene i zaposlene osobe Grada Zagreba.

Također, LPZ je još jedna mogućnost za pripremanje projekata koji će biti sufinancirani iz fondova EU te je kao tekovina preuzeta iz prakse mnogih europskih država kao uspješan mehanizam socijalnog partnerstva.

Cilj Okruglog stola bio je predstaviti poslodavcima način funkcioniranja LPZ Grada Zagreba,  motivirati ih za uključivanje i kreiranje zajedničkih inovativnih ideja i prijedloga iz poslovne i obrazovne domene. Predsjednik LPZ-a Grada Zagreba mr.sc Miro Laco najavio je osnivanje Partnerskog fonda Grada Zagreba koji bi pomogao poslodavcima u pripremi projekata za EU fondove.

U raspravi su sudjelovali predstavnici poslovne zajednice i obrazovnog sustava te predložili konkretne ideje za razvoj LPZ-a.

Kontakt:  [email protected] T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code