ODMORITE SE I PODNESITE OSTAVKU

ODMORITE SE I PODNESITE OSTAVKU

11. kolovoza, 2013.

milanov-zijev

Otvoreno pismo Ive Marić premijeru Zoranu Milanoviću

 

Napisala: Iva Marić 

Gospodine premijeru,

Je li Vas je snašlo ovo nevrijeme tamo u Rijeci ili na Hvaru, ne znam gdje ste točno parkirali kamp kućicu? Možda upravo pijete gemišt sa Emilom Tedeskijem dok naši seljaci kampiraju na vrućem asvaltu i čekaju da vas vide. Sa sigurne i zaštićene udaljenosti ste im poručili da ih ne želite vidjeti. Naravno da ne želite da vam oni kvare ljetne praznike ali sigurno ih sanjate jer  kako ste i sami rekli prošle godine ruka će vam se osušiti ako ih zaboravite.

Možda i razmišljate ovih dana zbog čega u Kninu oni zvižduci i vrijeđanja. Nakon famoznog građanskog rata, ćirilice u Vukovaru, klečanja pred Beogradom i Nikolićem, nereagiranjem na izjavu aboliranog Stanimirovića o srpskoj djeci koja u hrvatskim školama uče o građanskom ratu, povlačenjem tužbe za genocid itd. Ne znam stvarno zbog čega su vam eto baš u Kninu na dan Oluje zviždali. I nemojte pokušavati javnosti mazati oči onim priopćenjem kojim se ograđujete od uhićenja zviždača jer svi dobro znamo kako vaš potpredsjednik Vlade i ministar MUP-a voli hapsiti političke neistomišljenike po onom komunističkom modelu pa isto tako i znamo da je Marko Francišković u Remetincu prisilno priveden po vašem nalogu jer je na društvenoj mreži opisao što je sanjao (da ste svi vi veleizdajnici obješeni na trgu).

Tu vijest vaš dnevnik HRT-a nije objavio ali ipak znamo. Možda je došlo vrijeme da uvedete ponovno prijeki sud? Želim vam reći iskreno da nisam ljuta što ljetujete jer svatko treba malo odmora, fizičkog i psihičkog, više me zabrinjava to s kim ljetujete dok narod gladuje jer svi se sjećamo onih divnih kadrova na Badnjak u klubu Pepermint sa guvernerom očito MMF-a a ne HNB-a i dj-em Tedeskijem.Dobra narodna muzika, prašnjavi šampanjac, istarski pršut,paški sir a samo ulicu ili dvije dalje naš umirovljenik ispred kontejnera.

Nemam ništa protiv Vas i povodim se za onom što ste rekli “sa zloćom i mržnjim prema nikome a sa dobrom nadom i vjerom prema svakome” pa ću ja zadržati dobru nadu i vjeru da će vam ovi praznici pomoći da shvatite da je vrijeme da odstupite sa dužnosti i da se ispričate svim građanima RH  što ste ih povrijedili mišlju, rječju i djelom.

Možda vam i oprostimo samo se povucite dok je još na vrijeme.

Svako dobro vam želim! T

6 komentara

Uskoči u raspravu
 1. False Flag
  #1 False Flag 19 kolovoza, 2013, 20:47

  Fernando je trol vladajućih VeleIzdajnika.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. karlo
  #2 karlo 14 kolovoza, 2013, 07:00

  Fernando dosadan si!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. fernando
  #3 fernando 12 kolovoza, 2013, 08:22

  Ova jadna gospođa očito treba malo odmora i meditacije da dođe sebi.
  Što nju sve jadnu muči – od ćirilce preko Tedeschija, seljaka, zviždanja pa do komunističkih zatvaranja radi snova o veleizdajnicima obješenima na trgu.
  Čaša hladnog soka, malo glazbe i dobra knjiga djeluju opuštajuće i regenerirajuće.
  Pronađite mir u sebi, sreća je u ravnoteži duha i tijela.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. savjest
  #4 savjest 11 kolovoza, 2013, 10:52

  Potpisujem svaku riječ.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code